torstai 28. maaliskuuta 2019

Duuni loppui, mutta voitin kakun!


Keskiviikon iltavuoro oli viimeinen duunipäiväni - tosin saatan tehdä kesällä kys. puljussa keikkaluontoisia hommia.

Kun laitoin koiria nukkumaan (siis viimeisen ulkoilun jälkeen omiin koppeihinsa, ja muutamat vielä yöksi häkkiin tai kantokoppaan), ja selitin jokaiselle ettei ehkä enää tavattaisi, niin muutaman tutun ja rakkaan tapauksen kohdalla tuli kyllä tippa linssiin.. 😭 Esim. yksi ehdottomia suosikkejani, sellainen yleisen mielipiteen mukaisesti ehkei niitä kauneimpia koiria, mutta minun silmissäni aivan ihastuttava neiti, jota kutsun aina prinsessakseni.. Hän jotenkin vaistosi, ja nuoli vielä kättäni häkin oven raosta - hän on yksi häkkiyöpyjiä.. Sitten on pari sellaista pienen pientä "taskukoiraa", jotka yöpyvät kantokopassa (kumpikin omassaan).. Molemmat tykkäävät, että heitä kannetaan, ja siinä sitten kurottavat nuolaisemaan leukaa.. Laitoin molemmille hyvästiksi ylimääräisen superpehmeän pikkuviltin sinne koppaan.. Ja muutama ns. halaajakoira halasi hurjasti normaalihalia pidempään - siis ovat sellaisia halausmagneetteja, jotka ryntäävät heti halaamaan reidestä, kun avaan kopin oven..

Sitten lähdin kotiin ja jätin puljun avaimet postilaatikkoon, ja vielä on ihan outo fiilis, kun se duuni on ollut niin intensiivistä kuluneen puolen vuoden ajan - vapaallakin on ollut duunivaatteiden pesua, eikä kroppa ole oikein missään vaiheessa ehtinyt palautua kunnolla - ja nyt se on yhtäkkiä ohi.

Kun sitten kotona olin huoltanut kissat, ja ehdin istahtaa sohvalle ja avata laptopin, niin Facebookissa odotti viesti joltain tuntemattomalta hepulta, joka ilmoitti, että olen voittanut juustokakun, ja pitäisi ottaa kahden päivän sisällä yhteyttä kakkupuljun sivun kautta, tai arpoisivat uuden voittajan..

Toki ensimmäinen ajatus oli, että just joo, varmaan olen voittanut jonkun randomin spammaajan huomion, mutta päätin nyt kuitenkin vilkaista kys. puljun sivua, ja sen viestin lähettäjän profiilia..

Kakkupuljulla tosiaan oli ollut sellainen kisa, ja olin tosiaan osallistunut tykkäämällä kakkukuvaa - ei mitään muistikuvaa moisesta! 😂 Ja se viestiheppu oli postannut viime vuonna kys. puljun kakkuja profiilissaan, eli vissiin on joko hänen puljunsa, tai ainakin tekee sinne duunia, tms.

Niin laitoin sitten sille puljulle viestin, johon tuli saman tien vastaus, että olen tosiaan voittanut kakun!

Menen hakemaan sen perjantaina Duleekista, kunhan olen ensin käynyt samalla suunnalla katsomassa yhtä toista kenneliä.. Olisi kiva jatkaa kennel-hommia, vaikka osa-aikaisenakin.. Koirien kanssa on kivaa (vaikka olenkin kissaihminen), ja kunto kohenee ja paino laskee.. Nyt entiseen duuniin jäi 21kg, kun se oli sellaista non-stop kevythölkkää sun muuta fyysistä.. Tosin varpaani ovat olleet aika tunnottomat viimeisen puolen vuoden ajan! Voin liikutella ihan normaalisti, ja ovat ihan normaalin väriset, mutta melko tunnottomat.. Nyt kun ei tule enää pidettyä tiukkaan solmittuja vaellusmonoja joka päivä, niin ehkä tunto palautuu taas..

Blogitan edellisen päivityksen jälkeisiä kuvia ja muita tapahtumia viikonlopun aikana. Nyt nukkumaan, ja aamulla Trim'iin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.