perjantai 26. toukokuuta 2017

Lisää sekalaisia toukokuun kuvia - duunihaastattelu, Twin Peaks, yms..


Ekat kuvat viime lauantailta..


Viikonloppu oli aika stressaava, vaikkakin ne toista koskevat uutiset olivat menossa parempaan suuntaan. Silti, ei ollut oikein ruokahalua, jne.


Little Mami


Pimpattu LIDLin halpa-pizza..


Pikkutomaatteja.. Sitten oli iloinen avocado-yllätys, kun olin unohtanut syödä viimeisen avocadon, ja se oli jo ihan pehmeä ja ruttuinen.. Olin viskaamassa roskikseen, mutta päätin kuitenkin ensin leikata sen auki, ja se olikin sisältä aivan täydellinen! Tein avocado-voikkoja..


Vaihdoin yläkerrassa huonekalujen järjestystä. Ei nyt ole sellainen ihan perinteinen makuuhuone, missä sänky on keskellä huonetta, mutta tuntuu paljon tilavammalta, ja voin jopa käyttää työpöytää, kunhan hankin siihen jonkun valaisimen.


Tuo rekki on aika turha, ja vie vaan tilaa, mutta en nyt toistaiseksi ole purkanutkaan.. Harmittaa, kun täällä oli valmiina jotain sellaisia tavaroita, joita en tarvitse, mutta ei ole oikein mitään paikkaa minne varastoida niitä, eli pyörivät viemässä tilaa ja keräämässä pölyä (varsinkin sellainen kamala krumeluuripeili).. Mietin että voisin ehkä purkaa tuon rekin, ja paketoida vaikka tuon vasemmassa reunassa vilahtavan lipaston ja seinän väliin..


Maanantaina lähdin sitten Mullingariin, missä en ollut ikinä ennen ollut.. Ajoin ensin suoraan työhaastattelupaikalle, ja siihen meni tasan tunti - reitti oli todella kaunista maaseutua, eikä matka tuntunut ollenkaan niin pitkältä!

Työhaastattelu oli vasta iltapäivällä, mutta olin lähtenyt hyvissä ajoin, kun oli mulle uusi kaupunki, ja halusin varmistaa olevani ajoissa paikalla.. Matkalla tuli ensin vastaan kaksi garda-autoa maalaisteillä, ja sitten kun olin melkein perillä, kolmas oli hälytysajossa, ja annoin sille tilaa ohittaa, kapealla kadulla, jolle olin itse juuri kääntynyt.. Ihan kuin poliisisarjasta..

En toki mennyt haastattelupaikalle niin aikaisin, vaan olin jo katsonut valmiiksi lähimmän halvan lounaspaikan, minne voisin mennä tappamaan aikaa - Supermac's 😃


Mulla oli itse asiassa eväät mukana, mutta otin sitten kuitenkin lunch boxin (kanaa ja chips), kun siihen meni sopivasti aikaa.. (Olin varautunut myös mahd. tahroihin, ja mulla oli vaihtopaita mukana - ei tullut tarvetta..)

Siirryin sitten sopivasti ajoissa sinne haastattelupaikalle, ja sain hiukan odotella, kun haastattelijat olivat vasta palailemassa lounaalta.. Istuin pienessä aulassa ja katselin kaunista maaseutua.. Ei hermostuttanut ollenkaan!

Myös itse haastattelu oli todella rento ja mukava, ja sen jälkeen sain kierroksen kys. puljussa, missä tapasin suurimman osan potentiaalisista tulevista kollegoista, jos siis saisin paikan..

Ihan KAIKKI kys. paikassa vaikutti aivan ihanan positiiviselta, ja vaikka se duuni olisi monella tapaa uusi juttu mulle, ja sellainen mitä en oikeastaan olisi ikinä kuvitellut edes hakevani, niin viimeistään sen haastattelun ja esittelykierroksen jälkeen todella, todella haluaisin saada sen duunin!


Sitten ajoin suoraan kotiin, ja paluumatka vei vain 55 minuuttia.. Ei ollenkaan harmittaisi ajella päivittäin kys. reittiä sinne ja takaisin..


Ehdin vielä nauttia muutaman tunnin ilta-auringostakin..


Naapuritontin uudehkon talon katonrajassa on linnunpesä..


En muista mitä nämä villikukat ovat suomeksi..


En sitten istuttanut papuja, kun luulin muuttavani..


Little Mami aidalla..


Hän on niin kaunis


Cara nuolaisi nenäänsä.. Laitan tuon laatikon suojapaikaksi, kun ulkoilevat.. Varsinkin Cara tykkää istua laatikon varjossa, mikä on ihan hyvä juttu, kun valkoinen korva voisi palaa auringossa, varsinkin kun siihen ei koskaan hänen onnettomuutensa jälkeen ole kasvanut normaalisti karvaa.. Kun löysin hänet, kys. korva oli palanut, eli siihen oli saattanut osua pakoputki, tms.


Cuddles rakastaa lojua pikkuviidakossa.. Ja Cara tulee aika pian ovelle vinkumaan, että haluaa palata sisälle 😃 (Onneksi en ehtinyt purkaa kissatarhaa!)


Little Mami on onneksi alkanut taas lähestyä.. Kun RuaRua ja Scáth olivat vielä täällä, Little Mami opetti heitä varomaan ihmisiä, eikä sen takia itsekään antanut minun koskea itseensä (ja se leikkausreissukin varmaan vaikutti), mutta nyt kun olen selittänyt hänelle, että nuorimmat pentunsa ovat turvassa uudessa kotipaikassaan ja saavat ruokaa yms., niin olen saanut taas pikkuisen koskea Little Mamiin, ja varmaan ajan mittaan saan taas silittääkin..


Pitäisi hiukan korjata tuota majaa, ainakin ennenkuin tulee taas talvi.. Mulla on jo teippirullakin valmiina..


Caralla hauska ilme tuossa yllä..
Koti - edelleen.. Ja Esmeralda


Kuva uloimmalta kotiportilta, Dunshaughlinin suuntaan..


Eka kahvi, niiden aiemmin mainittujen uutisten jälkeen.. Olin joitakin päiviä ihan teelinjalla - yleensä olen sekakäyttäjä, mutta nyt ei tehnyt ollenkaan mieli kahvia, muutamaan päivään.


Sänky on nyt tuossa porraskaiteen vierellä..


Kuvasta ei niin näy, mutta tuo niitty oli ihan keltaisenaan noita em. villikukkia.. Tosi kaunista..


Mulla oli kaali, ja ajattelin tehdä kaalisoppaa.. Muut ainekset olivat vähissä, joten pehmensin ensin kevätsipulien jämät oliiviöljyssä, ja lisäsin sitten pari vihannesliemikuutiota (parasta ennen 2015, mutta toimivat edelleen).. Sitten pilkottuna melkein koko kaali, ja sen verran vettä, että kaali peittyi.. Keitin sitä n. tunnin, ja lisäsin mukaan merisuolaa, musta- ja valkopippuria, chilijauhetta, ja garam masalaa.. Kun vaikutti siltä, että olisi valmista n. kymmenessä minuutissa, viskasin spontaanisti sekaan pussin makaronia, ja lisäsin kuumaa vettä vedenkeittimestä..

Todella simppeli ruoka, mutta itse asiassa tosi hyvää!

Nauratti, kun itä-eurooppalainen nettituttu mainitsi heillä olevan perinteisen reseptin, mikä on melkein samaa kuin mitä olin juuri tehnyt ihan päähänpistona 😂 Siis kaalia ja pastaa.. (Tein sen tiistaina, ja se oli vielä torstainakin hyvää mikrotettuna..)


Tiistaina ei ollut maailman aurinkoisinta, mutta oli kuitenkin lämmintä.. Voin pitää pation ovea avoinna, kun kissat ovat tarhassa..
Kissojen kanssa tarhassa..
Ja Little Mami..


Little Mami tuossa majansa katolla, ja Cuddles ja Cara tarhassa.. Kommunikoivat keskenään verkon läpi - ja normaalisti ikkunan läpi.. Little Mami saisi tulla sisäänkin, muttei tule..


Vuokraisäntä palasi heidän kesäpaikastaan kotiin, vissiin duunin takia, ja sanoi ostaneensa kananmunia, mutta sitten joku naapuri olikin tuonut munia, eli hänellä oli liikaa, ja toi sitten minulle ne naapurin tuomat 😃 Keitin saman tien koko satsin, kun en ollut pitkään aikaan syönyt keitettyjä munia. (On mulla kyllä munia jääkaapissakin - kaupan sellaisia - mutta ei ole vaan tullut keitettyä..)


Keskiviikkona olin Bray'ssa.. D oli katsonut urakalla alkuperäistä Twin Peaks'ia, kun ei ollut koskaan ennen nähnyt sitä (!!!!!), joten katsoin itsekin ne muutaman vikan jakson, vaikka olin jo kotona nähnyt ne neljä uuden kauden jaksoa - joista ehdittiin katsoa vielä ne kaksi ekaa, ennenkuin lähdin kotia kohti. Oli itse asiassa kiva katsoa ne aika tuoreeltaan uudelleen, kun oli jo nähnyt ne pari myöhäisempää jaksoa, eli aiempien jaksojen asiat vaikuttivat selkeämmiltä..


Torstaiaamuna rimpaisin korjaamolle, kun piti tarkistuttaa yksi rengas, jossa mahd. slow puncture (en tiedä suomeksi.. siis ainoa rengas johon piti laittaa jatkuvasti ilmaa..).. Sanoivat että iltapäivällä olisi aikaa katsoa se, joten ehdin nauttia aamiaiseni auringossa, ja kissatkin saivat ulkoilla..


Iltapäivällä vein auton korjaamolle, ja menin sitten odotellessa kävelylle Dunshaughlinissa.. Tuossa ekassa kuvassa se korjaamo on takaoikealla, ja takavasemmalla on SuperValu.. Kuvassa näkyy lähiapteekkini - tai linnuntietä olisi toinen apteekki lähempänä kotia (Main Streetilla), mutta tuo on kätevämpi, kun on lähellä SuperValun parkkipaikkaa..
Tästä käännytään Main Streetille.. Vasemmassa laidassa näkyy Tara News'in oviaukkoa.. Se on pieni newsagent..


Garda-asema..


Palolaitos..


Tuolla vanhassa kirkkorakennuksessa on nykyisin kirjasto..


Ihan kirjaston vieressä on siis hautausmaa.. Tuossa kuvan oikeassa laidassa siis..


Tässä näkyy joitakin hautoja..


Kirjaston kyltti - toiselta puolen iiriksi (en muistanut ottaa kuvaa)..


Poikkesin kirjastoon sisällekin, kun en ollut ennen käynyt..


Se on aika pieni, mutta siellä vaikutti olevan aika hyvät valikoimat..


Kaunis ja valoisa..


Kuulemma uudehkoa Graham Nortonin kirjaa oli jonottanut 300 lukijaa!!! Siis tuo on ihan uskomaton numero, kun Dunshaughlin on kuitenkin melko pieni paikka..
Kun nyt olin sinne asti mennyt, niin hommasin samalla itselleni kirjastokortin.. Mulla on County Wicklow -versiokin jossain.. (Kirjastonhoitaja kirjoitti kortin toiselle puolelle nimeni kuulakärkikynällä, ja lomakkeeseen hyvin selkeästi kirjoittamastani Stenroosista tuli taas kerran Stenross.. Ei pitäisi olla niin vaikeaa - varsinkaan kirjastonhoitajalle!)


Oli aivan fantastisen upea sää.. Tässä talsin jo takaisin päin..


Yksi alueen pubeista - en ole koskaan käynyt yhdessäkään!


Traktori Main Streetilla..
Patiolla kuumahkoa.. (Tuo on siis mitattu suorassa auringonpaisteessa, eli ei sinänsä pidä paikkaansa, mutta siellä oli kyllä kuuma - kun istuin ja luin, piti tulla toisinaan sisälle vilvoittelemaan..)


Sain emailia sieltä puljusta, missä olin haastattelussa. He sanoivat ottavansa yhteyttä kys. paikkaan liittyen n. 6-8 viikon sisällä. Toivoin ettei olisi tarvinut odottaa sen paikan suhteen niin pitkään, mutta toisaalta, on siis edelleen toiveita saada kys. duuni - toki haen tässä muutakin, mutta juuri tuo paikka olisi kaikin tavoin fantastinen, ja todella toivon saavani sen.. (Mainitsin vuokraemännälle tuon, mukaanlukien ne viestin muut yksityiskohdat joita en mainitse julkisesti, ja hänenkin mielestään se vaikutti hyvin positiiviselta!)

Olen torjunut pari tarjottua extra-keikkaa, kun olisivat olleet saippuakeikkoja, mihin on oltava neljä omaa asukokonaisuutta (suurin osa vaatteistani on Bray'ssa), ja kys. sarja maksaa tosi huonosti, eli niistä yhden päivän keikoista olisi tullut vain sotkua..

Ai joo - kuulin, että oma lekurini on jäänyt eläkkeelle! 😢 Meillä synkkasi tosi hyvin, ja hän oli oma lekurini n. 17-18 vuoden ajan, eli en nyt tiedä pysyisinkö tutun klinikan asiakkaana (joka on siis Bray'ssa asti), vai hakisinko uuden lekurin lähempää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.