torstai 9. elokuuta 2018

Kuvia vanhoista kuvista


Tavaraa raivatessa ja järjestellessä, ne viimeiset pinot tuntuvat aina vaikeimmilta, kun niihin on kasaantunut kaikkea sekalaista, joka päätyy usein uudelleen sekalaiseen pinoon johonkin, kuten aina aiemminkin..

Eilen löysin kuitenkin paperipusseja paremman säilytyspaikan sekalaisille vanhoille valokuville - niiden plaraaminen oli hauskaa 😂

Yllä synttärit vuonna 1997, Galwayn asunnossani. Ei mulla sittemmin ole ollutkaan synttäreitä.

Niiltä ajoilta löytyi myös mm. kuva herra narsistista, ilman paitaa, aurinkolasit otsalla, huulipunaa, yms. Lähetin siitä räpsyn Whatsapitse, ja laitoin viestiksi, että haluan 5 miljoonaa dollaria.. Nimim. rahoja odotellessa..


Todisteaineistoa, että minulla on joskus ollut lyhyet hiukset..


Rawk.. \m/ ( * . * ) \m/


Kasarilla olin vielä vampyyri Edelleen ikävä petokulmahampaita, mutta ei hermosärkyjä naamassa ja käsissä, kun suussa oli liikaa hampaita.. (Ennen oikomista, kahdeksan legoa poistettiin antamaan tilaa muille, ja koko juttu piti maksaa itse, vaikka kaikki muut saivat oikomishoidot ilmaiseksi kouluhammashoidon kautta.. Mulle vaan väitettiin, ettei ole tarvetta oikoa.. Paska maa.)


Mustatukkakausi.. Tuossa olin varmaan saanut just lahjaksi jonkun kihartimen, jota tuli käytettyä ne perinteiset kaksi kertaa, tms.. 😃


Tuossa on sellainen ilme, että ihan kuin muodostaisin pierua, tai yrittäisin pidätellä sellaista..


Taisin pari vuotta sitten viimein viedä tuonkin hatun kierrätyskeskukseen.. Sinne meni melkein kaikki hatut! En vaan käytä enää hattuja, niin ihan turhaan veivät tilaa. Pidin pari sellaista, jotka olivat liian rakkaita..


Charlotta sylissä Tuo taitaa olla sama (mummon tekemä) tilkkutäkki, joka on nykymakuuhuoneessa koristeena..


Tuota paitaa on ikävä


Bromarvissa.. Tuo taisi olla se yhdeksän filmirullan viikonloppu - onneksi nykyisin voi kuvata digitaalisesti niin paljon kuin huvittaa..


Sulauduin taustaan..


Messussa..


Imatra-visiitti..


Mietin joku aika sitten, josko leikkaisin otsatukan, mutta ei.. Onneksi löysin tämän kuvan 😂

Oli muuten todella vaikeaa saada kuvista räpsyjä ilman miljoonia heijastuksia! Ovat kaikki kiiltopintaisia, ja aurinko paistoi, ja taloon tulee valoa joka puolelta.. Huoh..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.