keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Viime viikon kuvat (9/7 - 15/7) sis. ruokap0rn0a =D


Perunakuva alkuun.. Palaan aiheeseen alempana 😃


Toissa maanantaina löysin rikkaruohokatsastuksessa jotain villiä, missä on pieniä herneenpalkoja Annoin kasvaa, kun se oli söpö..


Kys. rehussa oli myös kauniita keltaisia kukkia..


Customoin LIDLin halpis-pizzaa feta-juustolla ja cheddarilla..



Snapchat-naamanvääntöä.. Jos joku hakee parikymppistä toyboy'ta, niin suosittelen Snapchat-naamanvääntöä - näkyy tulevan kaikenlaisia tarjouksia nuorilta herroilta 😂😂😂  (Joo, itse harrastan tuota ihan omaksi huvikseni, että ei ole ns. haku päällä..)


Voikkoja..


Tiistaina (10/7) olin Trim'issa..


 Kävin Trim'in LIDLissa, ja ostin lounaaksi mikro-quichen.. Nom..


Basilika joutui ulos, kun siinä oli jotain minimaalisia öttiäisiä..







Harvinainen salmiakkiannos.. En ole salmiakki-ihmisiä, mutta joskus harvoin maistuu.

Toisessa kuvassa Snapchat-virtuaalikauneudenhoitoa 😂


Grillattua LIDLin jumbo-makkaraa, johon laitoin emmentalia mukaan - todella rapsakkaa ja hyvää.. Ohessa salaattia..


Jalkapalloa..


Voikkolounas, ja toisessa kuvassa Wish'in ilmaisia bambu-siemeniä


Tein öljyssä, makeassa chili-kastikkeessa, ja muutamassa muussa mausteessa uitettuja uuniperunoita, joita kuvassa sipuli-majoneesin kera.. Mmmmmmm..



Cara ja TabTab..


The Vanishing oli ihan mukaansatempaavaa tekstiä, mutta lopulta jotenkin turhan oloinen kirja.. En osaa oikein kuvata asiaa, mutta oli vaan sellainen olo, että kirjan sisällöstä puuttui jotain oleellista, joka olisi antanut sille tarkoituksen..


Perjantaina leikin ystäväni "taskukissan" kanssa.. Pikkuinen on paljon vanhempi kuin koon perusteella luulisi, mutta hänellä on ollut vakavia ruuansulatusongelmia, joita tutkitaan edelleen..


Aivan ihana pikkuheppu Oli vaikeaa jatkaa matkaa, kun olisi huvittanut vaan jatkaa leikkimistä

A post shared by Stella Stenroos (@st_stello) on

Kävin viheltelemässä Jack'in kanssakin.. Suurin osa yllä olevan videon vihellyksistä on Jack'in puolelta, muutama omasta suustani..


Perjantaiateria - kuivahtanut patonki leikattuna ohuiksi "kekseiksi", sen kanssa avocadoa, tomaattia, keltaista paprikaa, ja chili-majoneesia..


Caran kanssa

Eläinpitoinen päivä muutenkin, kun leikin ensin sen taskukissan kanssa (ja muutaman muunkin kissan kanssa kys. ystävän luona), sitten papukaijasessio toisen ystävän luona (ja muutama kissa sielläkin), kotimatkalla piipahdin ruokkimassa kolmannen ystävän kissat, kun he itse lomailevat, ja sitten kotona omat kissat Vain naapurin dobermanni jäi puuttumaan siltä päivältä!



Cara ja Little Mami


Taiteellinen vahinkokuva 😂 Toisessa kuvassa salaattipussipäivitys..



"Hei, pojat, täti vääntää naamaa.." 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

A post shared by Stella Stenroos (@st_stello) on


En muista, mainitsinko tämän jo jossain aiemmassa jutussa (enkä jaksa skrollata..), mutta kun olin Ballycoolinissa duunissa, niin yhtenä kesänä huvitin kotimatkoilla itseäni omalla päänsisäisellä parodialaululla musiikkivideoineen.. Tämä filtteri on tismalleen sopiva siihen musiikkivideoon!!!!! 😂


Tuo toinen kuva on vanha räpsy, muistaakseni jostain vuodelta 2012.. Minulla on sukupuolen lisäksi jotain muutakin yhteistä Marilyn Monroen kanssa - meille on molemmille ommeltu mekko päälle 😂

Tuo oli The Savage Eye'n kuvauksista, missä oltiin 50-luvun lande-iltamissa, ja mekko irvisteli etupuskurin kohdalta, joten ompelivat sen nappien väleistä siististi kiinni 😂

Itse sketsissä (alla kuva) ei pahemmin hymyilty - sellainen olisi ollut syntiä.. 😂


Sama mekko oli muuten ehdolla seuraavan kauden täytetty vaimo -sketsiinkin, mutta siihen tuli sitten modernimpi asu..


Lauantaiaamuna olin jo ruokkinut kissat, ja palasin sängylle lojumaan ja lukemaan - mutta kissat tuijottivat, enkä saanut lukea rauhassa..


Cuddlesin uusi suosikkipaikka, yöpöydän alatasolla..


Aloin lukea M:n tuomaa kissakirjaa, joka on aivan ihana Se on osin kissan kertoma..


Hapankorppuaamupala, ja mansikka-banaani-kermavaahtolounas.........


Likainen tukka > suosikkihuivini.. 😃


Nuudeleita..


Sunnuntaina SATOI VETTÄ !!!!!!!!!! 😍😍😍😍😍


Ei varsinaista kunnon sadetta, joka olisi kastellut kuivahtanutta luontoa, mutta koko päivän ripotteli enemmän tai vähemmän, mikä oli toki parempi kuin ei ollenkaan sadetta..


Olin muistaakseni lauantaina ostanut Supervalusta kokonaisen kanan, kun myivät puoleen hintaan, eli sain tosi ison kanan alle kolmella eurolla.. Kokkasin sitten kunnon sunnuntaiaterian, ja aloitin "marinoimalla" perunat, eli öljyä, makeaa chili-kastiketta, valkosipulijauhetta, valkopippuria, ja oreganoa..


Kanaresepti perustui löyhästi linkin takaiseen Jamie Oliverin reseptiin (englanniksi), mutta ainekset olivat aika erilaiset, eli tuosta reseptistä katsoin lähinnä kokkausajat ja -lämpötilat, vihannespedin (joka itselläni oli aivan erilainen), ja aiemmilla kerroilla hyväksi todetun sitruunan kanan sisällä..

Vuorasin pellin foliolla, ja hain tukun tuoretta timjamia.. Sitten levitin pellille vihreää paprikaa ja herneenpalkoja..


Seuraavaksi (vakuumipakattua, valmiiksi keitettyä) punajuurta sopivina paloina.. Sitten pari desiä vettä, hitusen öljyä, ja samoja mausteita kuin mitä laitoin em. perunoihin..


Sitten hain toisen tukon timjamia, ja pyysin kanaparalta anteeksi, kun sulloin nyrkillisen yrttejä sen perään - ja ison sitruunan, johon olin tuikkinut reikiä.. (Puhelinkamera ei tallentanut sitä jokseenkin rivoa sitruunakuvaa - onneksi?)

Itse en pidä sitruunanmakuisesta ruuasta, mutta tässä tarkoituksessa sitruuna toimii mainiosti. Se antaa kosteutta, mutta kana ei ainakaan minusta varsinaisesti maistu sitruunalta.

Tarkennan sitruunajuttua vielä, että pidän kyllä sitruunasta, mutta se on minusta tarkoitettu juomiin ja jälkiruokiin, tai salaattikastikkeisiin.. Ei siis ruokiin.


Kanakin sai pintaansa öljyä, makeaa chili-kastiketta, sekä em. mausteita.. Ja lopuksi asetin sen vihannespedille..


Olin ostanut myös rasher-paketin tätä varten..


Tätä ei ole tuossa linkkaamassani reseptissä, mutta silloin harvoin kun kokkaan kanan, laitan sen päälle rashereita.. Aluksi ne suojaavat kanan nahkaa kuivahtamasta uunissa, ja sitten ne palavat itse kuiviksi ja rapeiksi herkuiksi ♥♥♥♥♥

Koska minulla on kiertoilmauuni, muokkasin hiukan reseptin mainitsemia paistolämpötiloja..

Kuumensin uunin ensin 220 asteeseen, ja kun laitoin kanan uuniin, alensin lämmön 200 asteeseen..


Kun kana oli ollut puoli tuntia uunissa, laitoin perunat omalla pellillään sinne uunin alaosaan..


Perunoiden oltua 25 minuuttia uunissa, poistin rasherit kanan päältä (tai ne olisivat palaneet liian tummiksi).. Annoin itseni syödä YHDEN, ja oli tavattoman vaikeaa olla syömättä koko satsia saman tien, koska ne ovat NIIN herkullisia.............

Laitoin kanan takaisin uuniin, ja vielä 25 minuuttia..


Sitten oli valmista - tarkistin vielä, että kana oli taatusti kypsää. Oli.


Myös perunat olivat täydellisiä

Kertaan vielä paistoajat, jos jäi epäselväksi - siis omani, jotka perunoiden osalta poikkeavat hiukan linkatusta reseptistä;

Kanan on oltava uunissa 1 tunti 20 minuuttia.

Perunoiden on oltava uunissa 50 minuuttia.

Siis: Laita kana uuniin 30 minuutiksi, jonka jälkeen voit laittaa perunatkin sinne.. Kun perunat ovat olleet uunissa 25 minuuttia, ota hetkeksi kana pois uunista, ja poista rasherit.. Laita sitten kana takaisin uuniin, 25 minuutiksi.. Sitten kaikki on valmista 😃


Oli aivan taivaallisen ihanaa.. ♥♥♥♥♥

Annoin kissoillekin niin paljon kanaa kuin halusivat, ja Cuddles kehräsi äänekkäästi syödessään


Jälkiruuaksi ananasta, mansikoita, ja kermavaahtoa.. Ai joo, ja muutama tippa balsamietikkaa..


GinGin näyttäytyi patiolla, kun TabTab oli hetkellisesti muualla


Olin antanut Little Mamille pieneen kuppiin hiukan uunikanaa, kun omilta kissoilta oli jäänyt muutama pala.. Ihmettelin kun Little Mami söi vain pienen palan, ja lähti sitten pois..

Mutta hän menikin hakemaan poikansa harvinaisten herkkujen äärelle, ja katsoi sitten sivusta, kun GinGin herkutteli kanalla  ♥♥♥♥♥ Äidinrakkaus 


Lopetan tällä kertaa sunnuntai-iltaan 😃

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.