sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Lomailua ja jouluvalmisteluja..


Puutarhanäkymiä aloituskuvaksi..


Midnight sohvalla..


Huomaa Midnightin kieli..

Cara kiipeää aina olalleni, kun menen nukkumaan..





Maanantain viehkeä lomasää........ Kävin postissa, Supervalussa, ja LIDLissa..


 Vein roskiksen tien varteen, kun tiistaina oli noutopäivä - otin pari kuvaa portilta..


Testasin aidassa olevat jouluvalot (jotka ovat olleet siellä viime joulusta asti) - hyvin toimivat edelleen.


LIDLissa oli minisuklaita - oikein hyviä..


Viime aikoina olen popsinut enimmäkseen pakaste/mikroaterioita, joten teki mieli vaihteeksi salaattia.. Tein tosi pikaisen, mutta herkullisen salaatin 🌿

N. kolmannespussillinen LIDLin rapeaa salaattisekoitusta (mukana mm. porkkanasuikaleita), tomaatti, kurkkua, ja paketti LIDLin maustettuja kanapaloja.. Päälle majoneesia ja wasabi-seesamisekoitusta..


Ajattelin harjoittaa loma-alkoholismia, ja ostin jopa ihan normaalikokoisen pullon viiniä 😂 (Siitä riitti kolmeksi illaksi!) 😃



Ostin pitkästä aikaa myös kana-broccoli-valmismuonaa, mutta sen pakkausta oli muutettu, mikä herätti epäilykseni, ja myös reseptiä oli muutettu, koska se ei ollut enää ollenkaan niin ihanaa kuin ennen.. Ihan OK, tosin, mutta se aiempi versio oli todella herkullista..

Myöhemmin illalla harjasin taas pahasti takkuuntuneet hiukset..


Tiistaikin oli sateinen, mutta en halunnut vaan lusmuta kotona, joten menin Navanin JYSKiin.

JYSK on ollut Irlannissa vasta muistaakseni vuoden tai pari, ja olen halunnut käydä katsomassa kys. kauppaa, mutta lähimmät ovat Navanissa ja Droghedassa, eli ei nyt ihan naapurissa..

Ostin kuusi halpaa vilttiä kissoille (kuten olin suunnitellut) - neljä valkoista, €2.50/kpl, ja kaksi harmaata, €3.50/kpl. Ollaan niitä valkoisia käytetty kennelissä, ja pysyvät "kakkapesussakin" (60 astetta) ihan hyvinä, vaikka pesuohje on 30 astetta, eli ihan passeleita lemmikkikäyttöön.

Lisäksi ostin kaikenlaista pientä kotiin ja joululahjoiksi, sekä kuolasin tuollaista kuvassa olevaa, taitettavaa joulukuusta, jonka pienet irtokoristeet voi ripustaa kuusen koukkuihin.. Hinta oli muistaakseni €6.90, eli ei todellakaa paha..

Sittemmin olen katunut, etten ostanut sitä!

Hiplasin myös lumisadepalloja, mutten ostanut..

Olin suunnitellut samalla reissulla poikkeavani läheiseen Woodies DIY -kauppaan ostamaan uuden Soda Stream -kaasupullon, mutta unohdin ottaa tyhjän pullon mukaan, joten en sitten mennyt..


Ihan hervottoman kokoinen kassi!


Jos pitäisi kuvailla JYSKiä, niin sanoisin että valjumpi ja halvempi versio IKEAsta, mutta silti ihan kivaa pikkukamaa..


Midnightilla on jännät silmät..


Keraaminen Buddha, yms. kivaa.. Tuo minijouluvalosilta on ihana! Normaalikokoinen versioni on jossain laatikossa, mistä tuskin täksi jouluksi kaivan sitä esiin, kun keittiön ikkunalauta on oikeastaan ainoa sopiva paikka sille, mutta siihen ei nyt mahdu, kun on kasveja..


Em. kissaviltit..


Toinen annos mainitsemaani salaattia


Tiistai-iltana havaitsin Caran ja Midnightin melko lähellä toisiaan, eteisessä, mutta Cara ei sähissyt Midnightille.. Arvasin, että nyt on jotain menossa, ja menin katsomaan..

Hyvin pieni sammakko eteisen lattialla!


Pelastin sammakon, ja vein hänet patiolle.. Ei aavistustakaan, mitä kautta sammakko oli tullut taloon!


Cara nokosilla


Olin keskiviikkona menossa Naasin suuntaan, joten paketoin hiukan joululahjoja..




Snapchat-filtterihupia..



Tapasin ihanan D:n vasta toista kertaa, mutta hän oli oppinut jo hienosti tavoille


Syötiin Oltermanni-voikkoja ♥♥♥♥♥


Haettiin pikkuheppu koulusta, ja mentiin hiukan shoppailemaan..

Käytiin Naasin JYSKissä, ja ajattelin ostaa sellaisen taiteltavan kuusen, mutta siellä ei ollutkaan pahemmin pikkukamaa! En tiedä, onko yleensäkin pienempi valikoima, vai oliko kaikki kiva vaan myyty jo loppuun.. Jouluvalikoimakin oli tosi ankea, verrattuna Navanin myymälään..

Naapurissa oli Choice, mistä ostin kurvikkaan Barbie-nuken, ja kolme muovista varastolaatikkoa..


Ihana D


D tuli kylkeeni lojumaan

Lainasin pikkuhepun nukelta pienen cowboy-hatun..


Aivan IHANA nukke.. (L.O.L. Surprise! O.M.G. Winter Disco Cosmic Nova - Smythsin hinta n. 40 euroa.. huh huh..)


Ihanat pienet kynnet..


Ja nuo glitter-sukkahousut..


Ja stiletot.. Ja tuo "pikkusisko"..


Moana-nukkekin oli ihana - vankka ruumiinrakenne


Kotona irrotin oman halpisnukkeni pakkauksestaan, ja tutkin paremmin 😃


Olen halunnut kurvikkaan Barbie-nuken siitä asti, kun alkoivat tehdä sellaisia


Pakkauksen takana on pikkukuvat kaikista sarjan nukeista, ja noita kurvikkaita malleja on kaksi muutakin, joista vain tuota oikeanpuoleista oli kaupassa.

Ei nyt sopinut budjettiin ostaa molempia, joten valinta oli hankala, kun tuo kuvan nukke olisi ollut luonnollisempi, mutta sillä oli niin vahva feikkirusketus, että valitsin lopulta kalpeamman nuken, vaikka sillä onkin pinkit hiukset.. Siitä tulee kai kehopositiivinen bloggaaja - nukeillani kun on tarinansa..

Tuosta toisesta nukesta olisi tullut loistava ylimielinen snobiäiti, joka ajaa isoa mustaa SUV:ta, ja parkkeeraa sen keskelle tietä poikittain, kun vie/noutaa lapsensa koulusta..


Cara tekee aina tuttavuutta mini-ihmisten kanssa.......



Hiusräpsyjä..

Uuden puhelimen mukana tuli pieni adapterikaapeli, jonka avulla voi käyttää vanhaa selfie-keppiä..




Yllä video ekasta kerrasta, kun oltiin kaikki kolme samaan aikaan samalla sohvalla.. (Jos ei näy tuossa, niin linkin kautta pitäisi näkyä Instagramin puolella..)


Torstaina oli kaunis, hiukan utuinen aamu..





Midnight ja Cara seurasivat olohuoneesta käsin puuhiani patiolla..


GinGin


Siivosin tiskipöytää ja keittiön työtasoja..


Midnight oli ominut paikkani sohvalla, ja jouduin istumaan ruokani kanssa epämukavasti päätypaikan reunalla..


Kävin postissa ja Supervalussa.. Spontaaniostoksena valmislettuja, ja niille piti sitten ostaa myös hilloa ja kermavaahtoa..


Siivosin ruokapöydän, joka päätyy aina arkivarastoksi, kun ei oikein ole muutakaan paikkaa mihin laskea tavaroita.. Jos nyt onnistuisi pitämään sen hiukan käyttökelpoisempana edes jouluun asti..


JYSKin majakehikko, Buddha, kynttilöitä, ja tuo ammoin V:lta saamani purjevenelyhty, josta olen aina tykännyt, vaikka inhosin V:ia..


Yritin palauttaa Caran ruokintapisteen työtasolta lattialle, missä se oli ennenkin, mutta Cara meni istumaan työtasolle, ja odotti että tuon ruokakupit takaisin sinne..

(Midnight muuten on tuossa kuvassa - nukkuu keittiön tuolilla..)


Cara


Torstai-iltana sitten loppui kerosiini..

Olinkin odottanut tuota, kun tuli just ostettua se uusi puhelin ja tehtyä jouluostoksia, niin totta kai kerosiini loppuisi just silloin..

Saan ehkä tiistaina 10/12 tilattua lisää, kun seuraava palkkashekki tulee ensi perjantaina, mutten kai ehdi viemään sitä postiin kuin vasta maanantaina, ja se näkyy sitten vasta seuraavana päivänä tilillä..

Sähköpatterit siis käytössä toistaiseksi. Ja sähköpeitto, joka pitää lämpimänä nukkuessa


Snapchat-riemua taas..



Keittiö portaikosta kuvattuna..






Jos olisin mies.. 😂😂😂😂😂



Perjantaiaamiainen..


Siivosin sohvapöydän, ja laitoin aiemmin laptopin alla olleen pahvilaatikon paikalle tuollaisen jalallisen tarjottimen.. Se näyttää paremmalta, antaa laptopin alle lisätilaa, ja nostaa laptopin korkeammalle, parantaen istuma-asentoani sohvalla..


Hetki auringonpaistetta..


Mikrotettu pakaste-korma..


Fazerin mustikka- ja Domino-konvehdit ovat ihania! Ja näyttävät kauniilta keskenään..


Tuikkukausi..


Viimeiset valmisletut.. Nam..


Joulukuusen "pystytykseen" meni alle minuutti - otin sen vaan esille telkkarin takaa, ja lykkäsin valosarjan töpselin jatkojohtoon..


Päätin kuitenkin koristella lisää, kun löysin kaapista muutaman vuoden takaiset pienet joulupallot..


Otin myös esille pienemmän kuusen, ja koristelin senkin.. Valosarjana vain patterikäyttöiset LED-valot LIDLista..



Perjantai-iltana tuli The Late Late Toy Show - vuosittainen perjantai-illan ohjelma ennen joulua, jolloin koko Irlanti istuu katsomaan samaa ohjelmaa (ja nykyisin kommentoimaan samalla netissä)..

Siinä on yleensä paljon erilaisia lapsiesiintyjiä, sekä lapsia eri puolilta Irlantia, jotka ovat testanneet kauden suosikkileluja, ja antavat sitten ohjelmassa rehellisen palautteensa kys. leluista.. Sitten on lasten kirja-arvostelut, PALJON yllätyslahjoja studioyleisölle, julkimovieraita, kilpailu katsojille (jonka palkintona yleensä perhematka johonkin USA:n Disney-kohteeseen), yms..

Kys. ohjelma on nykyisin yleensä oikea myötänolouden huipentuma, enimmäkseen juontajansa takia (vastikään kuollut, legendaarinen Gay Byrne oli todella hyvä isäntä, mutta hänen seuraajansa eivät ole..)

Tänä vuonna show kuitenkin yllätti positiivisesti.. Se ei ollut pelkkä lelumainos, vaan siinä oli enemmän merkityksellisiä juttuja, ja kaikilla katsojilla oli varmasti ohjelman jälkeen nestehukka kaikkien kyyneleiden jälkeen


Panda-liköörikonvehteja.. Ja perunoita 😂


Lauantaiaamu..





GinGin



Laitoin kissoille pahvilaatikkopedit pattereiden viereen, ja uudet JYSK-viltit..

Midnight olohuoneen pedillä..


Cara keittiön pedillä..



Vihreä kuula -konvehteja pöydällä..

Enää sunnuntai jäljellä "lomaviikosta", mutta tulevasta viikosta tulee erikoinen, kun olen joka toinen päivä duunissa, eli ma, ke, pe, ja su (plus lauantai pikkukennelissä, ja ruokin myös ensi viikonloppuna taas ystäväni kissat ja pihalinnut)..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.