keskiviikko 17. helmikuuta 2021

Lokakuun kuvia, Pe - Su, 9-11/10/2020

 Lucy
LIDLin kasvis-currya..Mainitsin edellisessä jutussa ananakset - tuossa violetissa kipossa se melkein pois viskattu, josta alkoi kasvaa ihan uusi ananaksenpentu (hih..), ja kolmantena oikealta, se ns. oikeaoppisesti kasvatettu ananaksenkanta, joka on toki tuostakin lokakuun tilanteesta jo kasvanut isommaksi..Tuli taas ilmaisia kuvia.. Tilasin melkein koko viime vuoden ajan joka kuukausi ne ilmaiset printit, mutta sitten se jäi.. Toisaalta, talvisaikaan ei pahemmin ole mitään kummempaa kuvattavaa, paitsi tietty lemmikit, mutta ehkä tilaan taas printtejä, kunhan puutarhakausi alkaa..


Jos tulisi kaivettua joskus iirin muistiinpanot esiin, kun tässä on nyt aikaa.. Lisäsin materiaalia parilla verbiaiheisella vihkosella.

Oliiveja..
En lopulta koskaan poiminut noita oliiveja, kun ne olivat niin pieniä, mutta kyllä ne sieltä katosivat, eli ehkä linnut söivät, tms..
Little Mami..


Oli pakko ottaa kuva telkkariruudusta, kun teinipojalla oli niin UPEAT HIUKSET!!!

(Hän oli Late Late Show'n vieraana, kertomassa sairastamastaan koronaviruksesta ja sen jatkuvista vaikutuksista.. Silloin yleinen mielipide oli vielä kallellaan sinne päin, ettei nuorten tarvitse varoa koronavirusta, ja kys. poika oli varoittavana esimerkkinä..)


Lucy omalla sohvallaan..........


Minun pieni sohvani.......
Oltiin toisen aallon harjalla, ja numerot olivat mukamas isoja.. (Naputellessani tätä helmikuussa, ollaan laskeutumassa kolmannen aallon harjalta, ja esim. tammikuussa tosiaan oli vain yksi alle tuhannen tartunnan päivä, ja pahimpana päivänä tartuntoja oli 8248..)


Cara ja Lucy..Oi miten kesäistä!Yllärisalaatti!


Papuja..Ihana auringonlasku..

Sims Freeplay -kissani.. (Puhelinpeli)

Sen nimi on Ginga, kauan sitten kuolleen Bray-puutarhakissan mukaan..


Vilpoista!


Pelastin kaatuneen auringonkukan varresta pienen nupun, joka oli aukeamaisillaan.. Laitoin sen vesilasiin, enkä odottanut mitään, mutta se lopulta aukesi täyteen kukkaan, ja kesti hyvin pitkään vesilasissa!

Havaitsin, että auringonkukat todella kestävät kauan maljakossa, mutta salaisuus on lyhyissä varsissa. Ne eivät jaksa juoda pitkävartisina maljakko-olosuhteissa, mutta kun varret napsii melko lyhyiksi, kukista on iloa pidempäänkin.


Perheateria. Little Mami, Hansom, ja heidän vanhin poikansa, GinGin - nuoremmat lapset, RuaRua ja Scáth, asuvat County Kildaren maaseudulla.. Little Mami on siis sittemmin leikattu.


Lucy tarkkaili ovelta..
TabTab..Aaah, ihana Ylioppilaskunnan laulajien Pohjois-Karjala

Olin ihan innosta piukeana, kun lainasivat YouTube-kommenttiani tuon jutun otsikkoon 😂

On muuten edelleen ehkä paras kuoroteos ikinä! O Fortuna vahvana kakkosena.. (Carmina Burana)


"Ottaisin juustoa.."
Näkyi olleen vilpoisaa, ja kerosiini loppu.


Kerosiinia ei saa heti, vaan pitää odotella puljun seuraavaa toimitusajankohtaa tälle tienoolle, eli yleensä joutuu odottelemaan ainakin pari päivää. Jos on viikonloppu, ehkä kauemminkin.

Mahd. joltain toiselta puljulta voisi saada pikaisemman toimituksen, mutta tilaan aina samasta puljusta, kun heidän kuskinsa tietävät paikan, ja missä tankki sijaitsee, joten ei tarvitse säätää.. (Minulla on siis sama osoite päätalon kanssa, mutta erilliset rakennukset omine tankkeineen.. Kerosiinimobiili ei mahdu portista pihalle asti, vaan pitää peruuttaa portille, ja raahata sitten John Dillermand -pituinen letku sinne tankille, mikä on sekin aika hankalassa paikassa..)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.