torstai 7. joulukuuta 2017

LiveLAGOM-ostoslista valmiina


Meillä on lähitulevaisuudessa #LiveLAGOM workshop, jossa ilmeisesti tehdään draft blocker - en muista onko sellaiselle suomeksi jotain sanaa, siis sellainen pötkylä, jonka voi laittaa vaikkapa oven eteen lattialle, blokkaamaan vetoa..

Sitä ennen piti kuitenkin lähettää emailitse ostoslista.. Saamme jokainen €100 budjetin, jolla ostaa IKEA-tuotteita omaa LiveLAGOM-projektia varten (jos menee yli budjetin, voi toki itse maksaa ylimenevän osan). Periaatteessa ideana on, että jokaisella osallistujalla olisi personal shopper -sessio, mutta kun meidän ryhmämme valitsi "koti-IKEAkseen" Carrickminesin, joka on siis vain noutopiste, niin saamme itse laatia listamme, ja he sitten kokoavat kys. tuotteet sinne noutopisteeseen.

Olin alunperin ajatellut hommata jotain sisäpuutarhakamaa, jonka avulla voisi kasvattaa kotona esim. salaattia, mutta se ei olisi onnistunut tuolla satasen budjetilla, eikä mulla nykytilanteessa ole varaa satsata itse rahaa ostoksiin, eli valitsin sitten tuotteita joiden avulla voin kertakokata useammaksi päiväksi ruokaa, käyttää harvemmin pesukoneen kuivausohjelmaa, ja pysyä lämpimänä talviviileässä kodissa.

En tietysti vielä tiedä, onko kaikkea toivottua kamaa saatavilla, mutta alla listani;


2 x FÖRTROLIG 31x23x9 cm lasivuoka, jonka voi laittaa (ilman kantta) uuniin. Siihen kuuluu muovinen kansi, joka sulkeutuu tiiviisti klipseillä. Jämäruuat voi siis kätevästi laittaa samassa astiassa jääkaappiin.

Tämä on kys. sarjan suurin koko, ja ajattelin ostaa niitä kaksi, että voin tehdä vaikka samalla uunin kuumennuksella kahta eri ruokaa, tai isomman satsin samaa ruokaa, ja mikrottaa sitten useampana päivänä ateriat itselleni. Mua ei ole koskaan haitannut syödä useampana päivänä putkeen samaa ruokaa. Esim. jotain makaronilaatikkoa popsin oikein mieluusti muutaman päivän ajan 😃


2 x FÖRTROLIG 17x23x9 cm lasivuoka - siis sama kuin tuo edellinen, mutta hieman pienempi koko.

Tällaiseen voisi vaikka tehdä salaattia tai jälkiruokaa, tai vaikka prepata valmiiksi vihanneksia tai hedelmiä, tms.


MULIG pyykinkuivausteline.. Mulla on jo yksi tuollainen pyykinkuivausteline, mutta pyyhkeiden ja lakanoiden kuivattaminen vie aikaa, ja kun on vain yksi teline, tarvitsen sitä myös vaatteille, eli ei ole aikaa antaa isompien pyykkien kuivua telineellä. Niinpä kuivaan pyyhkeet ja lakanat aina koneella.

Jos olisi kaksi telinettä, voisin lopettaa kuivausohjelman käytön kokonaan. Sähkölasku kiittäisi.


2 x JÄLL pyykkikori.. Nykyinen pyykkikorini on hyvin palvellut kaupan muovikassi, ja isommalle pyykille on isompi muovikassi.. Ihan toimivia nekin, kun ovat eteisessä, poissa silmistä, mutta tuollaiset valkoiset olisivat kyllä mukavampia.. Ja tykkään telineestä - voi laittaa lattialle, eikä pitäisi heti houkutella etanoita yms. otuksia, joita ainakin talvisin tulee usein taloon sisälle.. Ostan kaksi, niin voi laittaa valmiiksi erikseen isot pyykit ja vaatepyykit..


VUKU vaatekaappi.. Makuuhuoneessa on "vaatekaappi", jossa on vain hyllyjä ja laatikoita. Sitten on erillinen laatikosto, muttei mitään paikkaa minne voisi ripustaa vaatteita. Tai on sellainen pyörillä oleva rekki, mutta jos siihen ripustaa vaatteita, ne ovat jo seuraavaan päivään mennessä kissankarvaisia, pölyisiä, ja hämähäkinverkkojen peitossa. (PALJON ahkeria hämähäkkejä..)

Ajattelin siis ostaa tuollaisen halpisvaatekaapin, joka on ilmeisesti samanlaista materiaalia kuin ne IKEAn siniset kassit, mutta siis valkoinen..


Yllä olevassa kuvassa muutama em. vaatekaappi rivissä.. Tuollaiseen saisi siis mukavasti ripustettua muutamia vaatteita, ja samalla suojaan kissoilta ja hämähäkeiltä.. Ei tuo nyt ole maailman kaunein, mutta en vietä aikaa makuuhuoneessa, joten ei haittaa.


2 x TOFTBO Beige 60x90 kylppärimatto.. Tämä on sellainen pitkäaikaishaave, jonka muistamisesta onnittelin itseäni.. 😃

Olen jokaisella IKEA-reissulla hiplannut kys. kylpymattoja, jotka ovat aivan ihanan pehmeitä.. En kuitenkaan halua sellaisia kylppärimatoiksi, vaan ajattelin ommella kaksi yhteen, pehmeäksi tyynyliinaksi..


VITSIPPA 50x80 cm tyyny.. Tämä sitten sinne em. tyynyliinan sisälle, ja mukavaksi sohvatyynyksi


GURLI Grey/black 120x180 cm viltti.. Osa torkkupeitoistani on päätynyt kissojen vakiokäyttöön, joten tällaiselle on tarvetta 😃

Loppusummaksi tuli €101.90, eli joudun itse maksamaan em. ostoksista alle kaksi euroa - jos nyt listaan ei siis tarvitse tehdä muutoksia..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.