sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Maaliskuun toisen puoliskon kuvat


Pihapuun kevätkukkia aloituskuvaksi..


Cara ja kumiankka..


Pihapuu on sellainen isossa purkissa kasvava keppi, jonka nokkaan on vissiin istutettu jotain muuta lajia, joka kukkii kauniisti keväisin..



Duunimatkaräpsy..


LIDLin superhalpaa pakaste-pizzaa, eli alle 2 eurolla kolmen pizzan pakkaus..


Cuddles lintujenkatselupaikalla, ja Cara sohvalla



Hännätön neiti kurkisteli patiolta..



Cuddlesin (FIVin aiheuttama) niskahaavauma on parantunut pikaista tahtia, kun aloin hoitaa sitä Manuka-hunajalla


Syliaikaa


Kuumavesipullot pehmeän pedin vierellä..


Snapchat-räpsyjä.. Ylävasemmalla "jos olisin persupoliitikko".. 😂😂😂



Caran kanssa sohvalla



Katsoin jotain viatonta Hallmark-elokuvaa, ja olin kuolla nauruun, kun siinä oli joku "Hopi-intiaanien veistämä" juttu, minkä piti tuoda onnea johtotehtäviin, tms.. Niin sehän oli sitten kruunattu dildo! 😂 En olisi ikinä uskonut näkeväni tuota Hallmark-elokuvassa.. 😂 (Vasemmalla puhelinkuva, oikealla kamerakuva.)


Varis kävi taas popsimassa yksityisestä pikaruokalastaan.......


Vasemmalla puhelinversio, oikealla kameraversio.. Auringonlasku..


Tässä puhelin- ja kamerakuvat ulkokissoista.. En ollut pitkään aikaan nähnyt pikkuperhettä samanaikaisesti, mutta nyt tulivat murkinalle Siis Little Mami, Hansom, ja heidän vanhin lapsensa, GinGin (Ne pari nuorempaa asuvat County Kildaressa, eikä lisää tule, kun Little Mami on leikattu..)


Sunnuntaiaamupala - suupalan kokoisia voikkoja..


Tiistaina oli toiseksi viimeinen duunipäivä, ja viimeinen jaettu vuoro.. Aamulla oli kylmää, mutta kaunista..


Illalla olin superväsynyt..


Keskiviikkoaamuna ehdin hillua kotona, kun viimeinen duunipäivä oli iltavuoro..





Viimeistä kertaa tuota reittiä - ainakin toistaiseksi.. Tästä ehdinkin jo kirjoittaa..


Torstaiaamupala, ennenkuin menin Trim'iin..


Iltapäivällä sitten kissojen kanssa kotona..





 

 

Little Mami



Perjantaiaamuna menin sinne toiseen kenneliin, sain sen osa-aikaduunin (jee!), ja sitten jatkoin Duleek'iin, hakemaan voittokakkuani (Kuten tuolla aiemmin jo mainitsin, voitin siis tämän upean juustokakun Facebook-kilpailusta!)

 


Ehdottomasti paras juustokakku, mitä olen ikinä maistanut! Ei ole kovin makea, mikä on just minun mieleeni, kun en oikein tykkää ylimakeista herkuista.. Ja koostumus on ihan taivaallinen..

Jos joku sattuu tarvitsemaan herkkuja Duleek'in tienoilla (County Meath), niin puljun nimi on Squirrel Sweets, ja se on ihan sellainen kotipulju, eli ei ole mitään kauppaa, minne voisi poiketa katselemaan valikoimaa, mutta heidän Facebook-sivullaan on joitakin kuvia, ja sinne voi ottaa yhteyttä ja tilata kakkuja, juustokakkuja, macarooneja, yms.



Cuddlesin paino ei tunnu nousevan, joskin hän syö useita täysiä aterioita päivittäin, ikenet ovat parantuneet, hän on kiinnostunut asioista (katselee kiinnostuneena patiolintuja ja kissoja, yms.), ja kun vien uuden aterian hänen suihkuasuntoonsa, hän pomppaa heti ylös ja sukeltaa innolla ruokaan..

Yksi hänen ihanista kummitädeistään sponssasi laajemmat verikokeet ja kilpirauhaskokeen, joiden perusteella aloitetaan ensi viikolla runsas Doxycycline-kuuri. Lisäksi Cuddles saa B12-piikin, ja steroideja. Em. kummitädin kissaverkostossa on kokemusta, missä mainittu yhdistelmä on auttanut vastaavassa tilanteessa.

Jos noista ei ole apua, niin sitten alkaa olla aika miettiä sitä vaikeaa päätöstä..


LIDLissa oli puolalaisia kaalikääryleitä - olivat ihan hyviä, mutta harmittaa etten aikanaan kirjoittanut muistiin mummon maailman parasta reseptiä.. (Sain kyllä vastikään emailitse reseptin, joka kuulostaa tosi herkulliselta, mutta tuskin tulee kokattua ihan lähitulevaisuudessa..)

Olin lauantaiaamuna siellä toisessa kennelissä, ja se on aivan erilainen kuin edellinen duunipaikka.. Kennelit ovat vanhassa kiviseinäisessä maalaistalossa ja sen piharakennuksessa, joiden välillä ja ympärillä on erilaisia piha-alueita, joista useimmat on aidattu koirille.

Siivottiin ensin yhdessä uuden påmån kanssa, ja sitten hän jo uskalsikin jättää minut jatkamaan hommia itsekseni, kun olivat itse lähdössä jälkikasvunsa murheilumenoihin! Pyysi vielä palaamaan iltapäivällä, jos eivät olisi itse vielä palanneet, kun joku tulisi hakemaan koiraansa. Ihan hyvin meni, vaikken edes tiennyt yhdenkään koiran nimeä, kun uudessa paikassa ei ole mitään tietoja näkyvillä - edellisessä paikassa oli jokaisella oma info ovessa, missä oli tarpeeksi perustietoja, että sen perusteella tunnisti eläimet, vaikka olisi juuri tullut yksin avaamaan puljua parin vapaapäivän jälkeen, ja paikassa olisi ihan uusia asiakkaita..


Omnomnom..


Tänään oli kylmä aamu - ulkona oli huurteista.. Brrrrrrr..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.