tiistai 18. kesäkuuta 2019

Ajantappoa Trim'issa, yms.


Kesäinen maisemakuva alkuun..


Eilen sain viestiä todella paskasti ajoitetusta mielenmuutoksesta, joka aiheuttaa itselleni paljon edestakaista ajelua ja paperisotaa - vitutti aika urakalla..


Tänään sitten ajoin ensin hakemaan täyttämättömiä lomakkeita takaisin, jonka jälkeen palasin toviksi kotiin, ja menin sitten puoliltapäivin Trim'iin, palauttamaan ne lomakkeet.. MUTTA, ne pitäisikin joka tapauksessa täyttää, joskin toisella tavalla, eli saan taas huristella viemään ne samat lomakkeet sinne, mistä hain ne aamulla, ja sitten taas Trim'iin.. Nimim. vittusaatanaperkelejne..

Piti mennä Trim'iin hiukan ennen puoltapäivää, aukioloaikojen takia, mutta minulla oli siellä lisäksi tapaaminen toisessa osoitteessa, myöhään iltapäivällä, enkä halunnut ajella eestaas, joten piti sitten tappaa aikaa siellä..

En ollut ehtinyt/muistanut popsia kotona aamiaista, joten hain Trim'in LIDLista leipää, juustoa, tomaatteja ja mehua, ja söin sitten autoaamiaista..

Törsäsin kolme euroa koko päivän pysäköintilippuun, Trim'in keskustassa (kahdella eurollakin olisi selvinnyt, mutta sitten olisi pitänyt kuitenkin koko ajan vahtia aikaa, ettei mene yli), ja lähdin kävelylle..


Sattui varmaan vuoden toistaiseksi kesäisin päivä, mikä oli tietty kävelyn suhteen mukavaa, mutta toisaalta harmitti joutua hillumaan paras osa päivästä muualla, kun olisin voinut vaikka nauttia omasta puutarhasta..

Yläkuvassa, Trim'in linna ja sen iso portti jäävät tuohon oikealle.. En mennyt linna-alueelle, kun sinne on sisäänpääsymaksu, mutta sen ympärilläkin on kaunista..

Yksi pikkutyttö kieri tuota nurtsimäkeä alas aivan innoissaan 😂


Vallihaudassa kasvoi kaikenlaista kaunista, mutta siellä kellui myös valitettavan paljon roskia..

Yläkuvan oikeassa reunassa kävelysilta Boyne-joen yli..
Tuohon pelastusrenkaan edustalle jäin hetkeksi istumaan nurtsille ja nauttimaan auringosta ja lintujen laulusta.. Alla video..


Sitten kävelin toista kautta takaisin parkkikselle, mutta poikkesin matkalla vielä tuttuun bistroon kahville..


Rosemary Bistro & Cafe - viihtyisä paikka 😃

Sitten menin iltapäivätapaamiseen, ja lopulta maisemareittiä kotiin (Dunsanyn kautta)..

Ja huomenna siis sama rundi uusiksi, paitsi nyt ei tarvitse hillua useampaa tuntia Trim'issa - se on kyllä ihan kaunis pieni kaupunki..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.