torstai 4. kesäkuuta 2020

Toukokuun toiseksi viimeisen viikon kuvat (18-24/5)


Aloituskuvaksi Midnight ja Cara, kun heistä ei nyt viime aikoina ole ollut niin paljon kuvia..


Maanantai 18/5

Pilvinen ja viileä aamu..Kukkapenkistä löytyi valkoinen höyhenNämä kukkaset ovat viime vuoden istutuksista - tämän kevään istutukset eivät ole vielä ehtineet tarpeeksi isoiksi tehdäkseen kukkia..

Siilitunneli..Rottweiler-kaverimme seurasi aidan takaa turhautuneena, kun Lucy haisteli kukkapenkkiä, eikä kiinnittänyt mitään huomiota toiseen koiraan..


Kaakao ja kakku..


Edellisen päivän salaatin jämät, ja voikkoja..


Pari kuvaa taas portilta, kotikadun molempiin suuntiin, kun olin viemässä kierrätysroskista kadun varteen..Iltapisulla..


Viimeiset Geishat..


Tiistai 19/5

Pilvinen ja viileä aamu tiistainakin..


Puutarhapäivityskuvia..
Patiovahti

Ja roskaruokapäivä 😄


Nokoset lokin kanssa..


Lucyn suosikkileluja ovat kaksi ikivanhaa kissanminttuetanaa, joita useampi kissa on nuollut märäksi ja viskonut sinne tänne.. Ne ovat todella likaisia, mutta ihan parhaita, ja Lucy leikkii niillä selvästi enemmän kuin muilla leluilla - ja hänellä siis on ihan omia koiralelujakin..

Etanoilla on myös ihan pakko leikkiä sohvan vierellä, niin että ne helposti eksyvät sohvan alle.. Sitten on suurta draamaa, että saa Maman (taas kerran) ottamaan pitkän tikun, ja sorkkimaan etanan takaisin.. Jos en ihan heti mene, niin Lucy heittäytyy lattialle sohvan eteen / sivulle / taakse, huokailee ja puuskahtelee dramaattisesti, samalla kun katsoo kaivaten sohvan alle, ja yrittää pienillä jaloillaan ylettyä noukkimaan etanaa, vaikka hyvin tietää ettei ylety, mutta kun se yritys on dramaattisempaa.. Ja tätä toistellaan kolmesta eri suunnasta, että Mama nyt ihan varmasti huomaa miten on (taas) käynyt, eikä pääse unohtamaan asiaa, kunnes se etana on taas haettu esiin sieltä..Juustoinen munakokkeli..


Keskiviikko 20/5

Aikaisin aamulla oli pilvistä..


Mutta myöhemmin aamulla oli taas sinisempi taivas..
Lucyn aamupyörinnät.. Rakastaa pyöriä noin, ja vuoroon kehrätä kuin kissa, ja röhkiä kuin pieni possuOstospäivä.. Piti käydä ensin SuperValussa, kun omien kissojen ruoka oli melkein loppu, eikä sitä saa LIDLista.. Kissanruokia oli taas tarjouksessa, mikä oli kiva juttu, ja ostin sitten useamman pussin ja laatikon, mutta valitettavasti ei ollut heidän suosikkimärkäruokaansa.. (Yksi tuttu tietää nyt sen oikean kissanruuan, ja on luvannut tarkistaa aina kun käy tukussa - saisi vielä tarjoushintaakin halvemmalla..)

LIDLissa oli kreikkalaisruokia, ja ostin kokeeksi tuollaisen juustotäytekiekuran.. Se pinaattiversio on ihanaa, mutta sitä ei ollut..


Mainostin kissatutuille viikonlopputarjouksena olevaa Manuka-hunajaa, kun se on tosi hyvää kaikenlaisiin lemmikkien iho-ongelmiin, pieniin haavoihin, yms..

Viskasin heti sen juustokiekuran uuniin, ja kyllä se oli ihan hyvää, muttei läheskään niin ihanaa kuin se pinaattiversio..Tämä oli eka kerta, kun Lucy ja R kohtasivat niin, että kumpikin kiinnitti toiseen huomiota samanaikaisesti.. Alla muutama video;

Patiosiivooja töissään..

Olin juuri trimmannut turkkia hiukan, kun se kasvaa nopeasti, ja oli aika kuuma..

Turkin trimmaaminen yksin, ja ilman grooming-hihnoja (tai miksi sellaisia suomeksi kutsutaankaan) on hankalaa, kun yhdellä kädellä on pideltävä koiraa paikallaan, ja toisella sitten trimmattava yksikätisesti - ei auta, että turkki on kihara! Olen huomannut, että ns. vapaalla kädellä, eli ilman jotain 3mm tai 6mm leikkuriosaa, on helpointa.. Tosin tulee myös sellaisia sattumakohtia, mihin tulee lähinnä sheivaus, trimmauksen sijaan, mutta kyllä tuo nyt edelleen näyttää ihan itseltään, ja on ainakin hiukan ilmavampi olo, kun on lyhyempi turkki..Stressipurentani aiheuttaa jatkuvaa leuka/naama/niskakipua, ja kaupat saavat myydä vain yhden 12-pakkauksen parasetamolia per asiakas, apteekit 24-pakkauksen. Koska haluan tehdä vain yhden kauppareissun viikossa, piti käydä apteekissa ja kahdessa kaupassa, että sai haalittua tarpeeksi Panadolia tulevalle viikolle.. (Tosin en nyt popsi sitä ihan jatkuvasti, kun en halua sisäelinongelmia, mutta yöksi tarvitsen 2-4, kun puren leuat voimalla yhteen nimenomaan nukkuessani, ja jos en ota Panadolia, aamu on tuskallinen..) Nimim. purin purentakiskoni rikki..


Croissant aprikoosihillolla..


Torstai 21/5

Paluu aurinkoisiin aamuihin

Aidan takana olisi runsaasti nokkosta poimittavaksi, mutta edelleen suunnitteluasteella..


Pitkästä aikaa kolmiominivoikkoja..Lucylla oli taas kunnon puutarhurointisessio, omassa pikku puutarhassaan..


Multa lentää kaaressa..


Ekassa kuvassa session jälkeinen tilanne - toisessa kuvassa olin taas potkinut mullat ja sorat takaisin, että Lucy saa taas toteuttaa itseään 😂


Edellispäivän juustokiekuran jämät..


Nokoset lokin kanssa


Kaupan lettuja, banaanitäytteellä..


Poskessa oli mustelma, kun olin murjontahieronut poskiani, stressipurentakipuja helpottaen..

(Olen sittemmin ollut hammaslekurilla - aiheesta lisää tulevissa blogijutuissa..)


Perjantai 22/5

Taas kaunis aamu (ts. iltapäivä, mutta tulin nukkuneeksi pitkään, mitä nyt käytiin jossain vaiheessa aamua Lucyn kanssa ulkona), joskin oli puuskittaista tuulta, ja hiukan tihkua..


Alla pari videota;
Kahvi ja aprikoosi-croissant, taas..

Toisessa kuvassa tein salaattia..


Feta-salaatti


Samanaikaisesti tummia pilviä ja aurinkoa, vaikkei se aurinko näy tuosta kuvasta niin hyvin, mutta livenä näkyi selkeästi..


Sohvanokoset, ja toisessa kuvassa Little Mami ja Lucy..


Kaupan lettuja, ja hiustenpesuilta..


Lauantai 23/5

Ja vaihteeksi pilvistä ja kylmää..Lucyn kanssa Tässä oltiin muistaakseni just trimmattu hiukan naamakarvoja..


Pää Maman sylissä Toisessa kuvassa minivoikkoja (juusto-basilika-tomaatti)..


Pelastin katkenneen kukkasen pieneen lasiin - se on edelleen tuossa pöydällä, melkein pari viikkoa myöhemmin! Olen pari kertaa vaihtanut veden..


Perinneruokaa.. 😂😂😂


Guinness

Alla pari nukkumaanmenovideota - ekassa Lucy, joka kuorsasi äänekkäästi, kunnes aloin kuvata.. Ja toisessa Midnight ja Cara, jotka tulevat aina heti viereen, kun menen nukkumaan


Sunnuntai 24/5

Tässä vaiheessa alkoi jo kovasti kaivata aurinkoisia aamuja..


Ihan kaikki pitää tutkia ja haistella..


Midnight ja CaraIltapäivällä oli taas kesäistä 🌿
Kermaperunat valkosipulilla ja kinkkukuutioilla..Auringonlasku..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.