sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Duunihakua, Pyhän Patrickin ja Pyhän Gertrudin päivä, yms.


Aloituskuvaksi päivän teemaruoka..


Maanantaina sain paketinCuddles asuu edelleen suihkukopissa toipumisen takia, mutta vietämme toisinaan syliaikaa, ja kunhan hän on syönyt ja tehnyt vessa-asiansa, asetan kuljetuskopan joko viereeni sohvalle tai patio-ovelle, niin että Cuddles saa katsella lintuja, eikä tylsisty joutumalla olemaan koko ajan kylppärissä.

Maanantaina vietettiin syliaikaa, ja samalla popsin lasagnea.. Cuddles ei ole koskaan ollut pahemmin kiinnostunut ihmisten ruuista, mutta yhtäkkiä haistoi lasagnen, ja alkoi popsia sitä lautaseltani! Annoin hänen syödä kaiken, kun oli ihanaa nähdä hänen niin nauttivan ruuasta (Olen sittemmin alkanut mikrottaa hänen omia aterioitaan, 15 sekunnin ajan, ja tuntuu tykkäävän..)


Tiistaiaamiainen - menin iltavuoroon, ja el påmå ilmoitti duunisuhteen loppuvan piakkoin. Kiva. Kuulemma ei mitenkään minun vikani, eli ei sitten vaan halunnut vakinaistaa (kun kuitenkin tarjosi satunnaiskeikkojen mahdollisuutta myöhemmin.....) 😣


Cara ja kumiankka.. (Sain tuon ihanan ankan vuosia sitten yhdeltä amerikkalaiselta nettitutulta..)

Toisessa kuvassa Caran puolikas pahvilaatikosta - tein toisesta puolikkaasta Cuddlesille uuden pedin suihkukoppiin, johon hän ihastui heti

Annoin Cuddlesille lisää lasagnea, kun tykkäsi aiemmin;Torstaina ja perjantaina olin vapaalla, ja S pistäytyi pikaisesti portilla tuomassa Cuddlesille huoltopaketin Manuka-hunajaa (joka onkin jo auttanut siihen niskahaavaumaan), erilaisia tehoravitsevia ruokia, kissamaitoa, yms.


Paahtoleipää ja bitter lemonia..


Perjantaina missasin parilla sekunnilla yhteiskuvan, kun Little Mami ja TabTab olivat molemmat kissamajan katolla.. TabTab ehti pompata pois, ennenkuin sain otettua kuvan..


Pomppasi kuitenkin sitten ikkunalaudalle, mistä kurkisteli sisäänCara


Cuddles rakkaassa laatikossaan


 Little Mami ja TabTab..


Pihapuu kukkii - kevät 🌸🌸🌸


Cuddles sai hiukan liikuntaa perjantaina..


Tästä kulmasta näkyy miten laiha Cuddles on edelleen, vaikkakin paino on hiljalleen kohenemaan päin, kun hän syö nyt muutaman aterian päivässä.. On kuitenkin reipastunut, ja aina kun vien uutta ruokaa, nousee heti ja alkaa syödä innokkaasti - laitan aina kahta erilaista pehmeää ruokaa, joten hän saa valita, ja ruokaa jää vielä jäljelle, niin että saa halutessaan toisenkin täyden aterian, jos olen itse vaikka duunissa, tms. On nyt syönyt 2-3 viikkoa n. kolminkertaisesti niin paljon kuin tarvitsisi terveenä ja normaalipainoisena.


Tein pitkästä aikaa poutine - siis chips + ruskea kastike + juustoraaste..


Hippi 😂


 Piti ottaa todistekuvat, että saan käännettyä korvani noin, ja se pysyy jonkin aikaa..


Katsottiin Caran kanssa telkkaria..


Lauantaina oli iltavuoro, ja sunnuntaina (siis tänään) taas vapaapäivä..


Pyhän Patrickin ja Pyhän Gertrudin päivä - viimeksi mainittu on siis kissojen ja puutarhureiden suojeluspyhimysTein teemaruokaa, tosin ilman asianmukaista lihakimpaletta, kun se olisi ollut niin kallista.

Vihreä osa oli kaalia, purjosipulia, ja ruusukaalia, jotka keitin yhdessä, ja maustoin merisuolalla, mustapippurilla, wasabi-seesami-seoksella, ja garam masalalla.. "Valkoinen" osa oli perunamuussia, ja oranssi osa sitruunamehulla kostutettua porkkanaraastetta.. Koko satsin päällä vielä ruohosipulia..


Ostin yhden tölkin Guinness'iakin Pint-lasini ovat Bray'ssa, mutta IKEA-lasiin mahtui melkein kaikki kerralla..

Huomenna jaettu vuoro, sitten tiistai vapaata, ke-to aamuvuorot, perjantai vapaata, lauantaina jaettu vuoro, ja sunnuntai vapaata.. Harmittaa, että kaikki vapaat ovat yksittäisiä päiviä, mutta toisaalta, on nyt edes toistaiseksi duunia..

Olisi ihanaa saada jatkossakin tehdä duunia eläinten parissa - laitoin jo pari hakemusta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.