perjantai 18. syyskuuta 2020

Uusi laptop, ja ensimmäinen sosiaalinen kokemus puoleen vuoteen

Tässä jutussa ei ole kuvaa (ellen lisää myöhemmin), koska blogialusta näkyy poistaneen mahdollisuuden palata vanhaan versioon, ja ainakin puhelimella blogittaessa, mahdollisuus lisätä kuvia tai videoita puuttuu täysin, ellei sitten hostaa niitä muualla, ja naputtele tageina HTML-näkymässä 😒

Mutta, ostin torstaina viimein uuden laptopin!

Koska en halunnut mennä Harvey Norman Blanchardstowniin, enkä jaksanut lähteä Carrickminesiin asti, keksin että Naasissakin on Harvey Norman, ja ehdotin M:lle shoppailutreffejä, kun jouduimme maanantaina perumaan ulkoilutreffit koirien kanssa.

Tämä oli siis ensimmäinen kerta yli puoleen vuoteen, kun vietin aikaa toisen ihmisen kanssa, ihan vaan sosiaalisen kanssakäymisen takia. (Olin siis covid-aikana nähnyt muutamia ihmisiä vain töihin, tai muihin käytännön asioihin liittyen.)

Toki olisin voinut ostaa laptopin netitse, mutta halusin nähdä valikoimaa paikan päällä, varsinkin kun speksien nettivertailu oli tuskallisen turhauttavaa, puhelimen pienellä ruudulla..

Harvey Norman oli pettymys. Myyjä oli kyllä asiantunteva, mutta valikoima oli kurja!

Halusin 17 tuuman näytön, ja vaihtoehtoja oli yksi tai kaksi - en muista enää, oliko siinä kalliimmassa iso vai pieni ruutu.. Sen speksit olivat kyllä muuten loistavat, mutta hinta melkein kolme tonnia, että ei mitään mahdollisuutta.. Se halvempi, jossa oli varmuudella 17 tuuman näyttö, oli sekin tosi kallis - olisi vienyt koko käteispinkkani, ja vielä kortilla melkein satasen 😳 Ensinnäkään, en halunnut maksaa niin paljoa, varsinkaan niistä spekseistä!

Naapurissa oli Currys PC World, minne menin täysin ilman odotuksia.. Heidän valikoimansa vaikutti heti lupaavammalta, vaikkei 17-tuumaisia koneita näkynytkään.. Tuli kuitenkin sellainen fiilis, että saattaisin ostaa sieltä koneen, vaikka sitten olisikin pienemmällä ruudulla..

Nappasin lopulta myyjän, jolle annoin toivomani speksit, ja hän muisti, että heillä oli jossain YKSI 17-tuumainen kone, jota eivät olleet edes laittaneet esille, kun niitä oli vain se yksi, ja on kuulemma ollut tosi hankalaa saada 17-tuumaisia koneita!

Hän näytti sen koneen speksit ja kuvan heidän omalta koneeltaan - otin kuvan, ja pyysin hiukan aikaa miettiä asiaa. Googletin laitteen, ja päätin sitten ostaa sen.

Siinä on melko samat speksit kuin aiemmassa laptopissani, jonka ostin kai 6-7 vuotta sitten (oli kallis!), mutta joka on palvellut oikein hyvin, kunnes alkoi alkukesästä tehdä äkkikuolemaa..

Olin toivonut hiukan parempia, esim 16 gigaa ramia, mutta alkoi olla jo pakottavaa tarvetta saada siirrettyä kuvia puhelimelta pois, yms.

Siirsinkin myöhemmin illalla yli 10000 kuvaa koneelle, eikä siihen edes sisälly elo-syyskuun Instagram-kuvia, koska niiden parhaista pitää vielä tilata (puhelinsovelluksen kautta) ilmaisprintit.. Olin siis ottanut ne kaikki kesäkuun puolivälin jälkeen..

Vaikka uusi kone oli speksien kannalta hienoinen pettymys, budjetin kannalta se oli ilahduttava, koska olin periaatteessa valmis maksamaan koneesta melkein kaksi kertaa niin paljon kuin sitten maksoin, eli hätävararahastoni jäi ihan kelpo kuntoon!

☕😷 Mutta se sosiaalinen puoli! 🙂💕

Siis oli aivan ihanaa tavata pitkästä aikaa, ja sattui olemaan hyvin kaunis päiväkin, niin juotiin ulkoilmakahvit omenaleivonnaisten kera 🤤 Siinä oli kauppakeskuksen edustalla kiva kahvilakärry, ja tarpeeksi penkkejä, ettei tarvinut istua liian lähellä muita..

Ostin myös pari varastolaatikkoa, ja toisen koirapedin, että voin pestä sen harmaan.. Ja Jyskistä muutaman pehmolelun Lucylle, kun hän niin rakastaa virtahepoaan.. Ne ovat just sopivan kokoisia hänelle, ja niissä on monta kohtaa, joista hän voi helposti kantaa leluja suussaan, tai muuten vaan nakertaa.. 💕

Blogitan sen takia yhä puhelimella, kun huomasin ettei laptopilla ollut mahdollisuutta palata klassikko-Bloggeriin, mutta eipä ole enää puhelimellakaan, vaikka vielä eilen oli!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.