perjantai 27. maaliskuuta 2020

Lucy ♥ - ensimmäinen oma koirani ikinä!


Tässä on Lucy Hän on n. 10-12-vuotias Shih tzu, joka oli meillä kennelissä viime kesästä asti, kun omistaja on hyvin iäkäs, ja oli pitkään sairaalassa, eikä pysty enää huolehtimaan lemmikistä..


Lucy rakastaa sohvalla lojumista, nyt kun hänellä on pitkästä aikaa taas sohva..

Toisessa kuvassa Security-haarniska yllä.. (Ei toki koko aikaa, vaan ainoastaan silloin kun mennään kotipihaa kauemmas..)


Lucy rakastaa myös pyöriä nurmikolla, kun ei ollut moneen kuukauteen päässyt nurmikolle! Kaikki kennelin ulkoilualueet ovat hienoa soraa, ihan puhtaanapitosyistä.. (Vrt. siellä pikkukennelissä on osin nurtsiakin, mutta kakanpoisto nurmikkokohdista on toisinaan mahdotonta, eli se ei tosiaan sovellu kennel-käyttöön, jos halutaan pitää paikat puhtaina..)

Kissat karkasivat heti yläkertaan, kun Lucy tuli taloon, joskin ovat nyt alkaneet tehdä retkiä alakertaan, missä Lucy kyllä mielellään jahtaisi heitä..

Lucy on nukkunut yöt häkissä, ja aluksi ruokin hänet häkissä, mutta sittemmin olen ruokkinut ihan vaan avoimesti keittiössä.. Kissojen ruoka- ja vesikupit ovat toistaiseksi yläkerrassa, missä heillä on myös pari vessaa, niin voivat itse päättää missä haluavat olla..

Pidän Lucya häkissä ainoastaan silloin kun olen itse joko nukkumassa, suihkussa, tai kaupassa, eli silloin kun en pysty valvomaan mahd. tilanteita..

Nyt ajattelin kyllä kokeilla jättää Lucyn nukkumaan sohvalle, kun kuorsaa niin kauniisti..

Jatkan edellisestä kirjoituksesta vielä normityyliin, varmaan viikonlopun aikana, mutta halusin nyt kuitenkin esitellä Lucyn, ennenkuin menen nukkumaan..

Alla muutaman tunnin takainen video, missä olimme ekaa kertaa kaikki samassa huoneessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.