keskiviikko 3. kesäkuuta 2020

Makkarasoppa (kuvaresepti)Mainitsin edellisessä jutussa "makkarasoppani" - en siis kokkaa ikinä resepteistä, koska se on tylsää, ja melkein kaikissa resepteissä on niin monta ainesta, että minulta menisi kuukauden ruokabudjetti ostaa kaikkea tarvittavaa, varsinkin jos käyttäisin jostain kalliista maustepurkista vain puolikkaan teelusikallisen yhteen reseptiin, jne.. Kokkaan siis kokeiluluontoisesti, perustuen siihen mitä sattuu olemaan kaapissa / jääkaapissa / edellisellä kauppareissulla tarjouksessa / tms. Aina on tullut hyvää ruokaa.

Että ei aavistustakaan miten ns. virallinen makkarasoppa tehdään, mutta tämä maistui just sellaiselta mitä halusin.


Porkkanaa..


Palsternakkaa..


Varsiselleriä..


Sipulia..


Perunaa..


Valkosipulia ja hiukan inkivääriä.. (Normaalisti en olisi laittanut inkivääriä, mutta sitä oli melko runsaasti, ja uhkasi jäädä käyttämättä, niin lykkäsin hiukan soppaankin..)


Kaksi kasvisliemikuutiota, oliiviöljyä, mustapippuria, valkopippuria, garam masalaa, merisuolaa..


Paketillinen kinkkukuutioita..


Kolme jumbomakkaraa.. (Sellaisia suomalaisen paksuhkon grillimakkaran kokoisia..)


Lopuksi lisäsin vielä maitoa liemeen - muistin ottaa kuvan vasta kun olin jo ottanut ekan kulhollisen..


Nam..

Viimeinen kuva saattaa olla miten sattuu, kun kokeilin tässä samalla Bloggerin uutta versiota, joka on siis aivan tuuba.. Kuvien lisääminen on painajaismaista, niiden koon muuttaminen vaatii nyt aiempaa useampia klikkauksia, eikä tuon viimeisen kuvan asettaminen keskelle onnistu ainakaan editorinäkymässä ollenkaan, paitsi menemällä HTML-näkymään.. Toivon kroonista persmätää kaikille, jotka olivat osallisina uuden version toteutukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.