keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Kurja ilma, renkaanvaihtoreissu, vaalivalvontaa (HRC vs. Oranssi Kauhu)

Killing time again as my car is in the garage for new back tyres.. #thesnugkitchen #Dunshaughlin  I bought some reading, and picked the Christmas magazine that came with a free 2017 calendar 📅 🎄

Tiistaina oli todella kurja ilma - satoi tai tihutti melkein tauotta, ja oli aika kylmÀÀkin..

En ollut sopinut mitÀÀn tiettyÀ aikaa korjaamolle, mutta rimpaisin aika myöhÀÀn maanantaina siitÀ rengastilauksesta, joten en viitsinyt heti aamusta mennÀ, kun en tiennyt olisiko toinen rengas vielÀ valmiina.

LÀhdin sitten joskus puolen pÀivÀn aikoihin, ja M sanoi, ettÀ voisin hakea auton suunnilleen tunnin kuluttua. JÀtin heille motivaatiosuklaata (Fazerin sinistÀ). Potkin itseÀni otsaan, kun en ollut ottanut kirjaa mukaan (varsinkin nyt kun kotona on siis vino pino lukemattomia kirjoja), mutta hain sitten newsagentilta tuollaisen joululehden, jos siinÀ olisi vaikka kÀsityöideoita - mukana tuli ilmainen kalenterikin ensi vuodelle =)

Feeling better, after late breakfast 😃 #thesnugkitchen #Dunshaughlin

En ollut syönyt aamiaista, kun tiesin pÀÀtyvÀni autoa odotellessa taas tuonne vakiokahvilaan (joka on siinÀ ihan korjaamon lÀhellÀ). Tilasin kerrankin jotain muutakin kuin kahvin - olisi nolottanut ryystÀÀ tunnin verran yhtÀ lattea..

Tomaatti-quiche oli maultaan ihan OK, mutta koostumus oli jotenkin pariin otteeseen mikrotettu, ja se oli aika kuiva.. Ohessa oli kuitenkin tuoresalaatti, munamajoneesisalaatti, ja kaalisalaatti, ettĂ€ niitĂ€ kun pinosi quiche-palan pÀÀlle, niin oli ihan OK. Ei kuitenkaan hintansa arvoinen (€6). Latte oli kyllĂ€ hyvĂ€.

As I know a cat called Basil.. 😃

Löysin lehdestÀ PyhÀn Basilin.. (Tunnen Basil-nimisen kissan - asui tÀssÀ talossa ennen minua.)

Picking up my Esmeralda 🚗

Menin hakemaan Esmeraldan uusine takarenkaineen - kuvassa muita autoja, omani oli tuosta hiukan vasemmalle..

Nyt voisi periaatteessa varata katsastuksen ennakkoon, kun on uudet renkaat alla. Auto on katsastettava tammikuun puolivÀlissÀ, mutta sen saa hoitaa 3kk aiemminkin, niin ettÀ seuraava vuosi lasketaan silti vasta siitÀ tammikuun puolivÀlistÀ.

Pot of tea ☕ Ready to skype with a friend 😃

Tuossa joululehdessÀ oli pari kÀsityöideaa - ts. inspiroivia kuvia, joista sain aika helposti toteutettavia ideoita..

Otin kuvan teehetkestÀni. YleensÀ teen vain mukillisen teetÀ tai kahvia kerrallaan, mutta joskus menee tonkallinen teetÀ. Nyt oli viikottainen Skype-chat kanadalaisystÀvÀni kanssa, joten tein tuon tonkallisen, johon mahtuu kolme mukillista. Laitan sinne maidonkin valmiiksi, niin ei tarvitse hyppiÀ jÀÀkaapilla..

Popcorn evening.. 😰 (Please let that orange horror go away..)

Tein popcornia vaalivalvojaisiani varten.. Toivottavasti Oranssi Kauhu hÀviÀÀ! Ei se toinenkaan ehdokas ole niin loistava, mutta ihan kuka tahansa olisi parempi vaihtoehto kuin se sekopÀinen persnaama.

Behind the house.. #dark #night 🌃

PimeÀÀ..

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti

Kommentti nÀkyy blogissa vasta, kun se on hyvÀksytty. Tarkoituksena on vÀlttÀÀ spam-kommenttien pÀÀtyminen blogiin.