maanantai 10. huhtikuuta 2017

Keväinen viikonloppu


Perjantaina ja lauantaina oli aivan upeat ilmat - jopa kesäinen fiilis! Kuvassa pihapuun kukkia..


Söin perjantaina aamupalani patiolla, ja kissat nauttivat tarhassaan raikkaasta ilmasta, lintujen laulusta, yms.. Piti vaihtaa pitkähihainen paita t-paitaan, kun patiolla oli helle..


Lisää pihapuun kukkasia..


Sisälämpötila 20.8C, patiolla auringossa 34.7C ... Toisessa kuvassa kotitekoinen pakasteateria, menossa mikrosulatukseen 😃


Illalla leikin hiukan Snapchatilla..

Lauantaiaamuna, uk tuli pikavisiitille.. 😃


Patiolla oli taas kesä.. Cara nautti ovella auringosta


Tein salaattia.. Tuossa oli n. puolikas jäävuorisalaatti, purjoa, tomaattia, kurkkua, purkkimaissia, omenaa.. Viskoin kerrosten väliin valkoviinietikkaa, oliiviöljyä, hunajaa, musta- ja valkopippuria, chilijauhetta.. En nyt muista, viskoinko muuta.


Tein salaatin seuraksi chorizo-munakkaan - tuli yksi parhaimmista munakkaista ikinä! Paloittelin sellaisen n. viiden sentin pätkän chorizoa, paistoin tovin öljyssä, ja viskasin sitten munat pannulle (kolme vatkattua munaa, seassa hiukan vettä, suolaa, pippuria, chilijauhetta..), ja vaikka halpa keraaminen pannuni on jo nähnyt parhaat päivänsä, tällä kertaa tuli aivan täydellinen munakas.. Nam..


Cara


Ryvitaa ja ruisleipää..


Ripottelin matolle kissanminttua, ja Cara nuuhki ihan onnessaan.. (video linkin takana)

Toisessa kuvassa Little Mami..


Sydäntäsärkevää joutua luopumaan heistä 😢 Toivottavasti löytyy kuitenkin koti kaikille, ennenkuin muutan! En kuitenkaan halua heidän joutuvan mihinkään DSPCA-tiloihin odottelemaan mahd. uutta kotia.
GinGin..


Tein sunnuntai-iltana omenapannukakkua - pannariresepti tämän linkin takaa, ja kun olin kipannut taikinan pannulle, paloittelin omenan ja ripottelin sen taikinan sekaan. Mummollani oli tapana tehdä omenapannukakkua. Tuli tosi hyvää!


Söin salaatin jämät, kun odottelin pannarin jäähtymistä.. Sitten pannaria mansikkahillolla..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.