lauantai 22. tammikuuta 2022

Joulukuun kuvia - Kingscourt, joulu..

 

Olisi hurja virtuaalipino kuvia (myös) joulukuulta, mutta niiden blogittaminen on niin hidasta surkealla nettiyhteydelläni, että koitan taas valita keskeisimmät / parhaat tänne..

Ja hups.. Tuli kovin samanlainen aloituskuva kuin edellisessä jutussa 🤦‍♀️


Äidin leipomia pipareita 🤤💕


Lisää joulua..


Kilbegganissa. Tuolta saa parhaat fish & chips


Esmeralda kylmänä ❄️❄️❄️


Yövalaistusta..


Oli pari myrskypäivää, mutta se ei onneksi ollut kovin paha täällä.


Lucy ja Cara 💕


Cara, Lucyn uudella pedillä.. 🙄


Midnight 💕


Tässä oltiin ennen joulua Kingscourtissa, eikä olla vieläkään nähty sen jälkeen! Mulle tuli paha nielurisatulehdus, jonka jämiä yskin edelleen, eikä äänikään ole täysin palautunut, joten en tietenkään halunnut tartuttaa tautia Uk❤️lle.Siellä oli ihania vanhoja rakennuksia, jotka varmaan joskus puretaan, mutta sain edes kuvat muistoksi!Tämä jyrkän mäen päällä oleva kirkko oli kuin Hitchcock-elokuvasta! 

Muotokuva 😂😂😂😂😂


"Pihapuu" - tai se on tuolla pellon toisella puolella, mutta näen aina tämän puun, kun istun sohvalla..


Tämä puu on puolestaan tuolla portilla. Olin viemässä roskista tai kierrätysroskista portille..


Ruisleipää 🤤💕


Nam.. Kylmäsavulohta..


Midnight katsoi ohiajavan Caran pebaa..


Laitoin hiukset pitkästä aikaa letille..Tämä taisi olla se päivä, kun tunsin ensimmäiset merkit nielurisatulehduksesta. Aloin heti vetää urakalla taudintappoteetä (mustaa teetä, sitruunalohkoja, tuoretta inkivääriä, hunajaa), ja varmaan sen takia varsinainen flunssaosuus jäi hyvin lyhyeksi, mutta nielurisat turposivat sen verran pahasti, että piti myöhemmin rimpaista antibiootit.
Pinaattilohivoikkoja..


Tämä Oodie-huppari oli kyllä maailman paras vaate, kun olin kipeänä! Ihan mielettömän lämmin ja pehmeä, ja tosiaan puolijoukkueteltan kokoinen 💕


Tein ekan kotitestin..


Oli negatiivinen, kuten kaikki muutkin sittemmin tekemäni kotitestit.


Midnight ja Cara 💕


Keksin alkoholittoman "kuuman siiderin" - puoli mukia omenamehua mikroon, ja sitten kun se on kuumaa, puoli mukia jotain kuplavettä päälle.


Yhteiskerjuu 😂🤦‍♀️En ole moneen kuukauteen katsonut telkkaria, kuin ihan muutamia kertoja, ja silloinkin olen unohtanut katsoa, mutta jouluaikaan katsoin muutaman jouluaiheisen Hallmark-elokuvan. Niiden välissä on tuo kiva takkatuli 🔥

(Vituttaa muuten maksaa Sky-palvelusta, kun se on nyt noussut n. 95 euroon /kk.. En ikinä käytä sitä lankapuhelinta, katson tosi harvoin telkkaria, ja nettiyhteyskin on ihan paska, mutta kun se nettiyhteys on välttämätön, eikä tähän tönöön ole muita vaihtoehtoja, kun tätä tönöä ei virallisesti ole olemassa 😒)


Kaulaan nousi golf-pallomainen patti, kun olin kipeä 😳


Sitten mulla oli ripsi jumissa silmäluomen alla, ja kun hieroin sitä pois sieltä, sain murjottua silmän punaiseksi ja turvoksiin.. Tosi viehkeä olo - silmä tuollaisena, nielurisatulehdus ja ääni poissa, patti kaulassa.. 😂🤦‍♀️


Testasin taas. Negatiivinen ihminen 😁


Olin lupautunut ruokkimaan ystäväni kissat, melkein kolmen viikon ajan, mikä on sinänsä helppo juttu, kun asuvat tuossa naapurikylässä, missä lähikaupat ovat, mutta harmitti ajoitus, kun olin kipeänä, ja olisin vaan halunnut nukkua kotona.


Olivat jättäneet mulle joululahjan 🙂


Vasen silmä on muutenkin huonompi silmäni. Tämä ei auttanut.


Maskipyykkiä.. 


Puhelinlekuri olisi antanut viikon antibioottikuurin, mutta pyysin pidempää, kun joudun perinteisesti aina pyytämään jatkoreseptin. Sain siis kymmenen päivän kuurin, mikä kuulemma on pisin, jonka saavat antaa kerralla.

Noita piti ottaa neljä päivässä, eli kuuden tunnin välein. Tuli vähän laitostunut olo, kun koko jouluaika meni antibioottien ja kissanruokintareissujen aikatauluttamana 🤔

Tuo nielusuihke oli tosi hyvää! Se ei vissiin edes kaipaa reseptiä, mutta en olisi tiennyt moisesta, ellei lekuri olisi laittanut reseptiin.

Ostin myös Vicks VapoRub'ia, kun edellinen purkki oli melkein tyhjä, ja parasta ennen 2014.. On kätevää, kun nykyisin on aina vinyylihanskoja - hanska käteen, ja Vicksia kroppaan.. Ei tarvitse pestä käsiä 😁


Lääkitsin itseäni myös Fazerin konvehdeilla.. 💕


Jouluaatto..


Olin varannut aattomuonaksi valmisaterian, jossa kinkkua ja kalkkunaa..


Midnight esitteli valkoisia bikinejään ja ruokalappuaan..


Ja joulupäivä.. 🎄


Taudin takia, osa joululahjoja odottaa yhä toimitusta perille, mutta nämä menivät päärakennukseen..


Korkkasin Celebrations-rasian..


Vain yhdessä kalenterissa oli luukku joulupäivälle ✨


Perinteinen jouluateria vuokraemännältä..


Aloin vaan mättää suoraan tuosta.. Tuo riitti kolmeksi täydeksi ateriaksi ✨


Saatiin lahjojakin 🎄Cara tykkäsi kissalelusta..


..mutta Lucy nyysi sen 😂💕


Kissapipå 😸


Ihana lyhty ✨


Omnomnom.. 


Katsoin taas yhden suosikkijouluelokuvistani..


Tässä vedin jo valmisruuista koottua jouluateriaa, kun ei ollut energiaa kokkailla, tms.. Tässä oli Lidlin kinkkujämäpaloja (siis myyvät paketeissa niitä jämiä), sinappia, valmismuussia, ja porkkana-palsternakkamuussia..


Lucy nukahti nallen syliin 💕


Olin suunnitellut, että trimmaan ja kylvetän Lucyn jouluksi, mutta en vaan pystynyt kipeänä. Joulun jälkeen kuitenkin ajelin kropan, ja tein pyyhepesun, kun omat energiani eivät riittäneet kunnon kylpyyn.

Pesen aina myös kaulapannan.


Helpompaa pitää koira puhtaana, kun ei tartu kaikki pitkään turkkiin..


Negatiivista taas..


Sain uuden vuoden alla naapurista vielä herkkulaatikon..

Vuoden toiseksi viimeisenä päivänä mentiin sitten ekaa kertaa yli 20000 tartunnan.. 😱Little Mami ja lintu - vissiin joku tilhi suomeksi 🤔

Epäilen, että lintu oli ollut heikossa hapessa, koska normaalisti Little Mami ei kiinnitä huomiota lintuihin..Hetken päästä oli vain siivet jäljellä..


Ihanaa minikasvustoa kukkapenkissä 🌱🌱🌱


Cara ja Little Mami 💕


Lucy ja Cara 💕


Midnight ja Cara 💕


Siinä oli sitten vuosi 2021.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.