perjantai 7. huhtikuuta 2017

Urakalla kuvia.. ja uutisia..


Cara ja Pitchy..


Pitchy.. Pitchy ja Cara..


Juusto-paprikavoikkoja..


Puutarhurointivamma, eli kädessä oli taannoisen rikkaruohourakan jälkeen mystinen mustelma, joka tosin katosi sittemmin.. Toisessa kuvassa illan lukuhetki reilun viikon takaa (ti-ke)..


Keskiviikkona (29/3) aloitin Drumreesta, missä tuli istuskeltua autossa tunti, kun postisetä oli laittanut postin kiinni ja lähtenyt lekurille - lapussa ei mainittu aikaa, mutta palasi hän sieltä lopulta.


Otin odotellessa kuvan, jonka joku Instagram-seuraaja oli tilannut. Tekee pojalleen synttärileikekirjaa, johon on pyytänyt kuvia eri puolilta maailmaa, niin että kuvassa on mukana synttärionnittelut. Kiva idea! Hän siis printtaa nuo kuvat, ja laittaa oikein asiaa varten tilattuun leikekirjaan. (Olisi ollut kiva laittaa vaikka Wicklow'n vuoristoa, mutta sattui harmaa ilma..)

Toisessa kuvassa postin edustan keväiset tulppaanit..


Bray'ssa popsin mukaan ottamani aamiaisvoikot - yhden olin popsinut jo Drumree'ssa, postisetää odotellessani.

D teki myöhemmin muussia, ja mikrotettiin valmiskanaa ja mushy peas 😃


Patchy ja Oscar..


Pushy..


"Jenin kasvi" on kasvanut hurjiin mittoihin - oli siis v. 2005 sellainen pieni kukkapurkkiversio, jonka kanadalainen askartelukaveri jätti hoiviini, muutettuaan takaisin Kanadaan. Viihtyy tuossa nykyisellä paikallaan Bray'n takapuutarhassa.. (Joo, aion trimmata sen ennen kesää.)


Muita kasvejani Bray'n takapuutarhassa..


En ollut ennen nähnyt tämän kasvin kukkivan!


Hiukan kielomaisia kukkia.. Puhelinkameralla ei tullut kovin hyviä kuvia..


Sillä keikalla en puuhannut kovin paljoa VR-juttuja, kun D yritti melkein koko illan saada käyttöön yhtä "engine" (en edes tiedä suomeksi - siis esim. peliohjelmointiin liittyvä), mutta se tyrkytti vaan herjaa, joten lopulta hän asensi Unreal engine'n..

En edes muista enää mikä se eka VR-juttuni oli sillä kertaa, mutta lopuksi kokeilin Quill-ohjelmaa, jolla voi 3D-piirtää. Se oli ihan kiva, mutta jäänee osaltani tuohon kertakokeiluun. Piirrän mieluummin 2D:na ja paperille.

Kotona vielä lukuhetki..


Seuraavan päivän aamupala ja lounas - olin ostanut paketin Ryvitaa, ja iski näkkärihimo..


Ruokajono 😍 RuaRua, Little Mami, Scáth..


Perheateria..


Kaurapuuroa.. Chips..


Lukuhetki.. Perjantaiaamiainen oli Weetabixia runsaan maidon kera, kun maito oli parasta ennen torstaita, mutta oli vielä ihan OK - kulutin loput saman tien, niin ei ehtinyt hapantua!


Latte-pornoa 😂


Sky on ollut taas ihan aunuksesta.. Olin ajatellut nauhoittaa yhden sarjan alusta alkaen, mutta heti toinen jakso meni pieleen noiden surkean palvelun takia, ja kuudeskin jakso oli vain osittain nauhoitettu. Surkea pulju!

Myös Scáth leikki lintujen ruokintaputkilolla..


Pimppasin LIDLin superhalpaa herkku-pizzaa, lisäten oliiveja, paprikaa, ja mozzarellaa..


Todella hyvää 😍


Lukuhetki ja latte..


Aprillipäivän aamupala-Ryvitat..


Myöhemmin leivoin sämpylöitä, kun se oli ainoa mitä olisi tarvinut kaupasta, enkä viitsinyt sen takia lähteä..


Uunilämmin leipä on ihanaa.. Voi sulaa ja juusto pehmenee.. Mmmmm.. Ja latte..


Minivoikkoja illemmalla.. Juustoa ja maustekurkkuja.. Tomaattia ja ripaus suolaa..


Sunnuntaiaamupala.. Huom. sämpylänenä 😂


Tein uunimakaronia carbonara-kastikkeella (ei kinkkua) ja juustolla..


Nom..


Kaunis iltataivas..


Lisää minivoikkoja - popsin noita sämpylöitä aika urakalla, mutta yksi meni lopulta silti roskiin, kun ei oikein ollut enää houkuttelevan oloinen..


Sumea latte-kuva..


Cara avusti tiskaamisessa..


Ikkuna oli raollaan, että saivat raikasta ilmaa..


Mangusti.. 😃


Lisäsin edellispäivän uunimakaronin sekaan hiukan chorizoa..


Illan lukuhetki, ja seuraavan aamun aamupala..


Tiistaina sain paketin Muumipyyhe.. Leipää.. 😍


Suklaata.. Mignon-munia..


Pienempi muumipyyhe.. Kassi..


Salmiakkia.. Hernekeittoa.. 😃


Keskiviikkona lähdin heti aamusta reissuun.. (Oli muuten huono tuuri, kun just keskiviikolle olisi tarjottu extra-keikkaa yhteen sarjaan, mutta oli jo muuta menoa, niin en voinut ottaa hommaa..) Ensin Drumree..


Sitten Trim.. Tuo puolioveen nojaileva nainen on maalaus, kuten myös kys. ovi ja ikkuna..


Magnolia kukki kauniisti.. Tien toisella puolen keskitysleiri? 😱


Pikainen aamupala LIDLista, ennenkuin jatkoin matkaa Bray'hin.. (Ts. suorin reitti oli palata melkein kotiin asti, ja sitten normireittiä Bray'hin..)


Mentiin myöhemmin Carrickmines'iin - muistin lähtiessä ottaa kuvan etupuutarhan kevätkukista..

KFC-lounas, jonka jälkeen kierreltiin kys. kauppakeskuksen kaupoissa. D etsi itselleen tietynlaista työtasoa/pikkupöytää, muttei löytänyt - tekee kai itse.


Heh.. "Stripparit ja siivoojat" 😂


Olen selvästi murrosikäinen poika, kun tuollaisen väsäsin, kokeillessani Oculus Rift'illa muovailuohjelmaa.. 😂

Sitten pelasin myös jotain kivaa peliä, missä ohjataan kettua suloisessa maailmassa.. Kettu kerää kolikoita yms. kivaa, ja mätkii hännällä otuksia, jne.. Pääsin yllättävän pitkälle ekalla kokeilukerrallani!


Oltiin aiemmin käyty Carrickminesin IKEA-pisteessä, joka on siis sellainen pienempi versio, minne voi mennä tilaamaan mitä tahansa IKEA-kamaa, ja sitten myöhemmin noutaa sen tuolta (tai kuljetuttaa suoraan kotiin, jos on jotain isompaa).. Olen antanut heille palautetta siitä, että on aika hölmöä joutua tekemään kaksi reissua - tilausta kun ei voi tehdä muuten kuin menemällä tuonne paikan päälle, ja noutoreissu sitten erikseen, kun tavara on haettavissa! Siis siihen nähden, kun ns. oikea IKEA on saman motarin varrella, eli jos ajaa hiukan kauemmas, voi hoitaa koko homman kerralla, eikä mene edes sitä pikkupisteen erillismaksua (muistaakseni 15 euroa normisumman päälle). Kuka helvetti noita ideoi?!? 😂

Mutta se pikku-IKEA on siis kuitenkin isompi kuin kuvittelin, eli siellä on muutama näyttelyhuone, ja niiden ympärillä enemmän tilaa kuin oikeassa IKEAssa, ja tuolta saa ostaa myös pienempää tavaraa ilman tilausta tai lisämaksuja. Esim. tuoksutuikkuja, pyyhkeitä, pehmoleluja, ja mikä parasta: RUOKAA

Ostettiin siis pussi pakastettuja lihapullia, joita popsittiin sitten illemmalla.. Nom.. Kiva tietää, että ei tarvitse mennä esim. lihapullien takia Ballymuniin asti. Puolukkahilloakin olisi ollut.


Täytin profiilin Game of Thrones -castingiin, ettei tarvitse lauantaina mennä sitä varten Dubliniin.. Palasin kotiin vasta kahdelta, eli oli sellainen 17 tunnin päivä. Leikin vielä tovin Snapchatilla, ja yritin lukeakin, mutta nukahdin kirja kädessä 😂


Torstaimuonat..


Muutan lähitulevaisuudessa takaisin Bray'hin - siis edelliseen osoitteeseeni. Cara ja Cuddles toki tulevat mukaani, mutta ulkokissoille koitan hommata uutta kotia..

Oli hiukan vaikea ratkaisu, mutta taloudellisesti toimivampi, ja pääsen toteuttamaan hiukan VR-ideoita.. Saatan ehkä kokeilla jotain stream-juttujakin, kun siellä on tosi nopea yhteys.. (Nykyisellä yhteydelläni ei edes onnistuisi streaming..) Ja tulee taas tavattua ystäviäkin, kun olen aina sinne ajettuani sen verran kuitti, etten viitsi ajaa enää minnekään, kunnes ajan illalla kotiin, mutta sitten kun asun taas siellä, niin jaksaa lähteä paikallisesti muuallekin. Ja Wicklow'n vuoret ovat taas lähellä! Ja kesällä voi mennä County Wexfordiin - en ole jaksanut Meathista asti lähteä, kun se oli Bray'stakin sellainen pidempi päiväreissu, saati että olisi vielä lisännyt 2 x 30-40 minuuttia..

Tulee kyllä todella ikävä ihanaa avaraa landemaisemaa takapihalla, ja sydän särkyy jo nyt, joka kerta kun näen ulkokissoja.. Rakastan heitä tosi paljon, ja itse toki ottaisin koko lauman mukaani, mutta se ei valitettavasti ole mahdollista.. (Jos kaikille muille saisi hommattua kodin, Little Mami voisi ehkä vahingossa tulla mukaan Caran ja Cuddlesin lisäksi, mutta sekin olisi kyllä oma sotansa..)

Että sellaisia uutisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.