tiistai 24. joulukuuta 2019

Hyvää Joulua!


Jouluaattoillan valaistusta keittiössä..

Seitsemän päivää takana ainakin 19 päivän duuniputkesta (siis täysin ilman vapaapäiviä), ja joulupäivänä ja tapanina jaetut vuorot, eli sekä aamu- että iltavuoro samana päivänä, joten en nyt ehdi/jaksa blogittaa kaikkea kasaantunutta materiaalia, mutta laitan pikaisen jouluntoivotuksen kaikille, jotka sattuvat tätä plaraamaan


Tämä joulukalenterikuva oli aivan ihana..


Saimme duunissa taas valikoiman asiakkaiden tuomia joululahjoja, eli suklaata ja viiniä melko runsaasti, ja el påmå antoi jokaiselle satasen lahjakortin, joka kelpaa todella moniin kauppoihin, eli ihan kiva! (Koska joku suomalainen taatusti pohtii, niin on kuulkaa ihan virallisesti verovapaa lahja - linkin takana aiheesta lisää!) Ekassa kuvassa oma satsini..

Tulin LIDLin kautta kotiin, kun kotona ei ollut oikein mitään jouluruokaa..


Duuniputken aikana en todellakaan ehdi/jaksa kokkailla mitään, mutta kuitenkin tekee mieli ihan ns. oikeaa ruokaa, joten ostin joulumuonaksi pari mikroateriaa.. Söin aattoateriana tuollaisen nautaversion, mikä oli itse asiassa aika hyvää, joskin duuni on taas sellaista hölkkää, että vielä tuonkin jälkeen oli nälkä, ja popsin sitten purkillisen Lidlin ihanaa lohimössöä patongilla/kekseillä..

Toisessa kuvassa vuokraemännän tuomat lahjat - he saavat omansa huomenna, kun en ollut vielä ehtinyt paketoida! Saan kuulemma taas perinteisesti jouluaterian, kun tulen illalla duunista (Olisiko jo kolmas tai neljäs vuosi putkeen, kun vuokraemäntä laittaa mulle täyden jouluaterian.. Siis aivan ihana..)


Virallinen joulupönötys.. 😂 Kuvasta erottaa juuri ja juuri myös joulusilmäni, eli valkuaisessa on tuollainen verestävä "mustelma", kun yksi iso koira pomppasi vahingossa just silmääni.. Ei ole ollenkaan kipeä, kunhan nyt punertaa muutaman päivän.. Minulla oli kerran aiemminkin vastaava, kun vahingossa tökkäsin itseäni kynnellä silmään (muistaakseni! Ihan selvin päin joka tapauksessa!) 😃


Kotonakin on lievää kaaosta, kun en ole ehtinyt/jaksanut siivota kummemmin..

Onneksi oma kunto on paljon parempi kuin vuosi sitten, niin rankka duuniputki ei tunnu ollenkaan yhtä rankalta kuin silloin.. Lisäksi, meillä on todella hauskaa duunissa, kun ollaan kaikki ihan yhtä väsyneitä, ja huumori sen mukaista.. Plus, iso laatikollinen suklaata/keksejä..

Ja nyt taas nukkumaan.. 🎅🎄

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.