torstai 8. lokakuuta 2020

Torstai - perjantai (24-25/9)

 


Aloituskuvaksi utelias Cara, kurkkimassa sohvalla nukkuvaa Lucya


"Missä meidän aamiainen viipyy?"

Siis istahdin hetkeksi, ennenkuin jatkoin aamurutiineja.. Ja heillä on aina kuivaruokaa tarjolla!


Kuivahtaneen leivän pelastus.. Tuossa edessä pellille valunutta ja rapeaksi paahtunutta cheddaria..


Joku oli paskonut pieneen kukkapenkkiin!!! Pakko olla joku uusi kissa, koska vakiovieraat eivät harrasta tuollaista..


Tykkään uusien avocadon lehtien väreistä.. Muuttuvat tuosta sitten vihreiksi, kun kasvavat isommiksi..


Minulla oli SuperValun kuponkeja, joilla sai rahaa takaisin, kun ostosten hinta oli yli 35 euroa, joten hamstrasin Caralle ja Midnightille sitä ainoaa märkäruokaa, mistä tykkäävät (kun kys. ruokaa kerrankin oli - se on usein loppu.. ja sattui vielä olemaan tarjouksessa, vitosen per laatikko).


Kurja ilma..


Oltiin edellispäivänä oltu Naasissa, ja Lucy oli sitten illalla oksentanut, niin torstaina hän oli hiukan vaisu.. Annoin hyvin pieniä ruoka-annoksia pitkin päivää, ettei tulisi taas huono olo, ja kaikki pysyi sisällä..

Kun kävin kaupassa, Lucy oli sillä aikaa ottanut tuon herneenpalkolelun tyynykseen..


Lucy ja Herra Herne..


Sohvanäkymä pieneltä sohvalta..


Huomaa kieli..


Ja kieli rullalla..Alla video Lucyn heräämisrituaaleista.. Hän saattaa haudata pään jonkun tyynyn alle, ja haukkua, tai pyöriä selällään ja haukkua tai tuottaa muita kivoja ääniä..Herkkulatte..


Lucy huomasi Dippyn patiolla - heti ovelle..Sitten odotellaan ovella, ja ynistään, kunnes Mama päästää ulos leikkimään Dippyn kanssa..

Tästä itse asiassa puuttuu yksi kuva, kun tämä blogialustan uusi versio on täysin perseestä.. Nämäkin kuvat piti ladata uudelleen monta kertaa, kun aina jostain välistä katosi kuvia! Aiemman version kanssa ei ikinä ollut ongelmia!

Laitan nyt alle Instagramista sen puuttuvan kuvan, kun en halua riskeerata yhden kuvan takia taas koko juttua..Tässä Lucy oli ekaa kertaa uudessa pedissään!


Olin ajatellut laittaa sen lattialle, ja pestä sen harmaan pedin, mutta tämä päätyikin sohvalle, kun Lucy ihastui siihen niin täysillä, ja se on selvästi mukavampi hänelle kuin se aiempi viltti..


Talvikin tulossa, niin kiva olla pehmeässä sohvapesässä..


Päiväunelmointia..

Covid-numerot nousussa..Lucy toiveikkaana - ei kuitenkaan saanut torstaina mitään herkkuja, kun oli oksentanut keskiviikkoiltana.. Muuten oli kyllä jo ihan hyvässä kunnossa.


Cara on istunut iltaa alakerrassa
Snapchat.. 😂😂😂Kylmä perjantaiaamu..


Tuossa Irlannin Covid-käyrä, maaliskuusta alkaen.. Ylöspäin mennään taas..Antti Holman Tummeli-mainokset olivat aivan hysteerisen hauskoja! Se pittää tietee!


Aurinkoa sohvalla..

Taas oli kadonnut yksi kuva, joten laitan sen Instagramista;

View this post on Instagram

Evening sun 🌞💕

A post shared by Stella Stenroos (@st_stello) on
Lucy nautti tuosta uudesta pedistä niin täysillä, että onnittelin itseäni sen ostamisesta hänelle..Maistoin ekaa kertaa LIDLin vege-currya, ja oli tosi hyvää!Carasta tulee edelleen usein mieleen Oimouttahere (yksi jo edesmenneistä kissoistani, joka syntyi 1998 Galwayssa, ja eli sisarensa Thatsitin kanssa suurimman osan elämästään Bray'ssa, minne molemmat on haudattu edellisen kodin puutarhaan)..

Siili

Lucy aina nostaa metelin, kun patiolla on siili - olen usein herännytkin siihen! Mutta toisaalta ihan kiva, koska muuten en tulisi nähneeksi sitä, kun en sellaiseen aikaan pahemmin käy patiolla..

Alla pari videota, joista eka on tosi huonotasoinen, kun se on kuvattu patio-oven läpi, ja siinä lasissa on ulkopuolella kamalia naarmuja, kuin sitä olisi joskus putsattu timanttiharjalla, ja sitten patiovalo vielä korostaa asiaa..

Toisessa näkyy miten innoissaan Lucy on siilistä.. 😂

Jouduin viemään hänet pihan puolelle pisulle, kun ollaan pari kertaa oltu puutarhassa samaan aikaan siilin kanssa, ja vaikka Lucy on silloin visusti talutushihnassa, hän on kiinnostunut vain ja ainoastaan siilistä, ja kiskoo sitä kohti, unohtaen tehdä tarpeensakin..

View this post on Instagram

Hedgie 🦔💕 #hedgehog

A post shared by Stella Stenroos (@st_stello) onEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.