keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

Siivoilua, ystäviä, nukkekoteja, vegaanimuonaa, biletysreissu, yms..


Alkuun mysteerikuva, josta lisää alempana..


Sähköpatterit ovat olleet melkein koko ajan päällä, kun ei ole kerosiinia, ja kevät on ollut tosi kylmä.. Cara viihtyy patterin kyljessä..

Toisessa kuvassa chips ja purkkilihapullia


Tunsin tarvetta uudelleenjärjestää makuuhuoneen - ei tuo nyt ole kaikista käytännöllisin versio, mutta sain siirrettyä työpöydän ikkunan alle, missä sitä voisi jopa käyttää!




Eläinlääkäriklinikka lähetti kauniin surunvalittelukortin, jossa oli printatun viestin lisäksi kaunis, henkilökohtainen viesti, ja koko henkilökunnan nimet alla Ihana ele..

Siirryin pitkästä aikaa sohvalta sänkyyn yöunille, ja Cara seurasi mukana


Ollaan toki lojuttu sohvallakin..


Viikko sitten tiistaina, tonnikalasalaattia, ja valkosipulimakkarareissumiestä..


Viime keskiviikkona olin taas M:n luona.. Leikin pikkuhepun kanssa Legoilla - nykyisin on aivan ihania Legoja!!!


Pastellivärejä ja kivoja muotoja..


Syötiin ihanaa risottoa ja valkosipulileipää


Kahvia ja Ovaltinea

En ollut ikinä maistanut Ovaltinea, joten tuo oli eka kuppini.. Se on aivan ihanaa! Jotenkin primitiivisen miellyttävä maku..

Minulla oli aiemmin tapana skypettää ainakin kerran viikossa kanadalaisen nettiystäväni kanssa, ja hän usein puhui Ovaltinesta.. En ollut ikinä edes kuullut siitä, mutta olen sittemmin nähnyt sitä kaupoissa.. On muuten todella ikävä kys. Skype-sessioita, kun ystäväni muutti uuteen asuntoon, loppuvuodesta 2017, eikä hänellä ole siellä nettiyhteyttä.. Hän käyttää todella harvoin pikaisesti kirjaston nettiyhteyttä, muttei voi skypettää siellä, eli ei olla sittemmin juteltu kuin hyvin pikaisesti Facebook-viestein 😡 (Hän on minua parikymmentä vuotta vanhempi, eikä oikein teknologiakykyinen, ja budjettikin on niukka, eli oman nettiyhteyden hankinta ei ole toistaiseksi onnistunut..)


M:n nukkekodissa on kauniit valot



  Rehuosastolla tapahtuu.. 😃


Snapchat-räpsyjä..


LIDLin valikoimissa on nykyisin kaksi erilaista vegaani-pizzaa.. En ole vegaani (tai edes kasvissyöjä), mutta halusin kokeilla molempia.. Aloitin Verdurasta..


Jos tykkää pinaatista, tykkää melko varmasti tästä pizzastakin, joskin yleismaku oli hitusen laimea, ja kohenisi esim. chili-lastuilla.. Pohja oli kuitenkin miellyttävän rapea (13 minuuttia kiertoilmauunissa).. Saattaisin ostaa toistekin, mutta lisäisin kyllä jotain antamaan potkua makuun..


Oma Lundby-nukkikseni on aika surkeassa kunnossa, kun Cuddlesilla oli aikanaan se katonrajakausi.. Käytti nukkekotia laukaisualustanaan, ja toisinaan nokosteli nukkiksen yläkerrassa, ja pilasi kaikki matot teroittamalla kynsiään niihin.. Sittemmin, samalla hyllyllä oli vielä se vuotava maljakko, joka aiheutti nukkekotiin vesivahingon..


Laitoin kuitenkin viime vuonna ostetut LIDL-kalusteet vihdoin paikoilleen..


Värit ovat ihan pielessä, mutta ehkä tuunaan noita joskus..


Snapchat-räpsyjä taas..




Tässä sitten se Bruschetta-versio LIDLin vegaani-pizzoista..


Hyvin paljon tomaattia (muistaakseni kolmessa eri muodossa), mutta tämä oli ehdottomasti suosikkini! Nuo vaaleat valkosipulipallerot olivat ihania..


Tätä aion ostaa uudestaan, enkä kaipaa mitään lisukkeita siihen..


Cara ei enää etsi Cuddlesia, mutta nokostelee edelleen enemmän kuin normaalisti.. Vaikkei Cuddles useinkaan leikkinyt Caran kanssa, Cara jaksoi silti yrittää loppuun asti, eli nyt on varmasti tylsää, kun ei ole kissaseuraa..

Vuokraemäntä totesikin, että nythän mulla olisi tilaa uudelle kissalle, mutta en nyt meinaa tarkoituksella hankkia uutta perheenjäsentä, vaan katsotaan josko Pushy tulisi vaikka ensin kyläilemään, ja Cara on tehnyt ovenraosta tuttavuutta myös Little Mamin kanssa.. Kunhan löydän Caran valjaat, voidaan aloittaa taas ulkoilu. Lopetettiin se, kun kissatarha romahti - ei olisi ollut reilua ulkoiluttaa valjaissa viihtyvää Caraa, kun Cuddles ei olisi päässyt ulkoilemaan..


Oltiin menossa nukkumaan, kun Cara näki jotain mitä vain kissat näkevät..


Lauantaina menin sitten ystäväni luokse (sinne mihin Cuddles on haudattu), ja jatkoimme sieltä matkaa Dundalkiin.. Facebookin kissaryhmän tapaaminen 😃


Mentiin S:n hervottoman kokoisella duunipakulla..


Minulla oli "jihad-kolttuni" 😃


Meidän jaettu hotellihuone..


Taisin olla edellisen kerran hotellissa joskus 2005, Italian-reissulla..


Koska en ole moneen vuoteen juonut kovinkaan paljon alkoholia, niin nautin koko illan/yön aikana vain neljä pint'ia siideriä, ollen siis koko ajan selvin päin, ja seuraavana aamuna ihan hyvässä hapessa - toisin kuin muut, haha.. 😂

Sain yhdeltä kissatutulta ihanan yllärilahjan (muutama muukin tuttu sai) - pääsiäismunapaketti, pehmosukat, ja kortti, jossa glitter-pommi..


S oli tehnyt kaikille nuo Jammerfest-kaulakoru/avaimenperät, ja T oli tehnyt autotarroja

Näistä biletyskuvista suurin osa on E:n ottamia - minulla oli oikea kamerakin mukana, mutta ei vaan tullut otettua ihmiskuvia..


Photoshoppasin vaan muiden naamat piiloon, kun en jaksanut kysellä kaikilta, saako kasvoja näkyä julkisesti..

- Oliko kaikilla hauskaa?
- EI.

😂😂😂😂😂





Oli kyllä todella hauska ilta, ja jaksoin aamuun asti, mutta sitten päätin lähteä nukkumaan, että jaksaisin jossain vaiheessa ajaa S:n luota kotiin.. (Yläkuvan alalaidassa näkyy meidän "Glam Van", eli se suurin valkoinen paku..)


Menin n. 4:30 aamulla nukkumaan, mutta heräsin n. 1,5h myöhemmin, kun huonekaverit tulivat paikalle, muutaman muun kanssa, kaikki kännissä kuin käet..


Siinä vaiheessa, kun pari ei-huonekaveria asensi palohälyttimeen suihkupipon, ja alkoi tupakoida huoneessa, heitin porukan ulos (paitsi yhden huonekavereistani, joka ehti jo nukahtaa), ja menivät jatkamaan sessiota johonkin muuhun huoneeseen.


Sain sitten nukuttua vielä muutaman tunnin, enkä edes kuullut yhden huonekaverin palaavan jossain vaiheessa - yksi palasi vasta siinä vaiheessa kun olisi pitänyt jo siirtyä aamiaiselle..


Hienot vuorinäkymät 😃 (Ei kuvassa ollenkaan niin hienot kuin livenä.)


Onneksi aamiainen kesti klo 11 asti, joten ehdittiin just ja just.. Oli ihanaa nauttia buffetista ilman krapulaa - taisin olla ainoa 😂


Puoleltapäivin piti lähteä, vaikka kuskillamme oli taatusti vielä reippaasti alkoholia veressä.. Ihan hyvin ajoi silti..


Tämä oli eka kerta, kun olin yön poissa kotoa, sen jälkeen kun adoptoin Caran, vuonna 2014.. Olin hiukan hermoillut, varsinkin nyt kun Cara oli tosiaan yksin, eikä Cuddlesin kanssa, mutta ei ollut moksiskaan, kun tulin kotiin


Tässä kuva yllärilahjasta 😃


Siili tuli ruokailemaan


Cara katseli siiliä..


Miten vallata koko sohva..


Chips ja kalapuikot..


Haukotteleva Cara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.