maanantai 15. heinäkuuta 2019

Heinäkuun toisen viikon kuvia


Ihanaa, kun puutarha on vihdoin täynnä kukkia ♥ 🌺🌿🌼🌿


Olen LIDL-fani Tein viime maanantaina (8/7) viikon ruokaostokset, ja hamstrasin ulkokissoille ruokaa, kun 5kg kuivaruokasäkit olivat tarjouksessa.. Koko lasti yht. 56 euroa.


Sohvanäkymä..


Snapchat-kuvia..


Herneitä on tulossa, mutta vain yksi pavunvarsi selvisi etanoiden hyökkäykseltä, ja vihannekset + yrtit kärsivät ulkokissoista ja kylmistä ilmoista, eli tänä kesänä puutarhassa on enimmäkseen vain visuaalista iloa kukista.. Ja mehiläiset tykkäävät! Hunajamehiläiset pörräävät kukkapuskassa, ja kimalaiset tuolla mininiityssä

 
 
 
 
 


Herneenpalkoja on jo paljon, mutta ovat vielä laihoja.. Vasta yksi oli tarpeeksi pullea poimittavaksi - nam.. Toisessa kuvassa valtavankokoisia persiljanlehtiä!

 

 
 Kukkaistyttönä, heh 🌺🌿😂🌼🌿

Little Mami nokosteli pedillä

 

 

Salaattia, ja kesädrinkki.. Tuossa taisi olla vodkaa, trooppista hedelmämehua, soodavettä, ja pari palaa ananasta.. Nam..


Polvi mustana.. Olen taas ollut vyötäröstä alaspäin aika mustelmilla, kun koirat hyppivät innoissaan vasten jalkoja, ja kun niitä koiria on niin eri kokoisia, niin kaikki onnistuvat tekemään mustelmia eri kohtiin 😃

Cara ja mustat anturat

 

Kumiankka, ja toisessa kuvassa minikanahamppareita salaattipedillä..

 

Kukkapuska pyrkii leviämään pitkin maita ja mantereita.. Pienet versiotkin kukkivat!!!


 
 

Toisessa koirapuljussa oli Hershey-suklaata, joten otin valikoiman joka sorttia.. Maitosuklaa oli jopa pahempaa kuin muistinkaan (viimeksi taisin maistaa 90-luvulla), tumma suklaa jonkin verran parempaa, mutta liian makeaa.. Maapähkinärouhesuklaa oli valjua, ja sai toivomaan Snickers-patukkaa.. Paras oli tuo riisimuroversio, joskin sekin oli aika valjua maultaan..


Nyt kun mininiityssä on niin paljon kukkia, poimin taas hiukan leikkokukkia keittiön koristeeksi..


Egopullo (Stella Artois) on toinen Jammerfest'issa saamistani siideripulloista 😃Aika tuuba kuva, kun en parempaa ehtinyt saada, mutta kuvan molemmissa reunoissa varislapsi, joilla oli ihanan pörröinen pää Vaakkuivat aidalla nälkäisinä, ja emo haki noutoruokaa kissojen lautasilta 😃 Pihallani on siis mäkkäri ulkokissoille, siilille, linnuille, ja etanoille.. Joo ja mehiläisille ja kimalaisille..


Vasemmassa ranteessa on kellertävä kuhmu - en muista, oliko koira vai portti, mutta jostain siihen tuli isku..

 

Tein taas broccoli-salaattia, ja popsin sitä tortillatäytteenä..

 

Cara perjantaiaamuna.. Toisessa kuvassa minivoikkoja..


Kukkaloistoa keittiöstä nähtynä..


Ananasta ja mangoa..


Sunnuntailämpötila oli nyt ihan autenttinen, kun aurinko ei tuossa vaiheessa ollut vielä ehtinyt talon taakse, eli mittari oli ollut koko aamun varjossa, ja oli edelleen.. Silti 25.2C

Toisessa kuvassa oikeaan ranteeseen tullut ihottuma, joka ilmestyi ihan yhtäkkiä.. Ei kutissut, tms., vaan oli vain tuollainen punainen ja pieniä näppyjä - katosi iltaan mennessä.. Outo!


Sunnuntain ilta-aurinkoa..


Pitkästä aikaa lasagnea..

Piti blogittaa jotain muutakin, mutta en nyt näin aamuneljän tienoilla muista ollenkaan mitä oli listalla 😃 Menen siis nukkumaan.. Viikko-ohjelmani on tällä viikolla hiukan erilainen, eli ei maanantaimenoja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.