lauantai 10. lokakuuta 2020

Syyskuun viimeinen viikonloppu (26-27/9)

 


Alkuun kuva Lucysta ja Dippysta - Dippy on nyt alkanut tunkemaan sisälle, ja tulee kuin kotiinsa.. Joudun joko avaamaan purkin ruokaa, jota hän seuraa patiolle, tai koppaamaan kissan syliin ja kantamaan ulos.. Kehrää ihan rentona!


Lauantaina oli hirmu kylmä aamu! Onneksi on kerosiinia..Kesäkukkiakin on vielä puutarhassa, mutta jo syyskuussa tuli ihan talvisen tuntuisia aamuja..
Olin jumissa Midnightin alla..


Lucy nauttii uudesta pedistään


Trimmasin isointa avocadoa..


Lauantai-illan auringonlasku..

Vaikka rakastaa uutta petiä, niin silti pitää välillä nukkua Maman paikalla..Lucy ja Lily

Saatoin ehkä mainita täälläkin shih tzu -tyttö Lilyn, jonka toipumista ollaan seurattu Drogheda Animal Rescue'n Facebook-sivulla.. Lily löytyi melkein kuolleena julkiselta paikalta, eikä kukaan tiedä mistä ja miten hän oli sinne päätynyt, mutta hän oli aivan kammottavassa kunnossa, ja oli kokenut sekä väkivaltaista kohtelua että totaalista laiminlyöntiä, eikä ennuste ollut kovin lupaava..

Lily on kuitenkin yllättänyt kaikki, ja toipunut hyvää vauhtia! Siihen on tarvittu verensiirtoja ja ympärivuorokautista hoitoa, mutta Lily nauttii jo elämästään (varmasti ihan ekaa kertaa elämässään), ja on sittemmin päässyt jo kotihoitoon, yhden eläintenhoitajan (? vet nurse) luokse.

Kaikkien vastaavien tapausten seuraaminen on sydäntäraastavaa, mutta Lily on samaa rotua kuin Lucy, ja heillä on melko samanlainen väritys, sekä Lucyn elämän alussa oli ilmeisesti jonkinlaista pentutehtailua, mistä Lucy pelastettiin odottaessaan toista pentuetta, eli Lilyn tausta tuntuu jotenkin vielä kamalammalta..

Videoiden perusteella, Lily vaikuttaa rakenteeltaan melko samankokoiselta Lucyn kanssa, mutta vaikka on onnistunut kohta jo tuplaamaan löytöpainonsa, painaa edelleen vain n. puolet Lucysta (joka tosin on edelleen hitusen ylipainoinen)..

Lilyn sijoitusmama pukee hänet aina vaaleanpunaisiin neuleisiin, joita Lily toki tarvitseekin, kun kroppa on edelleen niin hentoinen, että tulisi helposti vilu..


Päivittäistä Covid-numeroiden seurantaa, ja tasaisesti kiipeävä tilastokäyrä..


Lucy..


Cara..


Midnight..


Sunnuntaiaamukin oli talvisen oloinen..Aamiainen..
Sivukatse.. 😂


Cara on viettänyt paljon aikaa alakerrassa, Lucyn nukkuessa, ja Midnight käy myös iltaisin hiippailemassa sohvien ympärillä..


Little Mami nautti auringosta puutarhassa, ja Lucy meni tuuballe ihan viereen! (Ks. tuuba, kuvan oikeassa alanurkassa..)


Nykyisin on niin eksoottista nähdä lentokone taivaalla..

Asun n. puolen tunnin ajomatkan päässä Dublinin lentokentästä, eli ennen korona-aikaa oli ihan rutiinia nähdä nousevia ja laskevia koneita, ja muutama viikottainen reitti meni ihan päältä, ja melko matalalta, niin että se myös kuului, mutta nyt koneita menee niin harvakseltaan, että tunnen pakottavaa tarvetta seurata sellaista katseellani mahdollisimman pitkään!


On oikeastaan ikävä sitä, kun joskus päivänvaloisaan aikaan lojuin sängyllä, ja makuuhuoneen ikkunasta osui silmiin lentokone, jonka kylkeen auringonvalo osui niin, että kone näytti sellaiselta vanhanajan yhden sikarin metallikotelolta..Hajuherneen kukkia


Lucy tykkäsi JYSK-virtahevosta niin paljon, että ostin hänelle koko sarjan - kirahvi, virtahepo, apina, elefantti.. (Ostin ne samalla reissulla laptopin kanssa, mutta pidin niitä muutaman päivän ajan kassissa, koronaturvallisuuden takia..)

Laitoin ne riviin hänen sohvarappusilleen, josta hän kävi innoissaan hakemassa niitä yksi kerrallaan, ja leikki jokaisen kanssa ennenkuin haki seuraavan! Alla apinaraivoa, hih..Seuraavaksi kirahvi..

Hae uusi lelu, leiki tovi, viskaa lelu nurkkaan.. Hae uusi lelu, leiki tovi, viskaa lelu nurkkaan.. 😂


Viimeisenä elefantti..
Nämä ovat ihan loistavia leluja pienelle koiralle.. Paljon suuhun mahtuvia osia, eivät paina paljoa, ja kestävät hyvin nakerteluakin, joskin naskalihampainen pentu saattaisi kyllä saada pikaista tuhoa aikaan, kun näitä ei kuitenkaan ole tarkoitettu lemmikkien leluiksi.. Mutta Lucy leikkii nätisti
Sitten Lucy huomasi, että Dippy oli patiolla..
Mentiin sitten moikkaamaan Dippya..Ja Dippy tuli sitten sisälle..Lucy oli ihan täpinöissään kun bestis tuli kylään! 😂


Mentiin myöhemmin vielä uudestaan Dippyn kanssa patiolle..Dippy hiukan närkästyi, kun ei sillä kertaa päässyt sisälle.. Katseli ovelta haikeana..


Kinkku-perunasalaattivoikkoja..


Aurinkoiset iltapäivänokoset lelujen kanssa..


Sitten hän siirtyi lojumaan ruokakupin viereen, kun oli melkein ruoka-aika..


Kylppärisiivous, kun yksi tuttu oli tulossa maanantaina hakemaan hänelle LIDLista ostamani kissakamat (ja tuomaan leipomansa kakun!)..


Koronanumeroita taas..


Lucy puuhasi kovasti jotain sohvan nurkassa.. Leikki vissiin Herra Herneellä? Alla video..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.