torstai 20. heinäkuuta 2017

Alkuviikko - lisää ovien pesua, yms.


Herra Retiisi 😂

Ostin sunnuntaina LIDLista pussillisen retiisejä - nom..


Kun Cuddles ei ole leikkinyt Caran kanssa, olen yrittänyt kotona ollessani huvittaa Caraa - tässä leikittiin kynällä..


Kynä kuoli.. 😃


Itse leikin Snapchat-filttereillä.......


Gigolo ja nörtti..


Kukat sopivat lakanoihin.. Leikin yleensä Snapchatilla just ennen nukkumaanmenoa, joten monissa kuvissa on tyyny poskea vasten 👱


Cuddles on nyt hillunut paljon tuossa nukkekodin edustalla (silloin kun ei ole siellä katon rajassa..), ja on keksinyt myös teroittaa kyntensä alakerran mattoon.. Lundby-parka..


Avocado-kaksoset pitäisi varmaan siirtää isompaan purkkiin..

Sunnuntainen pistos oli vielä maanantainakin aika punainen ja turvonnut, ja kutisi kamalasti..


Maanantaina olin siis Bray'ssa, ja syötiin possunkyljyksiä, muussia, ja herneitä..

Pesin keittiön kaappien ovet - ei tullut otettua kuvia..

Ei skypetetty vieläkään, kun toisessa päädyssä valmistauduttiin seuraavan päivän toimenpiteeseen..

Katsottiin komedia, Snatched. Se oli jokseenkin sellainen kuin olin mainosten perusteella odottanutkin - ihan viihdyttävä, muttei mitenkään erityisen hauska.


Kotona popsin vielä marjaherkun, kun se kermavaahto-seoksen quark olisi mennyt seuraavana päivänä vanhaksi, enkä halunnut riskeerata, että joutuisin heittämään sen pois.


Snapchat-kuvia taas..


Tiistaina oli tarkoitus nukkua pidempään, mutta heräsin TOSI nälkäisenä, ja piti sitten nousta saman tien.. En kuitenkaan muistanut syödä aamupalaa kuin vasta myöhemmin, kun ruokin ensin kissat, ja sitten kävin kastelemassa puutarhan tynkää, tukemassa herneitä pienillä nippusiteillä, jne..


Cuddles ja puolimatkan talo..


Tiistaina oli gourmet-osastoa.. D oli taas saanut ilmaisen Subway-keksin, joka päätyy aina minulle, kun ei sovi diabeetikolle.. Sitten nautin eksoottisen aterian, eli kaksi jääkaappikylmää LIDL-makkaraa, ja retiisinpuolikkaita.. Nimim. laiska kokki 😂


Keskiviikko oli taas Bray-päivä, ja sade alkoi tietty just kun olin lähdössä!

Sää ei kuitenkaan haitannut, kun Facebook oli ilahduttanut heti aamusta 😃


Pesin lisää ovia (niitä tuntuu olevan loputtomasti!!!), mutten taaskaan ottanut kuvia.. Olisin pessyt lisääkin, mutta etikka ja sooda loppuivat, eli on ostettava lisää perjantaiksi..

D kävi kahdessa LIDLissa katsomassa, mutta ne tikkaat oli myyty loppuun - jos olisi mennyt heti silloin sunnuntaina kun vinkkasin, niin olisi saanut edulliset tikkaat..

Ehdotin kuitenkin, että soittaisi yhdelle kaverilleen, josko sieltä voisi lainata sopivia tikkaita, ja siellä olikin ihan fantastiset TELESKOOPPITIKKAAT!!! D kipaisi ne (tai no, oli sen verran matkaa, että siihen meni reilu tunti), ja minä pesin sillä aikaa ovia..

Raaputettiin lisää tapettiakin, ja eteinen alkaa nyt olla valmiina kattojen maalausta varten..

Illemmalla olin ekaa kertaa suoraan yhteyksissä tärkeän toipilaan kanssa 😃 Siis ihan viestitse vain, mutta silti.

Sitten katsottiin pari elokuvaa. Ensin Passengers, joka oli hiukan erilainen kuin olin mainosten perusteella odottanut, mutta tykkäsin siitä! Piti katsoa IMDB:sta, ennenkuin tajusin missä olin nähnyt androidibaarimikon aiemmin - doh..

Toinen elokuva oli The Secret Life of Pets, joka oli todella, todella hauska! Siis odotin sellaista kevyesti viihdyttävää animaatiohömppää, mutta se olikin aivan loistava!


Sitten tulin kotiin ruokkimaan jonon kissoja 😍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.