keskiviikko 7. marraskuuta 2018

Lokakuun lopun kuvat


Cuddles ja kurpitsa 🎃 Olin ostanut ajoissa kurpitsan Hallowe'enia varten, mutta en sitten lopulta ehtinyt / jaksanut tehdĂ€ lyhtyĂ€!


Muonaa.. Joku tortillajuttu - en muista tarkemmin - ja scone..


SuperValu'ssa on nykyisin buffet, josta saa poimia haluamansa aterian kotiruokamaisista vaihtoehdoista. Ihan kiva juttu, kun ei sellaisia yleensĂ€ viitsisi kokata yhdelle, ellei halua sitten popsia samaa kamaa muutaman pĂ€ivĂ€n ajan. Porkkana-palsternakka oli tosin melkein raakaa, ja aivan liian isoina paloina, mutta muuten oli ihan kuin kotiruokaa ♥ Melko kallista kyllĂ€ - tuon aterian hinnalla saisi carvery-lounaan (ja jopa isomman annoksen) esim. The Beehive'ssa (Co. Wicklow), eli ruokakauppa-buffetissa pitĂ€isi kyllĂ€ olla hitusen halvempaa..


Tein Irish Coffee'n, kun kermavaahtoa oli hiukan jÀljellÀ..


Vaikka olin jo ilmoittanut saaneeni duunipaikan, piti silti kÀydÀ vielÀ yhdessÀ duuninhakutapaamisessa - ihan samat jutut kuin edellisessÀ, vain eri henkilö. Voisivat tehdÀ itselleen tarkemmat muistiinpanot..


Cuddles


Cara - ja Cuddles rentona..


Munasalaatti-tortilla..


Nuudeleita, ja LIDLin mikrohamppari..


Perjantaina (26/10) vein auton huoltoon, ja menin itse Fidelman kahvilaan aamiaiselle - tee ja paahtoleipÀ tuotiin heti, mutta loppua muonaa saikin odotella.. SiellÀ oli joku uusi bimbo asiakaspalvelijana, ja joku heppu keittiöpuolella.. Se bimbo sitten tuli lopulta kysymÀÀn, ettÀ mitÀ tilausta odottelin - olin tilannut sen aamiaisen hÀneltÀ itseltÀÀn...... Lopulta ei kai kehdannut tuoda tilaustani, vaan se keittiöheppu toi sen, ja pyysi anteeksi viivÀstystÀ. Olisi tuonut uuden teen, ja varmasti paahtiksenkin, jos olisin pyytÀnyt, mutta annoin olla, kun ne aiemmat olisivat menneet roskiin, enkÀ tykkÀÀ ruuan tuhlaamisesta.


Piti mennÀ vielÀ iltapÀivÀllÀ uudestaan korjaamolle, kun pakoputken reikÀ oli isompi kuin olin ÀÀnen perusteella kuvitellut, eli korjaamon P meni hakemaan uuden Dublinista, ja vein sitten iltapÀivÀllÀ Esmeraldan korjattavaksi.

Huollon ja korjauksen jĂ€lkeen sain vielĂ€ mukavasti kĂ€teistĂ€, kun taannoisen kolarirekan omistaja oli maksanut korjausarvion mukaan, mutta se alkuperĂ€inen pikakorjaus on ihan kelpo, niin vĂ€hennettiin summasta vaan verot, huolto- ja korjauskulut, ja sain loput itselleni  Sanoin menevĂ€ni toistekin.. 😃


Cachi


Myöhemmin, odottelin portilla T:a, jonka kissat olin luvannut ruokkia bank holiday -maanantaina, kun he olisivat pikareissussa - hÀn tuli tuomaan avaimen..



T oli ostanut minulle söpön nukkekotisetin 😃

 

Samana pÀivÀnÀ tuli myös selviytymispaketti

 

Ja taas yhdet housut Kiinasta.. Harmaat jooga-housut, jotka ovat aivan ihanan pehmeÀt ja lötköt - tÀydelliset kotihousut


SynttÀriateria - valmis-quiche.. Olin koko viikonlopun duunissa, eli ei sen kummempaa synttÀriÀ.

Toisessa kuvassa viimeiset itse kasvatetut tomaatit, jotka olivat nyt kypsyneet


Kroppa on ihan rampana ja mustelmilla, kun sohvaperunasta fyysiseen duuniin siirtyminen on ollut iso muutos.. DuunipÀivÀ on periaatteessa kahdeksan tunnin kevyttÀ hölkkÀÀ, jossa paljon kaikenlaista puuhaa, metalliportteja, yms. Mutta paljon nautinnollisempaa kuin vaikkapa avotoimistossa istuminen.


Lasagne..

Normaalisti, olen syönyt silloin kun on huvittanut, ja olen saattanut puuhata jotain, unohtaen syömisen koko pÀivÀksi, kunnes jossain vaiheessa iltaa olen havahtunut nÀlÀn tunteeseen.

Nyt kun teen fyysisesti rankkaa duunia, huomaan nĂ€lĂ€n ihan eri tavalla! Tankkaan aamulla kunnon aamiaisen, ja otan lounasvoikot mukaan - sitten kotimatkalla onkin taas huutava nĂ€lkĂ€.. PidĂ€n jÀÀkaapin tĂ€ynnĂ€ valmismuonaa, jota voi vaan viskata uuniin.. En ole pystynyt edes kuvittelemaan seisovani duunipĂ€ivĂ€n jĂ€lkeen keittiössĂ€ kokkaamassa jotain! HyvĂ€ kun pÀÀsen autosta pois.. 😂


Tiistaina piti ensin kÀydÀ Navanissa, ja sitten vein Cuddlesin lekurille, kun hÀnen toinen silmÀluomensa oli turvonnut - epÀilin Caran kynttÀ..


Luomessa ei ollut jÀlkiÀ, mutta lekuri laittoi silmÀÀn vÀriainetta, joka paljasti itse silmÀssÀ hiuksenhienon naarmun, eli Cara oli varmaan taas kiusannut Cuddles-parkaa, joka EI halua leikkiÀ......

Cuddles sai sitten tulehduslÀÀkityksen piikillÀ, ja silmÀtipat mukaan. Tippoja pitÀisi laittaa kolme kertaa pÀivÀssÀ, ja ekat pari pÀivÀÀ meni ihan OK (hirmu painimisella, tosin), mutta sitten Cuddles keksi mennÀ keittiön kaapiston ylle piiloon, etten pÀÀssyt antamaan tippoja kuin n. kerran pÀivÀssÀ.. Piti myös ruiskauttaa tippoja sormelle, ja hieroa ne sitten silmÀÀn, kun se normaali pullosta-silmÀÀn-metodi oli sen verran rankkaa painia - olisin tarvinnut ainakin pari lisÀkÀttÀ.

Onneksi tilanne on sittemmin parantunut huomattavasti, joskin silmÀluomi on edelleen hitusen turvonnut.

Kysyin lekurilta myös siitÀ, kum Cuddles nuolee usein keraamista kukkapurkkia, mutta ei kuulemma tarvitse huolehtia, ettÀ olisi joku puutostila kyseessÀ.

Lekuri tarkisti hampaatkin. Ei onneksi ihan akuuttia tarvetta tehdÀ mitÀÀn, mutta jossain vaiheessa vien molemmat kissat lekurille, niin ettÀ hampaat putsataan kunnolla.


Ostin pari lelua, ja Cara ihastui niihin heti


Lelu laskeutui Cuddlesin viereen, ja Cuddles tamppasi sitten haastavasti hĂ€ntÀÀ lattiaan - Cara halusi lelunsa, muttei ihan uskaltanut kurottaa.. 😂


Hallowe'en jÀi osaltani Snapchat-kuviin, kun olin duunissa / rampana..


 
 
 

VÀrikÀstÀ..


Taas yksi quiche..


Kivikovan patongin pelastus - voita, Philadelphia-juustoa (VÀlimeren yrtit), valkosipulijauhetta, ja mietoa valkoista cheddaria raasteena.. Sitten toviksi uuniin.. LeipÀ pehmenee mukavasti.


Hallowe'en-ateria..


Cara

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti

Kommentti nÀkyy blogissa vasta, kun se on hyvÀksytty. Tarkoituksena on vÀlttÀÀ spam-kommenttien pÀÀtyminen blogiin.