sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Tammikuun loput kuvat


Tässä jutussa on nyt paljon kissakoirakuvia, ja muutamia Instagram-videoita, joiden pitäisi näkyä klikkaamalla ihan täällä blogissa, mutta saattavat myös viskata Instagramin puolelle - ovat joka tapauksessa ihan julkisia, eikä pitäisi olla tarvetta kirjautua Instagramiin nähdäkseen ne videot, tms..








A post shared by Stella Stenroos (@st_stello) on

Cara rakastaa masun rapsuttelua..


Little Mami


Vituttaa, kun katsastuksessa jättävät takapenkin turvavyöt aina noin.. Että jos ne on pakko testata, niin vaivautuisivat edes laittamaan samalla tavalla siististi, kuin ne olivat, prkl! 👾 Lisäksi, olivat sulkeneet takaluukun niin, ettei sitä saa nyt enää auki - minkä tietty huomasin vasta kun olin tehnyt isot ostokset LIDLista.. Oli tosi kivaa tunkea kasseja sitten penkeille..

Katsastusihmiset ovat perseestä 💩💩💩💩💩


Duunireleet - tuossa vaiheessa oli kylmä kausi, eli seitsemän kerrosta vaatetta (kuvasta tosin puuttui se viimeinen kerros, eli musta sadetakki)..


LIDL-ostokset, ja mikroateria..


Hömppää 😃 Kirjassa n. kolmekymppinen yksinhuoltajaäiti kituuttaa pienellä palkalla, ja perii yllättäen ison linnan.. Ehtona on, ettei linnaa saa myydä, vaan uuden omistajan on muutettava sinne asumaan..

Muuten ihan viihdyttävä, mutta todella ärsytti kirjailijan emämunaus - uusi omistaja alkoi nimittäin heti laatia radikaaleja muutoksia linnan turististatuksen parantamiseksi, ja kolme viikkoa muutosta, rakennustyöt olivat jo vauhdissa.. Eli ei sitten tullut mieleen rakennussuunnitelmien hyväksyttäminen (joo, en tiedä asiaankuuluvia termejä suomeksi), varsinkin listattujen rakennusten osalta.. Tuosta vaan, ideat paperille, ja raksamiehet hommiin.. Oikeasti, paperisotaan menisi varmaan ainakin kuukausia, ellei jopa vuosia, jos joku taho vastustaisi ehdotettuja muutoksia..

Niinkun nyt moinen aikuisten satukirja olisi muuten kovin realistinen.. 😂


Grillivoikkoja ja pasta bake..


Ihan sattumalta huomasin Vodafonen lypsäneen creditit tyhjiin, vaikken ole käyttänyt niitä itse mihinkään.. (Ovat saattaneet toimia noin parin edellisenkin kuukauden aikana, etten ole vaan huomannut!)

Tuota on sittemmin sattunut useampaan otteeseen, kun olen ensin saanut nillitettyä asiakaspalveluun, josta ovat sitten palauttaneet creditit tililleni.. (En siis halua puhelinlaskuja, vaan maksan etukäteen haluamani summan credit'ia, ja mulla on sellainen €10/kk plan, että creditia ostaessani, kymppi menee siihen planiin, ja siihen kuuluu ilmaiset puhelut ja tekstarit muihin Vodafone-numeroihin, sekä 5GB puhelindataa seuraavan kuukauden aikana käytettäväksi.. En ikinä ehdi käyttää edes puolia tuosta datasta, kun useimmiten plaraan puhelinta koti-wifilla..)

Nyt ehkä asia on viimein korjaantunut, kun sain heiltä uudet nettiasetukset, jotka laitoin manuaalisesti.. Hassua kuitenkin, että sama systeemi on toiminut moitteettomasti useita vuosia, ja nyt sitten ihan yhtäkkiä alkoi ongelmat, jotka piti korjata manuaalisin asetusmuutoksin..


Midnight rakastaa myös masurapsuttelua..


"Päivää, olisiko teillä hetki aikaa keskustella ihan mistä vaan?" 😂😂😂



Nyt kun naapurin rottis havaitsi sisäkissat, hän onkin tullut kyttäämään oven taakse ihan joka kerta, kun pääsee ulos! 😂

Normaalistihan pation ympärillä on aita, mutta se pääty romahti taannoin, ja tulossa on ihan uusi aita, joten ei olla korjattu päätyä, ja R pääsee nyt vapaasti tutkimaan puutarhaani - onkin aivan innoissaan uudesta aluevaltauksesta..

(Se ränni/aitaremppa tosin ei ole vieläkään alkanut, kun hepulla tuntuu riittävän syitä, miksei ehdi sovittuina päivinä paikalle.. Itse en siis ole yhteyksissä häneen, vaan vuokraemäntä hoitaa asiaa..)


Cara ja R ovat kovasti kiinnostuneita toisistaan..


Cara on tajunnut, ettei R pääse koskemaan häneen, joten ärsyttää koiraparkaa ihan tahallaan..


Siirryin ottamaan kuvia toiseltakin puolen..








A post shared by Stella Stenroos (@st_stello) on













Keittiön ikkunasta kuvattua..



Mmmm.. Avocadoa tummalla reissumiehellä..




Cara läpsii rottista ikkunan läpi, ja sitten 65kg rottista pomppii ikkunaa vasten..








Midnight


Grillivoikkoja.. Cheddar-raastetta, valkosipulijauhetta, mini-mozzarellaa, pikkutomaatteja..


Cara ja Midnight



LIDLiin oli tullut todella korkeatasoista kissanruokaa, hirmu paljon halvemmalla kuin vastaava ruoka jossain lemmikkikaupassa! (Muista ruokakaupoista ei löydy noin korkeatasoista ruokaa ollenkaan, paitsi ehkä kuivaruokapuolelta..)

Midnight ja ulkokissat tykkäävät, mutta Caralle ei maistu..



Sunnuntai-ilta, bami goreng, ja viimeiset viinit toisesta joululahjapullosta..


Ruokin taas viikonlopun ajan ystäväni kissoa, ja olivat tuoneet minulle lahjan.. Lepää rauhassa, rotta..


Sain duunikaverilta sitruuna-Daim-paketin - hän tiesi, että tykkään Daimista 😃 Oli hyvää! Se sitruuna oli suklaassa, ja mieto, mutta mielestäni juuri sopiva sivumaku..




Lisää hömppää 😃

Tämä oli oikeastaan tosi miellyttävä lukukokemus. Ei mitään häiritsevää.


Katsastus meni läpi uusintatestissä, kun ekassa testissä listatut viat oli korjattu..


Ostin uuden jutun tuulilasiinkin, missä on siis taskut vakuutus-, vero-, ja katsastusläpysköille.. Tuo edellinen oli ihan kamalassa kunnossa..


Nostalgiamuonaa, eli perunoita ja kastiketta 😂




Fajitas..


Ja taas.. Ikkuna on ihan likainen, kun toinen on pomppinut.. 😂



Helmikuun kuvia sitten jossain vaiheessa - en viitsi laittaa vielä, kun niitä ei ole kovin montaa!

Tänään (02022020) nousin ylös vasta kahdelta iltapäivällä.. Selkä on kyllä ihan romuna, kun olin niin pitkään sängyssä (yleensä 8h jälkeen tulee selkäkipuja), mutta loput kropasta tarvitsi lepoa.

En ole vieläkään palautunut jouluduunirumbasta, kun arkivapaat ovat menneet katsastuksiin ja korjaamokeikkoihin, lauantaisin olen ollut taas pikkukennelissä (=fyysisesti rankempaa kuin isossa kennelissä), ja sunnuntaisin olen koittanut kohentaa hiukan kotia, kun en oikeastaan koko joulusesongin aikana ehtinyt/jaksanut siivota ollenkaan, tms. Tosin, duunikaverit sanoivat ihan samaa, vaikka ovat nuorempia, eivätkä tee toista duunia ohessa. Kai se taas tästä..

Pieni joulukuusikin on vielä keittiön pöydällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.