torstai 17. tammikuuta 2019

Lisää tammikuun arkea..


Snapchatista löytyi ihana pieruhepputarra.. 😃


Poikkesin lähibensikselle tankkaamaan, ja oli pakko ostaa Daim-patukka, kun en ollut sellaisia ennen nähnyt Irlannin kaupoissa! Niitä pikkuversioita saa IKEAsta (missä käyn todella harvoin), mutta nuo patukkaversiot ovat parempia


Tuossa oli lasagne-päivien väliin vaihteeksi pastapaistosta


Juustosämpylää ja valkosipulituorejuustoa.. Ja sitten taas lasagnea..


Fred's Catnip Farm'in kissanminttua - parhaaksi kehuttua Ihan erilaista kuin se tyypillinen kaupoissa myytävä sahajauho..


Iät ja ajat seikkaillut Wish-mekko.. Oli hiukan lyhyt, mutta muuten hyvä 😃


Sain tuliaisia Espanjasta, kun T haki avaimensa (ruokittuani heidän kissojaan ja pihalintujaan, kun olivat matkoilla) - kiva keraaminen kulho, jossa olen pitänyt esim. pähkinöitä, ja tuollainen lukkomainen juttu, jonka voi taittaa auki, niin että siitä tulee pöydän reunaan kiinnittyvä koukku, johon voi ripustaa käsilaukun tms. 😃


Tein kissoille pumpulilla ja kissanmintulla täytettyjä sukkaleluja.. Cara tykkäsi..

 

Voikkoja, ja lasagnea...


Cuddles on leiriytynyt makuuhuoneen ikkunalaudalle, johon olen vienyt aterioitakin - saa olla rauhassa Caran leikkiyrityksiltä..

Levitin Cuddlesille kissanminttua omalle viltilleen, mutta Cara meni pian tunkemaan sinnekin.. Ei anna ollenkaan Cuddlesin olla rauhassa..


 Vaihteeksi mikroateria - hapanimelää kanaa.. Ja tomaatti-chili-focaccia..


Snapchat-räpsyjä..Olisin popsinut taas samanlaisen hapanimelämuonan, mutta tuossa oli riisin seassa jotain epämääräistä, ja kun otin sen mikrosta ja siirsin lautaselle, tuli heti sellainen pilaantunut haju, että koko annos päätyikin saman tien roskiin. Harmitti!


Popsin sitten illalliseksi pari jääkaappikylmää makkaraa..


Keskiviikko ja torstai olivat vapaata, ja keskiviikkona oli alunperin tarkoitus mennä moikkaamaan ystävää, mutta jouduttiin siirtämään visiittiä ainakin ensi viikon puolelle.

Meninkin sitten Cuddlesin kanssa lekurille, kun Cuddles ei ollut pariin päivään syönyt normaalia kuivaruokaansa (Royal Canin Urinary), paitsi vedellä pehmennettynä ja/tai märkäruokaan sekoitettuna, ja karvaa on lähtenyt aika urakalla.. Arvelin, että voisi olla joku hammasongelma, ja Caran aiheuttamaa stressiä..

Hampaat olivat onneksi ihan OK, mutta suussa taisi silti olla joku tulehdus, kun hengitys haiskahti hiukan, ja lämpöäkin oli hitusen.. Lekuri antoi sitten antibiootteja ja steroideja piikkinä, ja sovittiin että otetaan tarvittaessa seuraavalla viikolla verikokeet, jos olo ei viikon mittaan kohene.

Kotona sain ihmeekseni harjata Cuddlesia sellaisella kumikintaalla, millä sai melkoisen määrän irtokarvaa pois, ja kissa tuntui jopa nauttivan (Normaalisti ei tykkää koskettelusta!)


Kermavaahtokahvi..


TabTab..


Silmäpussikuva 😂

Toisessa kuvassa viimeiset joulukinkut pakastimesta..


Ja kermavaahtokahvi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.