lauantai 29. syyskuuta 2018

Vierailuviikko - osa 1 - perjantai 21/9


Äitini oli tulossa J:n (=naapuri ja ystävä) kanssa viikon visiitille, ja sain talon ajoissa valmiiksi visiittiä varten - petivaatteet, pyyhkeet, yms.


He olivat tulossa vasta alkuillasta, joten päätin käydä aamulla korjauttamassa hitaasti vuotavan renkaan, jotta voisimme sitten ajella turvallisemmin, kun suunnitelmissa oli mm. vuoristoajelua..

Korjausta odotellessa, kävin Fidelma's -kahvilassa aamiaisella.


Hyvä että kävin, kun en sitten ehtinyt/muistanut syödä mitään ennen lentokentälle menoa, joten tuhti aamupala kantoi sinne asti.


Ajoin pikkuteitä kentälle (30km), ja ihan rauhassa sai ajella, vaikka oli perjantai-iltapäivä. Arpoisin, että M50:n kautta olisi ollut ruuhkaisempaa!


 Kentällä tuli kuitenkin nälkä, joten kipaisin Spar'ista voikon ja juoman - kamalan kallista! 😶


Ei tarvinut kovin pitkään odotella, ja lähdettiin sieltä sitten saman tien kotia kohti 😃


Äiti oli ollut pari kertaa aiemmin Irlannissa (90-luvun alussa tosin - tehtiin molemmat reissut silloin yhdessä), mutta J:lle tämä oli eka kerta, eli olin suunnitellut viikolle sellaisia reittejä, mihin mahtuisi mahdollisimman paljon kaikenlaista, muttei olisi kuitenkaan hurjaa kiirehtimistä paikasta toiseen..

Ekana iltana käytiin vain porukalla pikaisesti lähi-LIDL'issa, Dunshaughlinissa 😂

Äiti toi ihania vanhoja valokuvia, joita käytiin läpi, mutta ei sitten lopulta ehditty käydä uudelleen läpi, että olisin kirjoittanut muistiin mitä oli missäkin kuvassa, joten pitää joskus skypettää kuvamuistiinpanoja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.