torstai 7. toukokuuta 2020

Huhtikuun viimeiset kuvat (27-30/4)


"Hej.." 😂😂😂😂😂

Huhtikuusta oli vain neljÀn viimeisen pÀivÀn kuvat blogitettavina, niin laitan ne kaikki samaan sillisalaattiin..


Maanantai (27/4) oli taas shoppailupÀivÀ - Lucy tuossa tarkasteli viikon ostoksia..

LIDLiin oli tullut lisÀÀ multaa, mutta nyt vain 40 litran sÀkeissÀ (ne edelliset olivat 60-litraisia).. Ostin kymmenen sÀkkiÀ!


Snapchatista, iltaa.. đŸ‘œ


Oli pakko kÀydÀ ensin SuperValussa, kun sisÀkissojen ruuat olivat melkein lopussa.. SiellÀ olikin juuri oikeat ruuat tarjouksessa, joten ostin sitten neljÀ pakettia pussiruokia, ja neljÀ pussia kuivaruokaa, sekÀ pari Dreamies-pussia (kissanherkkuja).. Itselle Hermesetasia ja "crack-kokaiini-donitseja"..

Kun olin kassalla maksamassa, niin kauppias oli siinĂ€ vieressĂ€, ja huudahti, ettĂ€ eihĂ€n siinĂ€ isossa pinossa ole mulle itselleni kuin makeutusaineet - ei huomannut donitseja! 😂

Tulee siis tehtyÀ omat ostokset enimmÀkseen LIDLissÀ, kun siellÀ on halvempaa..


Edelleen upeita ilmoja..



RykÀisin sitten samana pÀivÀnÀ kukkapenkit kuntoon! Ei jÀÀnyt kuin kolme multasÀkkiÀ myöhempiin hommiin.. JÀtin tuollaisen polun, niin pÀÀsee kÀtevÀsti kastelemaan ja nyppimÀÀn rikkaruohoja..


Alkaa nĂ€yttÀÀ ihan kivalta.. 🌿



Kaikissa noissa purkeissa kasvaa vain rikkaruohoja, kun ne toimivat mehilÀisbaareina


Ilta-aurinkoa..


Hoidin sitten samana iltana vielÀ istutuksetkin..

Kukkien siemeniÀ oli juuri tarpeeksi kattamaan koko uusi kukkapenkkialue, ja tuohon oliivipuun alle laitoin ikivanhoja rairuohonsiemeniÀ..


Testasin LIDLin yksittÀispakattuja, tÀytettyjÀ croissanteja.. Ei jatkoon.. Tosi kuivahtaneen makuisia..

 

Hiuskuva..


 Midnight ja Cara


Tiistain aamukÀvelyllÀ niityllÀ - aurinko paistoi niin kirkkaasti, etten nÀhnyt puhelimen ruudulta mitÀÀn, joten horisontti hiukan vinossa..


Snapchat onnitteli "puolisynttĂ€reistĂ€", eli tasan puoli vuotta edellisistĂ€, ja puoli vuotta seuraaviin.. MeillĂ€ on uk:n kanssa vastakkaiset synttĂ€rit, eli tuo oli hĂ€nen varsinainen synttĂ€rinsĂ€, ja mun synttĂ€rini on sitten hĂ€nen puolisynttĂ€rinsĂ€ - molemmat aina samoina viikonpĂ€ivinĂ€ 😂


Lintuja patiolla.. (Little Mami ja harakka popsivat samaan aikaan ruokaa, viereisiltÀ lautasilta.. Kumpikaan ei ollut huomaavinaan toista..)

 
Kuvat ovat aika huonoja, kun jouduin sohvalla teeskentelemÀÀn, etten huomaa heitÀ - jos kohotan kameraa, tms., he lentÀvÀt heti pois!


Kivoja iltapilviÀ..

 



Illalla uusin muutamia domaineja, joista osa oli ehtinyt just pudota (puljulla on kuukauden mittainen grace period), mutta onneksi palauttivat ne vielÀ, kun oli tunneista kyse..


LIDLin triplasuklaakakku..

Toisessa kuvassa (ke) uusi aamiaissuosikki - paahtoleipÀÀ punaisella pestolla, ja juustolla.. 20 sekuntia mikrossa, missÀ juustosta tulee pehmeÀ ja lÀmmin, muttei vielÀ venyvÀ..


Snapchat-viihdettÀ taas..


 Tuossa toisessa kuvassa "norjalaisen poikabĂ€ndin jĂ€sen".. 😂


Kasaria, yms..

 

Kokeilen kasvattaa huonekasviananasta..


Lucy oli taas multainen, puutarhurointisessionsa jÀlkeen........


Valkoinen, mustahÀntÀinen kissa HÀnellÀ on varmasti koti ja nimi, mutta itse kutsun mielessÀni nimellÀ Dippy..


Kissamaja on Lucy-magneetti....


Luulin, ettei mahtuisi oviaukosta, mutta sinne se vaan meni.. Huoh.. Nuuskii niin ahnaasti, ettÀ hyvÀ kun ei mene oljet nenÀÀn!


Niitylle tekisi mieli.....

Nyt kun uusi aita on valmis, niitylle on mentÀvÀ kahden portin lÀpi, ja katsottava niiden vÀlisellÀ osuudella, ettei rottiskaverimme ole pihalla.. En voi olla 100% varma, onko vai eikö ole, eli menemme hyvin pikaisesti, ettei vaan tule yllÀtyskonfliktia.. Ja siksi kÀymmekin vain kerran pÀivÀssÀ niittykÀvelyllÀ, eikÀ ihan joka pÀivÀ ollenkaan..

Olen myös halunnut varmistaa, ettÀ Lucy suostuu tekemÀÀn kaikki tarpeensa oman puutarhan puolelle, koska jossain vaiheessa on kuitenkin sellaisia sÀÀolosuhteita, ettei niitylle meno ole vaihtoehto - katukÀvelyille taas joutuisimme kulkemaan jaetun pihan lÀpi, eli periaatteessa joutuisin viskaamaan ensin viestin vuokraemÀnnÀlle, ettÀ pitÀisi rottiskaverimme tovin sisÀllÀ.. NiittykÀvelyt ovat siis helpompia kaikille, eikÀ tule muoviroskaa, kun kakat hajoavat sinne osaksi luontoa, ja Lucy saa kieriÀ antaumuksella..

KyllĂ€ oma puutarhakin on suurempi ja kiinnostavampi kuin kennelin ulkoilualueet, jotka ovat pelkkÀÀ soraa, puhtaanapitosyistĂ€. EttĂ€ on Lucylla tilaa juoksennella ja tutkia asioita, vaikka oltaisiin ihan vaan omalla aidatulla alueellamme 😃

Kunhan koronarajoitukset hellittÀvÀt, voimme mennÀ autolla esim. Hill of Tara-kÀvelyille..


Mikroperunaa, pestoa, ja valkosipuliraejuustoa..


Sohvanokoset..


Iltaa kohden oli hiukan pilvisempÀÀ, ja tihuttikin sen verran, ettei tarvinnut kastella kukkapenkkejÀ..


Viimeiset viinit.. Ja torstain aamupala..


Torstaina oli sateista ja koleaa..

 


Naapurimaan sankariveteraani tÀytti sata vuotta.. Iltasanomien juttu aiheesta..


LeipÀ loppui, mutten halunnut sen takia tehdÀ ylimÀÀrÀistÀ kauppareissua, joten leivoin sÀmpylöitÀ..


Alkuillan auringonpaistetta..


Lucy


Auringonlasku-selfie..




Vaihdoin lakanat - hetki ilman kissankarvoja..


Laatuaikaa kissojen kanssa, aina ennen nukkumaanmenoa



Ja se huhtikuusta.

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti

Kommentti nÀkyy blogissa vasta, kun se on hyvÀksytty. Tarkoituksena on vÀlttÀÀ spam-kommenttien pÀÀtyminen blogiin.