sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Pakolliset euroviisukommentit


En ole ehtinyt / jaksanut blogittaa, kun on ollut niin paljon tekemistä, ja lisäksi olen ollut kuluneen viikon kipeänä, joskin kuitenkin on ollut pakko olla menossa koko ajan.. Blogitettavaa on kasaantunut enemmänkin, mutta laitan nyt ensin ne pakolliset viisukommenttini, kun eilen oli siis viisufinaali Ukrainassa 😃


Salvador Sobral - Amar Pelos Dois (Portugal) Eurovision 2017 - Official Music Video

Portugal (yllä) voitti ensimmäistä kertaa Euroviisut, ja tuo lauluhan on todella kaunis.. Itseäni häiritsi esityksen tahaton koomisuus (tuli koko ajan mieleen Roberto Benigni..), mutta pelkän kuuntelun perusteella, kaunista oli, ja ihanaa myös, että edelleen on mahdollista voittaa jollain herkällä ja aidolla tekeleellä, eikä vain ns. kaupallisella tusinakuralla..

Portugal ei ollut omalla listallani ihan kärkipäässä, joskaan ei kovin kaukana sieltä. En siis pettynyt heidän voittoonsa 😃


Francesco Gabbani - Occidentali's Karma (Eurovision version) (Italy) - Official Music Video

Oma suosikkini oli Italia (yllä), lähinnä sen takia, että se oli tarttuva ja pirteä, ja erottui edukseen tämän vuoden tusinamassasta. (Oli minun mielestäni tavattoman tylsä viisuvuosi.. Varsinkin toinen semi-finaali oli aivan tappavan tylsä!)


Sunstroke Project - Hey Mamma (Moldova) Eurovision 2017 - Official Music Video

Oman listani kakkosena (kun Suomi valitettavasti ei päässyt finaaliin, vaikka oli PALJON parempi kuin omasta semistään finaaliin päässeet..) oli Moldova (yllä), eikä pelkästään eeppisen saksofonihepun takia, vaan heidän viisunsa oli muutenkin pirteä ja hauska.

Youtuben viisukanavalla on ne kaikki muutkin videot..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.