tiistai 1. tammikuuta 2019

Hyvää Uutta Vuotta 2019


Blogitan muita kuvia taas, kun on enemmän aikaa, mutta tässä nyt pikainen uudenvuodenblogitus - kuvassa eilisillan herkkumuonat, Supervalusta. Pääsin kahdelta duunista, ja menin postin kautta Supervaluun, missä käytin kanta-asiakaskuponkini (olen shoppaillut paikallisen LIDLin aukeamisesta asti enempi siellä, joten SV-ostoksia oli vähemmän, ja kuponkeja vain €7.50 edestä). Nauratti, kun ladoin ostokseni hihnalle.. Pyykinpesuaineita, pari pakettia uudenvuodenherkkuja, kissanruokaa.. Nimim. kissatäti 😂

Sitten menin LIDLiin tekemään viikon ruokaostokset - halvempaa, ja paremmat leipävalikoimat.. Lopulta vielä bensiksen kautta kotiin, ja tankki täyteen..

Sikäli mukavat uudenvuodenvuorot, että aattona oli aikainen vuoro, ja tänään myöhäinen, eli periaatteessa olisin voinut hiukan viettää vuodenvaihdetta, mutta lopulta menin jo klo 23  nukkumaan, kun tarvitsin pidemmät unet.

Unkarilaisystäväni piipahti sitä ennen tuomassa avaimen, kun lupasin ruokkia heidän kissansa muutaman päivän ajan, kun ovat matkoilla. Sain myös unkarilaista salamia, joka muistuttaa aika paljon sitä bulgarialaista salamia mitä söin melkein 40 vuotta sitten Nessebarissa, ja mitä muistelen edelleen..

Olin ajatellut herätä joskus 10:15 - 10:30 aamulla, mutta Cara sitten herätti puoli tuntia aiemmin, oksentamalla lattialle.. Huoh.. Palasin kuitenkin lojumaan, kun olin siivonnut yrjöt, ja Cara tuli kainaloon kehräämään

Mutta nyt valmistautumaan (onneksi vain) kuuden tunnin duunipäivään..

Hyvää Uutta Vuotta 🎇🎆🎆🎆🎇

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.