maanantai 12. maaliskuuta 2018

Menneitä lumia vielä


Jatkan siitä, mihin edellinen lumikuvapostaus loppui.. Nämä ekat kuvat siis perjantailta, 2/3..


Olin käynyt edellisenä tiistaina kaupassa, juuri ennen lumikauden alkua. Tuossa popsin viimeiset patongit, grillijuustolla..

Toisessa kuvassa vuokraisännän tuomat paracetamolit, ja heidän mehiläistarhansa hunajaa. Eli lähihunajaa n. 15 metrin päästä 😃🍯🐝


Vanhoja autoja, ja pakaste-pizzaa..


Putsasin lumet keittiön ikkunasta..


Olin vahvistanut kissamajoja rakentamalla lumilinnaa ympärille.. Pidin "pihat" aurattuina, niin pääsivät kulkemaan helposti.. (Lumikolana toimi auton rikkalapio..)


Ruokinta-alue nietosten keskellä.. Kinokset toimivat myös tuulensuojana.. Patiopöydällä oli (ja on edelleen) jätesäkki, ja ruokakupit pöydän alla, niin ettei lumi päässyt satamaan kuppien päälle..


Kissatarha romahti vielä lisää, lumen painosta.. 😢

LAUANTAI 3/3


Sen edellisen kuvajutun alussa oli perjantain lumitilanne etuovelta - sen jälkeen, oven edustalta poistettiin kaikki lumet, mutta lauantaina oli taas tuossa yllä näkyvä tilanne!

Auton päälle ei onneksi kertynyt suurempia kinoksia, kun voimakas tuuli puhalsi aina tuoreet puuterilumet maahan..Jaksoin putsata vain ihan oven edustan, kun en kerran ollut menossa minnekään..


Masentava näky..


Patio-oven yllä roikkui uhkaavia jääpuikkoja, mutta sain kurotettua ne alas puuriman avulla..Maissia ja chips.. 🍟

SUNNUNTAI 4/3


Chips ja pakaste-pizza.. 🍟 🍕


Perhesohva - minun paikkani oli tuossa keskellä..

MAANANTAI 5/3


Lumi alkoi vihdoin sulaa kunnolla, mutta sitä oli niin paljon, että sulamiseen meni useampi päivä, ja paikoittain sitä on edelleen jäljellä..

 
 

Koko päivä oli sumuinen..


Kissa ja lintu aidalla..


Tricolori-spaghettia, broccolin ja valmiskastikkeen kera..


Vuokraisäntä oli käynyt kaupassa, ja toi minullekin selviytymiskassillisen ruokaa 😄 Leipää, maitoa, juustoa, kalkkuna- ja kanaleikkeleitä, pastapussi, ja pari keksipakettia!


Minusta lähti vain pihinää, kun astmapiiput vievät aina ääneni, mutta skypetettiin silti puolisen tuntia äidin kanssa, kun oli hänen syntymäpäivänsä


Ekassa kuvassa Hansom oli tuolla patiotuolin takana.. Toisessa kuvassa (jonka otin oikeastaan tiistaina), Little Mami istui keittiön ikkunan ulkopuolella 😄

TIISTAI 6/3


Tein pikavisiisin Bray'hin, kun piti hoitaa muutama asia siellä. Yllä räpsy lumisista vuorista..

Herra narsisti tietty alkoi heti pohtia, saatanko tartuttaa häneen flunssaa - kun oli siis itse tartuttanut kys. taudin minuun, edellisellä visiitilläni 👾


Kotona kokeilin vihdoin LIDLin normaaliakin halvempia kahvi-podeja.. Maku oli OK, mutta ei tarpeeksi vahva, ja itse podien kanssa sai askarrella, kun eivät meinanneet istua paikalleen kahvimasiinassa, ja käytön jälkeen jäivät jumiin.. Onneksi noita nyt on vain kolme pakettia, joista olen nyt siis osan jo käyttänyt.

Ne LIDLin tavishalpa-podit ovat paljon parempia.

KESKIVIIKKO 7/3


Keskiviikkona lajittelin loput kissanruuat - ei ole kovin paljoa jäljellä! Onneksi saan ensi viikolla lisää, ja Drumree Cats -sivun kautta tuli lahjoituksia, niin voin ostaa lisää ennenkuin saan ne ruokalaatikot. Ulkokissat ovat syöneet huomattavasti normaalia enemmän, kun on ollut niin kylmää.


Grillijuustovoikkoja..


Curry-nuudeleita, ja broccoli-spaghettia..

TORSTAI 8/3


Olin ajatellut lähteä Ardeen seudulle aikaisin aamulla, mutta oli sen verran jäistä, että odottelin pari tuntia välttääkseni mustat jäät..


Poistin ulkokissojen vesikulhon pinnalta jääkiekon..


Sitten olin muutaman tunnin tuttuni luona - olin palailemassa sieltä, kun testasin ekaa kertaa sitä uutta autokameraa, josta blogitin jo videon.. Kotimatkalla kävin ekaa kertaa kaupassa, lumikauden jälkeen.


Tämä taisi olla eka kerta lumikauden jälkeen, kun näin GinGinin Kaikki ulkokissat siis selvisivät lumikaudesta.

PERJANTAI 9/3


Snapchat-kuva, ja munasalaattivoikkoja halpanakkien kera.. Muistelin jo kaupassa, etteivät nuo Supervalun halpanakit olleet kovin hyviä, mutta ne olivat huonompia kuin muistinkaan.. Kammottavia jauhorasvapötköjä, joidin ei saanut makua edes grillaamalla..


Etuoven pielessä oli vielä lunta..


Ulkokissojen vesikulhosta irtosi taas jääkiekko..


Hansom ja Little Mami


On todellinen ihme, että Hansom selvisi hengissä metsästyskoirien puremista, sekä lumikaudesta.. Olen nyt taas nähnyt häntä melkein päivittäin

OMG, en ottanut ainuttakaan kuvaa lauantaina!!! 😮😮😮😮😮

SUNNUNTAI 11/3


Munasalaatti-rasher-voikko..


Pitää lainata jostain työkaluja, että saan purettua tuon entisen kissatarhan..


Sielläkin oli vielä hiukan sulamatonta lunta!


Aitakin roikkuu - se on myös niin laho, ettei sitä voi oikein enää korjata.. Sehän on jo monessa myrskyssä kaatunut, milloin mihinkin suuntaan, ja aiemmin kissatarha on pitänyt toista päätyä pystyssä, mutta nyt ei ole enää kissatarhaa aidan tukena..


Voi kun olisi aina kesä ja vihreää!


Keittiökasvit, ja toisessa kuvassa voikkoja..


Little Mami laholla aidalla..


Hansom ja Little Mami - toisessa kuvassa kuuntelivat, kun Tabby miukui aidan takana, ja oli tulossa patiolle..


Kipaisin Tabbylle kiireesti oman lautasensa, niin ei tarvinut tapella kenenkään kanssa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.