sunnuntai 9. elokuuta 2020

Maanantai, tiistai..


Alkuviikosta ei tullut otettua kovin paljon kuvia, niin niputan maanantain ja tiistain yhteen..


Alkuillan dramaattisia pilviä..


Little Mami 💕
Tämä, ja alla oleva kukkanen, ovat samassa puskassa! Mielenkiintoinen väriero 🌺🌿Mininiitty 🌺🌿💕Mainitsin vastikään ne tilaamani kylmäkuivatut kaneliomenaviipaleet, jotka popsin kerralla, ja mansikat..


Nyt avasin mansikkapussin, ja ne olivat myös hyviä, joskin maultaan miedompia kuin ne omenasiivut.

Nämä mansikat tod.näk. olisivat parempia lisättyinä johonkin (vaikka puuroon tai jogurttiin), kuin sellaisenaan, joten jätin suurimman osan odottelemaan oheisia, vaikka olisivat toki maistuneet ihan tuollaisinakin..


Tiistaiaamun säätila - huvitti, kun sateen alkukin ilmoitettiin oikein minuutilleen..

(Saan edelleen kilareita tuosta väärin kirjoitetusta asuinalueen nimestä, jota ei siis pääse mitenkään muuttamaan, kun se on esim. Googlen kartalla väärin 🤬 Oikeasti siis Leshamstown..)


Taas unohtui kaksi päivää välistä 🤦‍♀️


Aikaisin aamulla oli vasta muutama tuhat kirjautumista, ja eka kerta kun näin oireelliset 2 prosentissa - yleensä vain 1%..

Iltaa kohti, tosin, kirjautumisia oli taas moninkertaisesti, ja oireellisten prosentti jälleen 1%.

Se ei kuitenkaan ole luotettava, kun päivittäin kys. sovellukseen kirjautuu aina vain alle 10% maan väestöstä, ja ne kirjautujat ovat nimenomaan ihmisiä, jotka ottavat rajoitukset, viruksen seurannan, yms. vakavasti, eli ne innokkaat bilettäjät, matkailijat, foliohattuporukat, yms. eivät asenna koko sovellusta, saati erikseen kirjaa siihen tilannettaan päivittäin..


Lucy löysi kimalaisen patiolta.. Pelastin ja siirsin kukkaseen..

Löysin hajuherneen kukkia! 💕 Suosikkejani..


Nuo ensimmäiset olivat aidan toisella puolella, joten jouduin sokkokuvaamaan..Alla vielä puutarhavideo - tiistaina oli todella voimakas, mutta ihanan lämmin tuuli;Snapchat-räpsyjä.. 🐸Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.