perjantai 21. helmikuuta 2020

Helmikuun sekalaiset


 Alkukuvaksi TabTabin pikavisiitti..


Aika on mennyt taas ihan huomaamatta, enkä ole ehtinyt / jaksanut / muistanut blogittaa toviin!

Duunissakin on ollut taas kiireempää (=enemmän koiria, muutaman viikon hiljaisen kauden jälkeen), joten kotiin ehdittyäni ja omat kissat ruokittuani, tuntuu että olen just ehtinyt istahtaa sohvalle, kun onkin jo aika mennä nukkumaan, jne..Kantolan pallopiparit ovat aivan ihania Vielä yksi pussi taitaa olla jäljellä..


Olen nyt lukenut ne kaikki aiemmin mainitsemani kuusi kirjaa, jotka ostin tammikuussa - kaikki omalla tavallaan viihdyttäviä!


Cara ja Midnight
Ruokaostokset..


Iltalukemista.. Magic Hour olisi kiva nähdä elokuvaversiona - metsästä tullut lapsihahmo oli ihana


Pastellitaivas..


Avocadoa tummalla reissumiehellä
Bami goreng - taas.. 😃

Alla olevalla videolla kuuluva murina on Cara - ei siis rottiskaverimme! 😂Uunivoikkoja ja kreikkalaistyylistä pakaste-mikromuonaa..


Ruokaostoksia taas..


Midnight poseerasi kauniistiHelmikuun säät ovat heitelleet sinne tänne - usein moneen otteeseen samana päivänä! Viikonloppuisin on ollut myrskyjä, Ciara, Dennis, jne..


Alla hiukan Ciara-myrskyn rippeitä;Olin saada slaagin, kun rakas sisä/ulkolämpömittarini patteri loppui, mutta onneksi siihen menikin ihan AA-patteri, joita minulla on aina varalla, kun niitä tarvitsee aina..

Seuraava ongelma oli kuitenkin se, että laitteeseen oli jotenkin päässyt vettä, eikä se toiminut uudellakaan patterilla! Kaivoin kuitenkin jostain kaapista hiustenkuivaajan (edellisen asukkaan peruja - kiitos, T!), jolla kuivasin laitetta, ja nyt se toimii taas..


Lasagne & chips 😂

Tuon yllä olevan myrskynjämävideon jälkeen oli siis samana päivänä tuo aurinkoisempi hetki, josta kuva, ja sitten taas myrskysi - edelleen siis samana päivänä;Tämä oli todella viihdyttävä kirja - sijoittui entisen kotikaupunkini (Galway) tuttuihin maisemiin, ja kaikki henkilöhahmot olivat hyvin realistisen oloisia!


LIDLissa taas - ja bami goreng..


Cara kiipeili päälläni sohvalla..Jonkun vapaapäivän aamu, kun laitoin kissojen aterioita valoisaan aikaan..

Tuossa oli kummallekin pussiruokaa ja kinkkusiivu, sekä eri vadilla kuivamuonaa..


Hiukan luntakin on tullut, muttei ole onneksi jäänyt maahan.. Alla lumisadevideo;


Graham Nortonin Holding oli myös todella mukava lukukokemus.. Ihastuin varsinkin pulleaan gardaan


Pari kissavideota - alemmassa Midnightin moottori käynnissä;

A post shared by Stella Stenroos (@st_stello) on


Olen päästänyt TabTabin muutaman kerran pikavisiitille - hän menee suoraan Caran ruokakupeille, syö jämät, käy sitten tarkistamassa makuuhuoneen, ja tulee takaisin alakertaan, mistä seuraa minua patiolle, kun laitan sinne heille omat muonat


Mikro-quiche on ihan parasta, kun on kova nälkä, eikä jaksa/ehdi laittaa mitään muuta.. Ei kun paketista lautaselle, ja pariksi minuutiksi mikroon, ja valmista on.Myrskyvaroituksia..

Yhtenä myrskyviikonloppuna tein lauantai-illan ja sunnuntaiaamun yksin siellä pikkukennelissä, kun omistajat olivat poissa.. Stressasin etukäteen, josko sattuisi tulemaan sähkökatko - siellä kun isojen koirien rakennuksesta ainoa ovi isolle ulkoilupihalle on sellainen autotallimainen rullaovi, joka ei toimisi ilman sähköä.. Olisin joutunut viemään koirat pitkää ja hankalaa vaihtoehtoreittiä pihalle, yksi kerrallaan, mihin olisi mennyt paljon aikaa, jne.. Onneksi ei kuitenkaan ollut sähkökatkoa!

Sen sijaan, pienten koirien ulkoilupiha oli melkein kokonaan veden peitossa, ja myös heidän rakennuksensa keittiön lattialla oli tulvavettä, jota tuli lisää aina sitä mukaa kun ehdin kaapia kumilastalla vettä (kenneltilojen läpi) pihalle.. Sain sitten whatsapitse ohjeet avata isolta pihalta viemärin kansi, joka päästi vettä nousemaan vaihtoehtoreitille..

Olen huomannut kys. puljussa, että koirat ovat paljon rauhallisempia, kun puuhailen siellä yksikseni.. Omistaja on kyllä mukava ihminen noin yleensä, mutta jokseenkin kaottinen monella tavoin.. Minulla taas on isosta kennelistä armeijamainen rutiini, jota sovellan parhaani mukaan pikkupuljuun, ja koirat tykkäävät rutiineista.

Itse en kyllä olisi lähtenyt viikonloppureissuun sellaisena ajankohtana, kun tiedossa oli tuleva myrsky.. Mitä sitten tapahtuisi, jos myrsky veisi katon mukanaan, tai kaataisi puun, tms., eikä kukaan olisi paikalla? Olivat jättäneet toisen omista koiristaankin ihan vapaaksi pihapiiriin - se pennumpi oli sentään kennelin puolella.. Kyllä sillä vapaana olleella koiralla on toki oma koppi, mutta silti! Lauantaina annoin hänen hillua kanssani kennelin sisätiloissa, mutta sunnuntaiaamuna koiraparka tuli autoani vastaan aika hädissään, kun koko yön oli myrskynnyt.. En ollut edes saanut mitään ohjeita koiran ruokkimiseksi, tms., mutta osaan tietty arpoa suunnilleen sopivan annoksen tietyn kokoiselle koiralle, ja ihan hyvällä ruokahalulla popsi aamiaisensa, ja sai sitten taas hillua sisätiloissa..

Aitaparka.. Eivät ole vielä löytäneet ketään tekemään uutta aitaa, mutta kuulemma toivottavasti pian..

Ei tuo muuten niin haittaa, mutta kohta pitäisi alkaa valmistella puutarhaa kasvukauteen, joten olisi kiva, jos uusi aita tulisi ajoissa - varsinkin jos saan puutarhaan lisää tilaa! Hankala suunnitella istutuksia, jos en tiedä tulevaa puutarha-aluetta..


Kun vein puutarhairtaimistoa suojaisempiin nurkkiin, huomasin myös, että rottweiler-kaverimme on tuubannut joka puolelle.. En viitsinyt korjata kakkoja pois, kun niitä tulee lisää, aidan puuttuessa.. Siivoan sitten, kun koira ei enää pääse asioimaan!LIDLiin oli pitkästä aikaa tullut taas halpaa ja paakkuuntuvaa kissanhiekkaa!!! Se oli loppu kaikista kaupoista aika kauan, kun joku tavarantoimittaja oli myyty tai mennyt konkkaan, tms..


Ostin taas tuollaisen ihanan pinaatti-juustokiekuran ♥♥♥♥♥


Tuo on melkein jopa parempaa seuraavana päivänä ja kylmänä! Helppo duunilounas..


Pigletin kanssa (ts. Nasu)..


Minulla on parhaillaan kolme vapaapäivää putkeen - kai ekaa kertaa sitten joulurumban! Tosin, menen lauantaiaamuna taas pikkukenneliin, mutta se on vaan muutaman tunnin juttu..

Keskiviikkoiltana päädyin musiikkikanavalle, mistä tuli kasarimusiikkia ♥♥♥♥♥


Torstaiaamu oli ihanan aurinkoinen - ja sain nukkua pitkään..Tein pitkästä aikaa broccoli-salaattia, joskin olin unohtanut ostaa selleriä, mutta ihan hyvää oli silti.. Tortilloissa oli yrttejä mausteena, mistä tuli kiva lisämaku..


Rottiskaverimme jäi kiinni rysän päältä - veti purkillisen kissanruokaa, patiolautaselta.. 65kg koiraa..


Koiraparka pelkää Caraa, joka hakkaa aina ikkunaa, murisee, ja hyökkäilee ikkunan läpi.. Huomaa koiran pelokas katse.. 😂

Olin iltapäivänokosilla yläkerrassa, ja heräsin siihen, kun Cara hakkasi alakerrassa ikkunaa, ja sitten koira pomppi toiselta puolen ikkunaa vasten.. Huoh.. 😮


Huomaa kehonkieli.. 😂😂😂😂😂
Sää vaihteli aurinkoisesta raesateeseen, jne..Vaihteeksi bami goreng! 😂

Taas yksi murinavideo, tosin en ole varma kuuluuko murina videolla ollenkaan..Villi torstai-ilta.. 😃


Midnight ei osannut päättää, noustako ylös vai kääntääkö kylkeä, joten jumitti hassussa asennossa tovin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.