sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Keskiviikko - torstai


Laitan aloituskuvaksi nuudeleita..


Tuossa yllä, ekassa kuvassa Rooman- ja Vatikaanin-tuliaisia herra narsistilta.. 😂 Eli ensin 20 vuotta (paria varhaista poikkeusta lukuunottamatta) synttäreiksi ja jouluiksi sama lahja; "Hitto, mun piti ostaa sulle jotain.." (käännös), jos nyt synttäreitä edes muisti, kun ne ovat vain tasan kaksi viikkoa omiensa jälkeen.. Niin sitten kun vie seuraavan uhrinsa Italian-matkalle, shoppailee siellä exälle nukkekotiminiatyyrejä!?! Tuossa Vatikaani-kuoressa on Paavi-kortti, ja -riipus, jossa lukee Prega per Me (=Rukoile puolestani).. #tyrsk 😂 Että mitä (|)a sen päässä liikkuu?!? 😃

Oli menossa seuraavan uhrinsa luokse keskiviikkona, kun oli yleinen siirappipäivä, joten menin Bray'hin viettämään narsistitonta laatuaikaa Pushyn kanssa Otin hernekeittoa mukaan.
 Kotiuduin ehkä joskus yhden jälkeen, ja söin myöhäisnuudeleita.


Cara ja Cuddles kyttäsivät toisiaan ns. tilanne päällä, varmasti yli 20 minuuttia (alla video) - lopulta tuli lyhytkestoinen Godzilla-taistelu, jonka tietty taas missasin kameralla..


A post shared by Stella Stenroos (@st_stello) on

Torstaina oli alustavasti tarkoitus mennä M:n ja pikkuhepun kanssa Hill of Tara -kävelylle, mutta sattui lumipäivä, ja heillä myös esteitä kys. päivänä, joten sovittiin että katsotaan tilannetta uudelleen perjantaiaamuna.


Torstaina kokkasin sitten taas yhden version suosikkiuuniruuastani - ja odotellessa muutama Ryvita-voikko, kun ei jaksanut odottaa ruuan valmistumiseen asti..


Pohjalle taas öljyä niin että pohja peittyy, pussi (500g) makaronia, 6dl vettä, merisuolaa, mustapippuria, ja oreganoa, ja sekoitetaan..


Puolikas myskikurpitsaa paloiteltuna, n. kuusi isoa valkosipulinkynttä puolikkaina, ja pari pätkää chiliä ohuina siivuina..


Broccolia paloina, silputtua kaalia (York cabbage), punasipuli, purjoa, hiukan lisää öljyä ripoteltuna tuohon päälle, sekä merisuolaa, mustapippuria, ja oreganoa.. Sitten taas rei'itetty folio päälle, ja 25 minuutiksi 180-asteiseen kiertoilmauuniin..


Sitten folio pois, ja sekoitetaan kaikki mahd. hyvin, ettei lopputuloksesta tule makaronitiiliskiveä vihanneskuorrutteella..


Päälle juustoa - laitoin LIDLin mietoa valkoista cheddaria siivuina.. Ja sitten takaisin 180-asteiseen uuniin (ilman foliota), jossa toiset 25 minuuttia..


Valmista tuli.


Hirmu hyvää Pitänee opettaa tämä yhdelle kissatätitutullekin, kun hän syö pääravinnokseen karkkia.. Ei ehdi / jaksa / osaa kokata. Tämä on niin törkyhelppo ja nopea ruoka 😃


Snapchat-kuvia taas..Tässä nautimme Caran kanssa sähköpeiton lämmöstä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.