sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Banaanikaurasuklaakeksit (uudempi versio)


Blogitin jo viime kuun puolella tämän reseptin, mutta ainakin nyt kirjoitushetkellä, siitä puuttuvat kuvat, Bloggerin kuvaongelman takia.

Muutenkin, olen nyt tehnyt näitä pikakeksejä niin monta kertaa, että resepti on hiukan hioutunut, joten laitan nyt tuoreemmat kuvat, joskin itse resepti löytyy edelleen siitä aiemmasta postauksesta.


Tällä kertaa tein kolmen banaanin taikinan - resepti on kahdelle banaanille, mutta jos laittaa enemmän banaaneja, jokaista banaania kohti lisätään 1,25dl kaurahiutaleita.

Tumma suklaa ja vaniljauute eivät ole välttämättömiä, mutta parantavat makua huomattavasti - laitoin niitä saman verran kuin olisin laittanut kahden banaanin taikinaan, ja tällä kertaa siis käytin LIDLin minisuklaalevyn, jonka paloittelin veitsellä pieneksi hakkeeksi..


Banaanit muussiksi, vaniljauute sekaan..


Kaurahiutaleet sekaan..


Suklaahiput sekaan..


Minusta ehdottomasti paras keino tässä vaiheessa, on pyöritellä taikinasta lihapullamaisia palloja, ja liiskata ne sitten leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.. (Paperi on ollut useammassa käytössä, joten ei ole kovin kaunis..)

Jos reunat hajoilevat, taikina on sen verran pehmeää ja kosteaa, että niitä voi tuossa korjailla ihan helposti.. Jos taikinaa jää yli, sitä voi vielä liiskata keksien päälle ennen paistamista!


Keksit ovat minusta parhaimmillaan, kun ovat hiukan jäähtyneet, mutta lämpöä on kuitenkin vielä jäljellä..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.