maanantai 17. kesäkuuta 2019

Kesää odotellen - kesäkuun puolivälissä...


Kukkamekon sovituskuva alkuun..

Viime viikon maanantain aamuaurinkoa, ja hiukan myöhemmin samana aamuna, usvaa County Dublinissa..


Iltapäivällä oltiin Caran kanssa patiokävelyllä, mutta hän säikähti taas jotain, ja halusi palata sisälle..


Patiolla on näkynyt pariin otteeseen tuollainen musta kissa, joka ei ole ihan täysikasvuinen.. Varmaan jonkun lemmikki..


Kävi kurkkaamassa kissamajaa..


Tutki samalla myös kissaportteja..Sain taas Wish-postia - tällä kertaa ilmaisia ihmesieniä, joita testasin kylppärin lavuaariin.. Tavallinen sieni on parempi..

Sitten oli tuollainen taipuisa nukke, jonka pää oli pakattu erikseen - se piti plopsauttaa paikoilleen..


Nukella on kauniit silmät.. Realistisen näköiset, kun ne ovat joko lasia tai lasimaista muovia..

Cara haisteli nukkea..


Tein pikaisen kietaisumekon, parista käytetystä värinkeräysliinasta...


Little Mami pöydällä - ja pari varista..


Cara nokosilla
En ollut nähnyt TabTabia muutamaan päivään, ja olin huolissani.. Pyysin sitten Little Mamia ja PeepPeep'ia kertomaan TabTabille, että kaipasin häntä.. Little Mami lähti saman tien patiolta, normaalista poikkeavaan suuntaan - ja palasi hetken kuluttua TabTabin kanssa!

 
 

"Mainitsiko joku herkut?" 😂😂😂😂😂


Cara ja Little Mami..


Kuvan oikeassa ylänurkassa koirakaverimme - tosin kuvassa vain tumma kohta..Puutarhapäivitystä taas..


Kukkasia..

 
Kukkapuskaankin on tullut vihdoin kukkia! Pitänee jatkossa leikata se tyngäksi joka talvi, niin tulee isoja uusia lehtiä ja kukkia


Herneet..

 
 

TabTab kieri ja pyöri


Keskiviikkona olin Trim'issa, ja oli ihan talvifiilikset, kun oli kylmää ja tihkusateista..


Ajelin maisemareittiä sinne ja takaisin, ja kotimatkalla pysähdyin ottamaan pari kuvaa Dunsany Castle'n portista..Kahvi ja munkki -päivä..Little Mami ilmestyi ihan uuteen paikkaan vakoilemaan! 😃
Värivaloja, ja Panadol + vitamiinivalikoimat.. Pidempien koirahommien jälkeen on kroppa niin sökönä, että tarvitsee pari Panadolia..


Perjantaina olin Naasin tienoolla.. Enimmäkseen pilvinen, sateinen, ja kylmä päivä..


H ja M


Snapchat-räpsy 💀


Wish-postia - ilmainen kissahuivi


Kukkamekko ei ollut ilmainen, mutta halpa.. Ekassa kuvassa oli mustat alusvaatteet, joita yritin peitellä, mutta toiseen kuvaan löysin valkoiset..

Mekko on muuten kiva, mutta pitänee löytää jotain halpa-spandexia alle 😂

Olin ilahtunut kokopitkistä hihoista, kun ennen tilausta lukemissani palautteissa mainittiin, että tuota mekkoa on saapunut hihattomana, puolipitkin hihoin, sekä pitkin hihoin.. Itse tuotekuvissa oli puolipitkät hihat, mutta itse tykkään eniten pitkistä.

Alla tuohon toiseen kuvaan liittyvä juttu..


Laitan yleensä Instagram-kuviini paikkamerkinnän, ja kotona ollessa se on ollut Dunshaughlin, koska omaa kotikylää (Drumree) ei ole ollut tarjolla..

Vastikään, Drumree kuitenkin tuli valikkoon, joten aloin toki heti käyttää sitä..

Insta-kuvani menevät automaattisesti myös Facebookiin ja Twitteriin, ja olin purskauttaa kahvit ruudulle, kun huomasin, että Facebookin Drumree-sivun otsikkokuvana on oma rintavarustukseni! 😂

Siis en ollenkaan tiedä, millä perusteella paikkaan merkatuista kuvista joku valikoituu tuohon otsikkokuvaksi, mutta toivottavasti siihen päätyy mahd. pikaisesti ihan mitä tahansa muuta..


Lauantaina oli jopa hiukan kesäistä


Löysin LIDLista halvat lenkkarit, mikä oli melkoinen ihme, kun yleensä heillä on naisten kenkiä vain kokoon 7 asti.. Oma kokoni on 8..

Tosin nuo lenkkarit ovat kokoa 7,5, mutta ohuiden sukkien kanssa todella mukavat jalassa

Cara on nyt innostunut kengännauhoista, ja kun olin tänä (ma) aamuna lähdössä ulos, Cara varasti toisen lenkkarin, napaten nauhat hampaisiinsa, ja juosten sitten pois, kenkä perässä kolisten! Jahtasin häntä eteisestä keittiöön, olohuoneeseen, takaisin keittiöön, portaita ylös, ja lopulta sängyn alle, mistä viimein sain lenkkarini takaisin!


Avocado-voikkoja..


Herneet..Pavut..


PeepPeep ja Little Mami..


 
 Vieläkään ei näy kukkasia......


Hidasta.. 
 

 

Rivo pilvi.. 😂


Käsinompeluprojekti..Näin kennelissä vihaisimman kissan ikinä.. Ts. kys. kissa on vakioasiakas, joka on tunnetusti vaikea käsiteltävä - hänellä on mm. oma laatikkonsa, jossa majailee vierailujen ajan, kun siirto omasta laatikosta kennelin majaan olisi melko mahdotonta.. (Sen oman laatikon ovi on siis koko ajan auki, eli saa mennä ja tulla vapaasti siellä omassa tilassaan..)

Tällä kertaa, M pyysi avuksi tarkistamaan jotain, kun olen enempi kissaihminen.. (Jätän tarkoituksella mainitsematta yksityiskohtia..) Menin em. kissan tilaan, koppasin syliini, ja pidin sylissä, kun M tarkisti sen tarkistusta tarvitsevan asian.. Ei ongelmia..

Sitten, hiukan myöhemmin, piti siirtää kissa toiseen tilaan, että saataisiin ainoa yhdistelmätila kahden samasta perheestä olevan kisun käyttöön.. Mutta ei..

Tällä kertaa, kissa osasi odottaa joutuvansa syliin, eikä ollut OLLENKAAN yhteistyöhaluinen..

Sain hänet nurkkaan, ja juttelin rauhallisesti.. Kissa murisi kuin iso leijona..

Tiesin, ettei olisi mitään mahdollisuutta kopata kissaa syliin ja selvitä hengissä, joten pyysin M:a tuomaan koiranhihnan, jotta saisin mahd. hiukan kontrollia, ja voisin välttyä puremalta, kun nostaisin kissan syliin..

Hihna meni helposti kaulaan, mutta siitä ei ollut ollenkaan apua..

Seuraavaksi M toi Hanskat - ne ovat siis sellaiset isot ja paksut hanskat, nimenomaan vaikeita kissoja varten, suojaamaan käsiä ja käsivarsia..

Kuvassa pieni mutta kipeä reikä, jonka kissa onnistui kynsimään Hanskojen läpi!!!!!!!

Lopulta jouduimme jättämään kissan koppiinsa, ja sai itse vapauttaa itsensä hihnastakin, mikä tosin kävi helposti, kun ne hihnat ovat sellaisia liukumallisia (en tiedä suomeksi)..

Olen siis käsitellyt villinä kasvaneita ulkokissojakin, jotka yleensä saavat hirmu kilarit, kun joku uskaltaa ottaa syliin, mutta tämä pikkutiikeri oli kyllä huomattavasti pelottavampi tapaus! 😃

Siirrettiin sitten yksi toinen kissa, joka murisi aluksi, mutta hetken juttelun ja sormen haistelun jälkeen antoi ottaa syliin ja kantaa toiseen tilaan - M katseli naama valkoisena vierestä, kun oli vielä ihan shokissa sen em. tiikerin raivareista, vaikka oli seurannut asiaa häkkioven ulkopuolelta 😂

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.