maanantai 16. joulukuuta 2019

Jouluaikataulut uusiksi


Ympärivuotinen joulutaulu keittiön seinällä, jonka valot ovat päällä vain joskus jouluisin.. Kuva jostain vanhasta joululehdestä, valot LIDLista, raami IKEAsta..


Hiusräpsy lauantai-iltana..


Sunnuntain kalenteriluukut..

 

Sunnuntaina olin taas isossa kennelissä, ja el påmå ilmoitti edellisiltana kuulleensa, että itä-eurooppalainen duunikaverimme oli ollut osallisena kolarissa synnyinmaassaan - on onneksi ihan kunnossa, mutta ei nyt pääse toviin matkustamaan pois maasta, joten meitä on yksi vähemmän, vuoden kiireisimpänä aikana..

Minulla piti olla joulun alla kolmen päivän vapaa, mutta ei nyt sitten olekaan.. Tämä on tosin hyvä uutinen lompakolle ja duunisuhteen pituudelle, vaikka harmittaakin duunikaverin puolesta.. Alkava viikkoni muuttui, niin että on yksi vapaapäivä vähemmän, ja 11,5h enemmän duunia, ja piti perua lauantain pikkupuljukeikka, kun olenkin kys. päivänä isossa kennelissä.. Alkuperäisen listan mukaan olisin myös tehnyt koko viikon iltavuoroja, mutta nyt teenkin sellaisen vain huomenna/tänään (pientä hermoilua aiheesta, kun en ole moneen kuukauteen ollut yksin iltavuorossa, eli suljen siis puljun, ja rutiinit ovat ruosteessa), ja loppu viikko on aamuvuoroja, kaikki tunnit putkeen, eli oma suosikkivuoroni..

Lounastauolla palasin hetkeksi lapsuuteen, kun kävelin kenneliltä toimistolle, ja rikoin lätäköitä! 😍 Piti kävellä siksakkia, kun hiekkatien molemmin puolin oli pieniä jäätyneitä lätäköitä, ja ne olivat ihan täydellisiä, eli alla oli vettä ja pinnalla juuri sopiva jääkerros rikkomiseen..


Kotimatkalla poikkesin LIDLiin, kun melkein kaikki normimuonat olivat lopuillaan, enkä viitsinyt lauantaina lähteä uudelleen ulos, kun olin palannut pikkukennelistä - sieltä ei koskaan voi mennä suoraan kauppaan, kun housuissa on AINA koiranpaskajälkiä..

Cara tuli sitten tarkistamaan ostokset..


Myös Midnight tuli tarkistamaan ostokset..

He antoivat toisilleen ekaa kertaa varovaisen nenäpusun, ja poistuivat sitten tilanteesta ilman että kukaan sähisi, murisi tai sylki ♥♥♥♥♥


Kotona heti tuikut päälle..


Mikro-quiche.. (Minua tuijotettiin lattialta..........) 😂


Caran keittiöpeti


Duunikaveri oli ostanut meille kennel-vedenkeittimen (tai on siellä ollut ennenkin keitin, mutta se toimii jokseenkin arpomalla..), ja purkittanut taukotilastamme teepusseja, sokeria ja pikakahvia, sekä ostanut pienen purkillisen maitoa, ja paketin keksejä, niin että voimme nyt pitää teetaukoja kennelillä.. Emme ole aiemmin pitäneet muita taukoja kuin lounastauot, sen takia kun taukotila sijaitsee toimistorakennuksessa, ja sinne kestää muutaman minuutin kävellä, eikä viitsi ajella eestaas pakulla, kun koirat aina villiintyvät kuullessaan pakun moottorin..

Ostin sitten LIDLista kennel-varastoomme suklaakakkurullia ja minisuklaakeksipatukoita, sekä litran maitoa, niin tulee vuoroteltua 😃


Avasin maanantain kalenteriluukut jo heti keskiyön jälkeen.. 🎄

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.