sunnuntai 16. lokakuuta 2022

Elokuun kuvia (vatsahaava..)

 


Kukkanen aloituskuvaksi.. đŸŒŒ 


Liotin suihkupÀÀtÀ yön yli, kalkinpoistoliemessÀ, ja sieltÀ tuli taas hurja mÀÀrÀ karkeaa hiekkaa - kun lasken vettÀ suihkuletkusta ilman tuota suihkupÀÀtÀ, niin hiekkaa tulee veden mukana, joten ei ihme, ettÀ joka suihkukerralla on pitÀnyt neulalla tökkiÀ suihkupÀÀn reiÀt auki..

(Hommasin sittemmin uuden suihkupÀÀn, ja viritin kiinnityskohtaan Pirkka-niksimĂ€isen sukkahousufiltterin..) 


Aamuruokinta.. Kissat ruokailevat ylÀkerrassa, ja tarjoilu virkaikÀjÀrjestyksessÀ, eli Cara, Midnight, Ransom..


En ollut vuosikausiin syönyt nallekarkkeja, mutta Lidlin kortilla sai ilmaiseksi.. 😀 


Tein pizzaa.. đŸ•đŸ€€ 


Ransom ihastui mozzarellaan.. 💕


Yritin saada houkuteltua GinGinin kissakoppaan, leikattavaksi..


Lopulta sain ujutettua liukuhihnan (??? slip lead - en ole varma suomeksi) kaulaan, ja sitten mentiin.. đŸ˜±đŸ˜±đŸ˜±đŸ˜±đŸ˜± 

Noin tunti pitkin puutarhaa, kukkapenkit lakoon, jne.. En voinut pÀÀstÀÀ irti, koska kissa olisi paniikissa juossut pois, hihna kaulassaan, ja varmasti hirttĂ€ytynyt vahingossa johonkin.. Piti myös varoa, ettei hihna pÀÀssyt liian tiukaksi sen panikoinnin aikana.. 

Mutta viimein sain hĂ€net kiinni, ja koppaan! 

Vein suoraan klinikalle, missĂ€ hĂ€n sitten odotteli vapaata leikkausaikaa seuraavan viikon puolelle. 

He samalla myös arvioivat tulevan hammasleikkauksen kulut, joten pÀÀsin aloittamaan kerĂ€yksen sitĂ€ varten. (Osallistujat saivat siis rimpaista suoraan klinikalle, ja lahjoittaa haluamansa summan GinGinin hammasleikkausta varten.) 


Auringonlasku 🌄 


Dramaattisia pilviĂ€ đŸŒ«️ 



YKSI auringonkukka ehti kasvaa, tĂ€nĂ€ vuonna! đŸŒ» 

Alkuja oli useita, mutta sitten muut kukat kasvoivat ohi, ja alut jĂ€ivĂ€t ilman valoa 😭 


Olin aina luullut, ettĂ€ OnlyFans on vain joku paljastelu- ja amatööripĂ„rnĂ„saitti, mutta sitten kun selvisi ettĂ€ siellĂ€ on muutakin tarjontaa (kuulemma esim. ruuanlaittoa), niin sitĂ€hĂ€n piti kokeilla! đŸ˜‚đŸ€Š‍♀️ 

Mietin, ettĂ€ jos joku haluaisi vaikka sitĂ€ kautta avustaa ulkokissojen ruokintakuluissa, nyt kun kaikki hinnat ovat nousseet, niin mikĂ€ ettei. 

Sain profiilin hyvĂ€ksyttyĂ€, mutta jĂ€in vielĂ€ odottamaan pankin vaihtoa, ennenkuin laittaisin maksuasetukset - Ulster Bank kun tekee lĂ€htöÀ tÀÀltĂ€, joten piti avata uusi tili muualla. 

Sitten iski vatsahaava, joten jĂ€i koko homma, enkĂ€ ole vielĂ€ palannut sen pariin. Ei oikeastaan ole edes mitÀÀn ideoita, mitĂ€ sinne laittaisi, kun jaan joka tapauksessa kaikki ottamani kuvat muuallakin đŸ€” 

Saa nyt nĂ€hdĂ€, jos tulee jotain mieleen. 

Tarvitsisin AVS4YOU-lisenssin, ettĂ€ voisin tehdĂ€ videoita. Mulla oli se edellisellĂ€ laptopilla, mutta kone kuoli, eikĂ€ lisenssiĂ€ voi siirtÀÀ toiselle laitteelle. Kunhan on joskus taas varaa, niin ostan sen rajattoman lisenssin ✨


Olisipa aina kesĂ€.. 




Poimin ja pakastin minttua.. 🌿


Poimin puutarhasta siemeniĂ€ ensi vuodelle.. đŸŒŸđŸŒ±


Bataatteja Lidlista đŸ„”đŸ„”đŸ„” 


Molemmissa eturenkaissa oli "slow puncture", mutta luottokorjaamoni on niin kiireinen, etteivĂ€t enÀÀ korjaa renkaita. 

Vein auton sitten tuohon uudehkoon puljuun, luettuani ensin paikan arvostelut. Aika 50/50.. Puolet arvosteluista oli loistavia, puolet toista ÀÀripÀÀtĂ€.. 


Odottelin lĂ€heisellĂ€ penkillĂ€, ja kun rimpaisivat, menin noutamaan autoa. 

NĂ€in jo kaukaa, ettĂ€ auto oli yhĂ€ telineellĂ€ (joo, sillĂ€ on varmasti joku oikeakin nimi..), ja mietin ettĂ€ jaahas, tulossa rahastusyritys.. 

Huolestuneen nĂ€köinen mekaanikko kehotti tulemaan auton luokse, ettĂ€ hĂ€n voisi nĂ€yttÀÀ pari vikaa, jotka olivat löytĂ€neet.... 

Seurasin sitten, ja minulle esiteltiin potentiaalisen vaarallinen vika matkustajapuolen etujousituksessa (en tiedĂ€ nĂ€itĂ€ termejĂ€ suomeksi, mutta sinne pĂ€in..), ja toinen, erittĂ€in vaarallinen kuluma jarrunesteletkussa (tms.), joka voisi revetĂ€ koska tahansa.. 

Totesin, ettĂ€ sepĂ€ mielenkiintoista, kun ostin auton alle kolme viikkoa aiemmin, sen jĂ€lkeen kun luottokorjaamon omistaja oli tutkinut sen tarkkaan, ja auto oli lĂ€pĂ€issyt katsastuksen ilman ongelmia, vain muutama pĂ€ivĂ€ ennen kuin ostin sen.. 

Kysyin vielĂ€ ihan mielenkiinnosta, paljonko korjaaminen maksaisi.. Heppu plarasi hiukan hermostuneena papereita, selittĂ€en hiukan liian tarkasti hinta-arvion koostumusta, mutta pÀÀtyi sitten 375 euron arvioon. 

Maksoin vain sovitusta renkaiden korjauksesta, ja tarkistutin auton myöhemmin luottokorjaamolla - ei mitÀÀn vikaa. 

TĂ€stĂ€ tulikin mieleen, ettĂ€ en ole vielĂ€ kirjoittanut paikasta Google-arvostelua.. 😈 


Kun GinGin oli toipunut pompuloiden menetyksestĂ€ sen verran, ettĂ€ voisi palata suoraan puutarhaan, hain hĂ€net klinikalta.. 

Olin jo etukĂ€teen ilmoittanut, etten missÀÀn nimessĂ€ voisi ottaa hĂ€ntĂ€ sisĂ€lle toipumaan - Ransom'han tuli minulle sillĂ€ tavoin yllĂ€tyksenĂ€, ja pÀÀtyi sisĂ€kissaksi.. Mutta sisĂ€lemmikkikiintiö on nyt ehdottomasti tĂ€ynnĂ€. 


Viltti kopan pÀÀllĂ€, antamassa turvallisuuden tunnetta.. 


Kotona taas! ❤️ 


Bataatilla oli sormi.. 


Bataattia, valkosipulia ja makkaroita.. 



Mulla pitÀÀ olla seinĂ€kalenteri, johon mahtuu post-it-merkintöjĂ€, sekĂ€ pĂ€ivĂ€kirjakalenteri, johon mahtuu jonkin verran tekstiĂ€ joka pĂ€ivĂ€n kohdalle.. Muuten ei pysy elĂ€mĂ€ kasassa! 

KĂ€ytĂ€n kyllĂ€ puhelimen/Googlen kalenteriakin, mutta vain muistutusten takia. 


Lucyn herkkupussi.. 

Leikkaan superfood-herkut kolmeen osaan, niin hĂ€n voi saada herkkuja useammin pĂ€ivĂ€ssĂ€ 😁 


Huiviturbaani 🧕 


Vuohenjuustosalaatti đŸ„—đŸ€€ 



Vertailtiin Ransomin kanssa kynsiĂ€.. 


PÀÀrakennuksen rottis nuuhkii aina portin alta.. 


LisÀÀ ihania pilviĂ€ ☁️☁️☁️ 



Vedin taas hirmu pinon hÀmÀhÀkinseittejÀ olohuoneen katosta.. Hankalaa hommaa, kun ei ole mitÀÀn tarpeeksi pitkÀvartista, joten sidon aina jotain yhteen, pidemmÀksi työkaluksi, jonka kÀsittely on sitten horjuvaa..


GinGin esitteli pompuloiden leikkausarpia.. 

Harmi etten ikinĂ€ saanut ennen-kuvaa! Oli meinaan melkoiset pompulat! đŸ˜‚đŸ€Š‍♀️ 🍒 


Rottis-stalkkerimme varjo.. 


TĂ€tĂ€ naputellessa, lokakuun puolivĂ€lissĂ€, puutarhassa on yhĂ€ kukkia, mutta kylmĂ€nĂ€ syyspĂ€ivĂ€nĂ€ kaipaan 26 asteen kesĂ€pĂ€ivÀÀ.. 


Se vuoden ainoa auringonkukka đŸŒ» 


Mulla oli jo muutaman vuoden ajan ollut vain yhdet kĂ€yttökelpoiset rintaliivit - aikoinaan Lidlista löytyneet sporttiliivit, jotka ovat toimineet hyvin, mutta niiden pesun ajoittaminen on ollut tarkkaa hommaa, kun niitĂ€ ei saisi pÀÀlle, jos ne eivĂ€t ehtisi tĂ€ysin kuivua.. 

Sattumalta, nĂ€in Lidlissa taas sporttiliivejĂ€, mutta kokoja vain L-kokoon asti, ja kuvan malli oli hyvin pienirintainen, joten meinasin jĂ€ttÀÀ hyllyyn, kun tuo ei todellakaan vaikuttanut koolta, joka mahtuisi ylleni, saati tarjoaisi minkÀÀnlaista tukea.. đŸ€” 

Hinta oli kuitenkin sen verran kohtuullinen, ettĂ€ pÀÀtin kokeilla. 

Mahtuikin ihan hyvin ylle, ja on todella mukava! Aina ei siis kannata luottaa kokomerkintöihin! 

Ostin myöhemmin kahdet samanlaiset lisÀÀ, niin on aina puhtaat ja kuivat valmiina, kun viskaa yhdet pyykkiin. 


Löysin GenistĂ€ belgialaisen esi-isĂ€n 😀 



Olen perinteisesti poistanut itse tikkini, jos on sellaisia ollut, mutta tĂ€mĂ€n ommellun suonen kohdalla en uskaltanut, kun mietin ettĂ€ se voisi purskahtaa uudelleen.. đŸ€” 

Maksoin sitten terkkarissa 30 euroa siitĂ€, ettĂ€ hoitaja napsautti solmun poikki, ja veti langan pois - siis olisin aivan hyvin voinut tehdĂ€ sen itse 😒 

Kaiken lisĂ€ksi, hĂ€n ei edes saanut kaikkea pois, vaan jouduin joka tapauksessa poistamaan itse loput kotona 😠 Vitutti se turhaan maksettu 30 euroa. 



Auringonlasku taas.. 🌄 


Noin paljon vedin vielĂ€ tikkiĂ€ pois.. 


Sunnuntaina, 14/8, kokkasin ihan tĂ€ydellisiĂ€ kananreisiĂ€ riisipedillĂ€ - rapea nahka, kaikki ihan nappiin.. 

Ehdin kuitenkin syödĂ€ siitĂ€ vain yhden aterian, kun olo oli ollut jo valmiiksi hiukan epĂ€mukava, ja muuttui pĂ€ivĂ€n ja illan mittaan niin sietĂ€mĂ€ttömĂ€ksi, ettĂ€ olisin rimpaissut ambulanssin, mutta vain ajatus siitĂ€, ettĂ€ joutuisin niissĂ€ kivuissa kĂ€rvistelemÀÀn jossain sairaalan kĂ€ytĂ€villĂ€ tuntikausia, sai pysymÀÀn kotona ja googlettamaan.. 

PÀÀdyin itse-diagnoosina vatsahaavaan, mikĂ€ osoittautuikin myöhemmin oikeaksi. 

Valitettavasti, loput tuosta ihanasta ruuasta meni sittemmin roskiin 😭 




En voinut edes kuvitella syövĂ€ni mitÀÀn, eikĂ€ tehnyt mieli edes juoda mitÀÀn, mutta tiesin ettĂ€ pitĂ€isi juoda jotain, joten join pieniĂ€ mÀÀriĂ€ vettĂ€, pitkin pĂ€ivÀÀ ja yötĂ€, ja Lidlin multivitamiinimehua.. 

TĂ€htĂ€sin siihen, ettĂ€ selviĂ€n maanantaiaamuun, ja voin soittaa terkkariin. 


Sainkin maanantaina heti ajan lÀÀkĂ€rille, ja sattumalta oli itse omalekurini, jonka nimissĂ€ kys. klinikka on, mutta hĂ€nellĂ€ on klinikka myös Navanissa, joten yleensĂ€ siellĂ€ on joku muu lÀÀkĂ€ri, ja olinkin nĂ€hnyt hĂ€net itsensĂ€ vain kerran aiemmin. (YstĂ€vĂ€ni kĂ€y samalla lekurilla, muttei ole vielĂ€ koskaan nĂ€hnyt hĂ€ntĂ€ itseÀÀn!) 

Ei siinĂ€ mennyt kuin hetki, ja sain Esomeprazole-reseptin, ja ohjeen ottaa paracetamolia kipuihin. 

Vasta myöhemmin kotona, mainitsin asian Facebookissa, ja tuttu lekuri sanoi ettĂ€ voisin pyytÀÀ h. pylori -bakteeritestin. 

Oma lekuri ei ollut edes maininnut sellaista! 

LisĂ€ksi, kun myöhemmin nĂ€in samalla klinikalla toisen (tai oikeastaan kolmannen) lekurin, kĂ€vi ilmi, ettĂ€ sitĂ€ testiĂ€ ei voisi tehdĂ€, jos on em. lÀÀkityksellĂ€, eli piti lopettaa tuo lÀÀkitys viikoksi, ennenkuin sai sen testin.. Huoh.. Vitutti, ettei tĂ€tĂ€ mainittu heti ekalla kerralla! 

Mutta paluu tuohon maanantaihin. 


Olin siis aivan jĂ€rkyttĂ€vissĂ€ tuskissa, ja olo oli heikko, kun en voinut syödĂ€ MITÄÄN.. 

Niin toki olin sitten luvannut ruokkia ystĂ€vĂ€ni kissat kahden viikon ajan, alkaen juuri siitĂ€ maanantaista 😑 

Tiistaina ja keskiviikkona en edes ottanut yhtÀÀn kuvaa. En edes em. kissoista! YleensĂ€ laitan aina joka kerta kuvia paikan pÀÀltĂ€ ystĂ€vĂ€lleni, pĂ€ivittĂ€en moniko kissoista oli sinĂ€ pĂ€ivĂ€nĂ€ paikalla (liikkuvat vapaasti ulos ja sisÀÀn, tunnistimella varustetun kissaluukun kautta), mutta noina pĂ€ivinĂ€ laitoin vain lyhyen viestin ilman kuvia, koska kaikki voimat menivĂ€t siihen, ettĂ€ pÀÀsin yleensĂ€ ollenkaan paikalle. 


Torstaina, olo ei ollut jĂ€rin kohentunut, ja olin ollut viikonlopusta asti syömĂ€ttĂ€, juoden vain pieniĂ€ mÀÀriĂ€ vettĂ€ tai mehua. Energiataso oli sitĂ€, ettĂ€ lojuin vaan sohvalla, enkĂ€ jaksanut aina edes pidellĂ€ puhelinta kĂ€dessĂ€. 

Sain puhelinajan lekurille - tĂ€llĂ€ kertaa toinen irlantilainen lekuri. Puhelusta ei ollut oikeastaan mitÀÀn apua. HĂ€n vain totesi, ettĂ€ annetaan lÀÀkkeille lisÀÀ aikaa.. 😒 

Oli pakko mennĂ€ kauppaan, ja siellĂ€ ihan sattumalta keksin ostaa jotain sporttijuomaa! Vadelman makuista, kun oli kehotettu vĂ€lttĂ€mÀÀn kaikkea sitrusta, tomaattia, maitotuotteita, kahvia, teetĂ€, lihaa, yms.. 

Juomasta oli ihan heti apua! Toki olo oli edelleen hirveĂ€ ja heikko, mutta sporttijuoma antoi energiaa ja helpotti esim. kissanruokintareissuja. 


Uskalsin myös syödĂ€ viipaleen paahtoleipÀÀ - oliivilevitteellĂ€, kun voi on maitotuote. 

Ihan keskeisiĂ€ aterioita olivat nuo vauvoille ja pikkulapsille tarkoitetut hedelmĂ€soseet! Pieni annoskoko, ja simppeliĂ€ energiaa.. 


Ostin myös valmiskeittoja - lĂ€hinnĂ€ kanaa ja/tai vihanneksia. NiistĂ€ tuli perusruokavalioni muutamaksi viikoksi.. Ilahdutti myös huomata, ettĂ€ niihin oli yleensĂ€ kĂ€ytetty kookosmaitoa. 


Sain paketin 💕 

Valitettavasti, en itse uskaltanut syödĂ€ tuon satsin ruisleipiĂ€, mutta ne menivĂ€t pakastimeen, mistĂ€ jatkoivat sittemmin ystĂ€vĂ€lleni, eli eivĂ€t menneet hukkaan 💕 


Avocado-sosetta paahtoleivĂ€llĂ€, ja omena-mangomehua.. 


YleensĂ€, juusto on ollut sellainen normivoikon pÀÀllyste minulle, mutta vĂ€lttelin maitotuotteita, joten kun lopulta uskaltauduin laittamaan leivĂ€lle jotain kiinteÀÀ pÀÀlle, niin se oli joko kanaa tai kalkkunaa. 


TĂ€mĂ€ oli vauvoille tarkoitettu valmisruoka. 


Pakollinen taivaskuva! ☁️☁️☁️ 


Ekaa lekurikeikkaa seuranneena maanantaina, eli tasan viikkoa myöhemmin, soitin taas terkkariin, koska olo oli edelleen aika heikko, vaikkakin jo nautittu ravinto, ja sporttijuoma, olivat auttaneet.. 

Sainkin onneksi mennĂ€ ihan paikan pÀÀlle, ja tĂ€llĂ€ kertaa oli nuori, mahd. intialainen (tai siltĂ€ suunnalta maailmaa) lÀÀkĂ€ri, joka ei vaan automaattisesti viskannut uutta reseptiĂ€ kĂ€teen, vaan todella kuunteli ja kyseli, ettĂ€ sai tilanteesta kokonaisvaltaisen kuvan. 

Sitten hĂ€n teki todella tarkan hoitosuunnitelman, jonka kĂ€vi kahteen kertaan lĂ€pi, ja huomautti myös, ettei pidĂ€ siitĂ€ mukanani olleesta sporttijuomasta - siis siitĂ€, ettĂ€ juon sitĂ€. 

Menin suoraan apteekkiin, mistĂ€ ostin hĂ€nen mÀÀrÀÀmĂ€nsĂ€ lÀÀkkeet, jotka olivat kaikki periaatteessa reseptivapaita, mutta hĂ€n oli ohjeistanut tarkasti, mitĂ€ ottaisin ja milloin. 

NeljÀ kertaa pÀivÀssÀ elektrolyyttejÀ, kolme kertaa pÀivÀssÀ Gavisconia ja Buscopania.

Olin myös kysynyt siitĂ€ bakteeritestistĂ€, ja hĂ€n mÀÀrĂ€si tosiaan heti jĂ€ttĂ€mÀÀn viikoksi ne aiemmin mÀÀrĂ€tyt lÀÀkkeet, ja sen jĂ€lkeen toimittamaan đŸ’© tuubanĂ€ytteen Navanin sairaalan patologian osastolle, minne sen voi toimittaa vain maanantaisin tai tiistaisin, klo 8-10 aamulla! LisĂ€ksi, tĂ€ydet verikokeet. 


Olo koheni vauhdilla, kun seurasin uusia lÀÀkintĂ€ohjeita tarkasti, mutta energiataso oli silti pitkÀÀn normaalia heikompi. Koska oli ihan pakko pystyĂ€ hoitamaan joka pĂ€ivĂ€ omat ja puutarhaelĂ€imet, sekĂ€ ne ystĂ€vĂ€ni kissat muutaman minuutin ajomatkan pÀÀssĂ€, loput ajasta jaksoin lĂ€hinnĂ€ lojua, mistĂ€ seurasi omat kipunsa, koska kroppani ei yleensĂ€ tykkÀÀ olla horisontaalisesti kauempaa kuin kahdeksan tuntia kerrallaan. 


Totta kai, juuri silloin oli kesĂ€n kauneimmat ilmat, joista en jaksanut nauttia 😭 

Puutarha kĂ€rsi, kun en jaksanut kantaa vettĂ€ ja kastella kukkapenkkejĂ€.. 


En saanut juoda kahvia tai teetĂ€, mutta googletin, ettĂ€ kamomillatee olisi vatsahaavaystĂ€vĂ€llistĂ€, joten ostin sellaista. Makeutan normaalistikin teeni hunajalla, joka oli onneksi OK, mutta ostin maidon sijaan Alpro Barista -kauramaitoa, joka oli yksi harvoista kauramaidoista, mitĂ€ en ollut vielĂ€ kokeillut. Se osoittautuikin hyvĂ€ksi! 


Jo tiistaina, uskaltauduin syömÀÀn valmisaterian, joka oli ns. kotiruokamainen. Annoskoko oli valtava, verrattuna niihin pieniin aterioihin, joita olin siihen mennessĂ€ syönyt, mutta pystyin syömÀÀn kaiken, ja sen jĂ€lkeen oli parempi olo, vaikkakin olo meni hiukan takapakkia seuraavana pĂ€ivĂ€nĂ€, varmaan just annoskoon takia, muttei sen pahemmin. 


Kuvasin puutarhan kukkia.. 💐🌿 

















Jaksoin vihdoin tehdĂ€ kotona jotain, eli mm. pyykkiĂ€ oli kasaantunut, ja siinĂ€ menee aina aikansa, kun kuivaan kaiken keittiössĂ€ telineellĂ€. 

YlĂ€kerrassa olisi toinen teline, mutta nykykissat kaataisivat sen, nukkuisivat sitten puhtaalla pyykillĂ€, ja joutuisin pesemÀÀn kaiken uudestaan.. 🙄 


Jaksoin vaihtaa sohvalle uudet peitot ✨ 


NĂ€mĂ€ ihanuudet tulivat siinĂ€ aiemmin mainitussa paketissa, mutta jaksoin lĂ€hemmin ihailla vasta nyt. 

Magneetti on pikkuserkkuni tyttĂ€ren maalaama, ja minisukka on myös Kaunissaaresta 💕 

Magneetti on nyt jÀÀkaapin ovessa ✨ 


Lucy 💕 


TĂ€ssĂ€ se kauramaito, jota kĂ€ytĂ€n yhĂ€ (nyt lokakuussa siis).. Ainoa useista kokeilemistani kauramaidoista, joka ei maistu selkeĂ€sti kauralle, vaan ihan vaan maidolle - siis teessĂ€ tai kahvissa. Sellaisenaan en ole maistanut. 

TĂ€mĂ€ myös vaahdottuu hyvin! 

Kallista kyllĂ€kin.. Lidlissa €2.99/litra, joskus tarjouksessa €2.49.. SuperValussa €3.10, tms.. 


Cara 💕 


TĂ€mĂ€ Nomadic Kefir on ollut myös ihan huippulöytö! 

Kallista sekin - Aldissa (eli ainoa kauppa mistĂ€ sitĂ€ saa, ainakin Dunshaughlinissa) muistaakseni €1.79/500ml, mutta otan tuosta huikkaa aina jÀÀkaapilla kĂ€ydessĂ€, ja pullo riittÀÀ yleensĂ€ kolmeksi pĂ€ivĂ€ksi. Kun siinĂ€ on enÀÀ sen verran, ettei loppuja saa kaadettua pullosta, laitan tilkan tuoremehua, ravistan, ja juon smoothiena. 

SuperValusta saa myös kefiiriÀ, muttei ole yhtÀ hyvÀÀ.

Juon tĂ€tĂ€ ihan vatsaystĂ€vĂ€llisyydestĂ€. Muuten tuskin raskisin ostaa tuolla hintaa, mutta en ikinĂ€ halua kokea vatsahaavaa uudelleen.. 


Olen pikkuhiljaa jĂ€rjestellyt myös kaappeja.. 


Löysin taas aikoinaan Bray'ssa tekemĂ€ni rannerenkaat - perinteisesti, kokeilin niitĂ€, otin kuvan, ja pakkasin taas pois 😂 


Lucy, ja pikatrimmauksen jĂ€lkeinen karvakasa.. 


Tein paistopussissa uunikanan bataatti-valkosipulipedillĂ€.. đŸ€€ 


Ihan parasta.. đŸ€€ 


29/8 toimitin sen bakteeritestinĂ€ytteen Navaniin, siis heti maanantaina, ja iloitsin ettĂ€ sain hoidettua sen. 

Muutamaa pĂ€ivÀÀ myöhemmin, kun olin terkkarissa verikokeissa, selvisi ettĂ€ olivat hylĂ€nneet nĂ€ytteeni! 😒 Lekuri ei tullut maininneeksi, ettĂ€ minun pitĂ€isi lisĂ€tĂ€ nĂ€ytelomakkeeseen sen tarkka t/ulostusaika đŸ™„đŸ€Š‍♀️ 

Piti toistaa koko homma seuraavalla viikolla! 

Vitutti. 


TĂ€ssĂ€ ne em. sporttiliivit. 


Hyödynsin Lidlin koulutarvikkeita, ja lajittelin elukoiden paperit omiin muovitaskuihinsa. Yksi Lucylle, yksi kullekin sisĂ€kissalle, yksi jaetusti ulkokissoille, ja yksi jaetusti edesmenneille kissoille. 

LöytyvĂ€t helpommin, kun pitÀÀ kĂ€ydĂ€ klinikalla, ja voin vaan napata oikean kansion mukaan. 


Lucy sai kovasti tarvitsemansa kylvyn, eikĂ€ ollut ollenkaan ilahtunut.. Inhoaa vettĂ€! 



GinGin 💕 


Hihittelin Aldissa lasten muistipelille - "KeneltĂ€ tuli tĂ€mĂ€ kakka?" đŸ˜‚đŸ’© 


Keittiö.. 


YstĂ€vĂ€ni, jonka kissoja ruokin niiden pahimpien vatsahaavaviikkojeni ajan, toi reissutuliaisia 💕 

Hunajavalikoima oli todella hyvĂ€ valinta, koska kĂ€ytĂ€n joka pĂ€ivĂ€ hunajaa! 






Uskalsin syödĂ€ suklaatkin - hyviĂ€ olivat, ja olin ihan OK. 



Ostin vahingossa tĂ€tĂ€, kun en kaupassa katsonut tarkemmin, ja ovat kefiirin kanssa samassa laatikossa, joten oletin maustetuksi kefiiriksi, mutta olikin jogurttia. Tosin ihan hyvÀÀ vatsalle sekin! 

Ja oli muuten todella hyvÀÀ! đŸ€€ 


GinGin-parka joutuu yhĂ€ tappelemaan.. 

Oli taas ihan revitty, joten laitoin Sudocrem-voidetta haavoihin. (Turvallista kissoille, kun on pieniĂ€ mÀÀriĂ€.) 




SiinĂ€ oli elokuu. 


Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti

Kommentti nÀkyy blogissa vasta, kun se on hyvÀksytty. Tarkoituksena on vÀlttÀÀ spam-kommenttien pÀÀtyminen blogiin.