keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

Kevät! Hiukan isompi takapuutarha, yms..


Aidaton aloituskuva, josta lisää alempana..

HUOM: Olen lisännyt kuvia uudelleen, kun jostain syystä ne olivat ekan julkaisun jälkeen osin kadonneet..


Maaliskuun ekana päivänä (su), Little Mami viihtyi edelleen sisätiloissa, myrskysuojassa.. Vaikka sää sitten jo kohenikin, niin ei hänellä ollut kiirettä takaisin patiolle, vaikka annoin muutaman tilaisuuden. Kuvassa hän oli asioimassa yhdessä kissavessoista..


Kun tuli taas parin päivän jääkausi, niin toki perinteisesti kerosiini loppui..


Sähkölämmittimet esiin, ja täysille ympärivuorokautisesti..


Sohvien välissä on yleinen kissojen turvanurkka - tuollahan Midnight viihtyi viikkotolkulla, kunnes viimein rohkaistui liittymään joukkoomme.. Ja nyt Little Mami tarkkaili elämää kirjahyllyn vierustalta, ja aterioi kys. nurkassa..


Aina kun sähköpatterit ovat käytössä, laitan kissapedit niiden vierustalle..



Tuossa vaiheessa oli vielä aita - ja avoin pääty, josta koirakaverimme pääsi patiolle.. 😃


Midnight ja Cara tarkkailivat koiraa - Little Mamikin oli vielä olohuoneen nurkassa, enkä tietysti olisi päästänyt häntä ulos samaan aikaan kun koirakaverimme oli paikalla..



LIDLin vaalea Thai-curry.. Yhtä hyvää kuin punainen versio, mutta se punainen houkuttelee visuaalisesti enemmän..



Jatkoin edelleen ystäväni kissojen ruokkimista..


..ja Tapped Out'in pelaamista..




Kun tulin maanantaina duunista (ruokittuani matkan varrella ne em. ystävän kissat), huomasin takapuutarhani avartuneen melkoisesti 😂

Vanha aita oli siis päivän aikana purettu pois, mutta uutta aitaa odotellaan edelleen.. Koirakaverimme pääsy patiolle oli kuitenkin blokattu, ja kakat siivottu pois..



Little Mami - ulkokissana taas.. Olen sittemmin tarjonnut pääsyä sisälle, mutta on tullut entiseen malliin vain ovelle asti




Naparetkivarusteet, kun ei ollut vielä kerosiinia. Tilasin kuitenkin maanantaina lisää, ja toimitus luvattiin keskiviikoksi.


Erittäin hutera väliaikainen verkkoaita, estämässä koirakaverimme pääsyn patiolle.. Tuokin viritelmä on jo muutamaan otteeseen romahtanut!


Viskasin sittemmin tuon kissatarhan vanhan ovenkin aidanjämien joukkoon, kun ei sille ole varsinaista tarvetta..



Little Mami ottamassa aurinkoa, viime keskiviikkona, joka oli vapaapäiväni..



Little Mami koirapedillä, TabTab ikkunalaudalla, ja valkoinen, mustahäntäinen kissa kerosiinitankin päällä.. Kerosiinitoimitus tulikin keskiviikkona, kuten piti - kerrankin! Yleensä kun joutuu huutelemaan ja odottelemaan..


Midnight nokosteli Caran pedillä, ja Cara meni tutkimaan..





Joulusuklaita, ja poutine..


Hansom ja Little Mami, eli GinGinin vanhemmat..






Torstaina olin iltavuorossa, vain kuusi tuntia, enkä silloin yleensä pidä taukoa, kun en viitsi ottaa eväitä mukaan niin lyhyeen vuoroon. Piti kuitenkin käydä hakemassa koiria toimistolta, ja samalla pitää tauko, kun odoteltiin yhtä koiraa saapuvaksi.. Hamstrasin sitten herkkulaaristamme "eväät"..





Kylmä kausi - onneksi oli taas kerosiinia!!!


Ruokaostoksia, ja verhon takaa kurkistava Midnight..


Lauantaiaamun "apulaiseni" pikkukennelissä, eli yksi heidän omista koiristaan..

Harkitsen kys. kakkoshomman lopettamista, mutta en nyt ole toistaiseksi tehnyt päätöstä.. Tulevana viikonloppuna en voisi kuitenkaan mennä, kun olen vaihteeksi koko viikonlopun isossa kennelissä..

En nyt avaudu yksityiskohtaisemmin syistä, miksi harkitsen lopettamista pikkupuljussa, mutta niitä syitä on enemmän kuin sellaisia, joiden takia jatkaisin - oikeastaan ainoa syy, miksi olen jatkanut näinkin kauan, on se, että kakkoshomma kattaa kaikki bensakuluni, eikä vie kovin isoa palaa yhdestä vapaapäivästä.. Mutta se frustraation ja (toisinaan) vitutuksen määrä, joka on sitten toisessa vaakakupissa, painaa aika paljon enemmän..



Little Mami





GinGin ja (isänsä) Hansom (tuolla taustalla)..




Midnight luurasi tuolla portaiden alapäädyssä, kaiteesta roikkuvan IKEA-kassin alla..


Harmaata..









Popsin viimeisen Pallopipari-pussillisen..


Tuossa olin viemässä kierrätysroskista portille..


^^^ Midnight tykkää LIDLin vihanneslastuista Rouskutti niitä neljä, ja yritti hakea pussista lisääkin, mutten antanut, kun ajattelin sen olevan liian iso suolamäärä kissalle..


TabTab



Olen nyt ollut muutaman päivän melkein "lomalla", kun viime viikon vapaapäiviä oli lauantaina ja sunnuntaina (paitsi se lauantaiaamu pikkupuljussa), ja tämän viikon vapaapäivät ovat maanantai, tiistai ja keskiviikko - torstainakin menen vasta illaksi duuniin!

Tein itselleni runsaan tiistaiaamupalan, kun M ja pikkuheppu kävivät maanantaina, eikä syöty kuin pizzaa ja herkkuja, niin nyt on ruokavalikoimaa..




Keskiviikkona pyörin pitkin taloa, ja mietin mitä tekisin - duunipäivinä tulee mieleen vaikka mitä asioita, mitä olisi kiva tehdä, muttei ole aikaa tai energiaa duunin jälkeen, mutta vapaapäivinä ne kaikki ideat ovat kadonneet!

Kokeilin sitten taas maalata vesiväreillä, mikä ei edelleenkään ole minun juttuni..


Humanoidi-minivoikkoja.. 👽👽👽👽 Leipäviipaleiden sisäosat..


Käytin ne "raamit" kokeellisiin grillivoikkoihin, joissa oli keskellä juustoraastetta, kananmuna, minipaprikaa, valkosipulijauhetta, ja wasabi-seesamisekoitusta.. Aivan ihania! Munien keltuaisista tuli ihan täydellisiä..





Pitkästä aikaa tuikkuja - ja ehdin sentään pakata jo minijoulukuusen pois..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.