maanantai 27. elokuuta 2018

Paavin visiittiä edeltänyt viikko (20/8 - 26/8)


Laitoin paavin aloituskuvaksi - visiitistä enemmän alempana..


Maanantaimuonaa - banaanileipää ja tonnikalasalaattia..


Sain maanantai-iltana siilistä paremman kuvan


Tiistaina piipahdin Trim'issa, mutten tullut ottaneeksi kuvia. Illemmalla luin ja popsin voikkoja..


Cara nokosteli sohvallaan, oman beanbaginsa vierellä..


Snapchatissa oli taas uusia filttereitä.....




Keskiviikko - juustovoikkoja ja kahvia.. On ollut ihanaa juoda taas hyvää Nespresso-kahvia, kun putsasin viimein masiinan etikalla.. En osta enää Supervalun halpis-podeja, kun niistä seuraa konesotkua - LIDLin podit ovat paljon parempia!


Klikkaa yllä ja alla olevat kuvat isommiksi, ja etsi TabTab.. 😃



Olin ostanut Cuddlesille jauhelihaa, mutta hänelle ei maistunut - taisi olla liian lähellä viimeistä käyttöpäivää.. Paistoin sitten loput itselleni, sipulin ja kirsikkatomaattien kera.. Rullasin tortillaan, munamajoneesin ja jäävuorisalaatin kera..


Cara rentoutui lattialla Toisessa kuvassa kirja, jota luin viikolla - huomasin, että sen kansi sopi hyvin sohvamukavuuksiini 😃


Torstaina havaitsin, että yksi rasher-paketti oli erääntymässä - grillasin sitten koko satsin kerralla, ettei menisi hukkaan!


Päivän ateria - vaginavoikot 😂😂😂😂😂 (Nimim. haen takkini..)


Ei oikein näy kuvassa, mutta olin taas Twilight-vampyyri, kun käytin yhden vanhan joululahjakosteusvoiteen jämiä, ja kys. voiteessa oli jotain kimalletta.. 😂 Kiiltelin auringossa kuin iholla olisi timanttipölyä..


Sohvanäkymät.. Kirja (Finding Mr Flood) oli todella viihdyttävä 😂


Mortadella- ja maustekurkkuvoikkoja..


Kun se aiemmin tilaamani puhelimen suojalasi oli käyttökelvoton (tartuntapinta väärällä puolella), sain rahani (=ilmaisesineen postikulut, €2) takaisin, ja tilasin vastaavan ilmaisen suojalasin toiselta Wish-myyjältä.

Olivat näköjään itse hankkineet suojalasinsa samasta puljusta, koska taas oli sama vika!!! (Ja taas sain postikulut takaisin - Wish on todella hyvä ja nopea palauttamaan rahat, jos ostoksen suhteen on jotain pielessä.)

Kun tilasin uudelleen kys. tuotteen, tein samalla kertaa toisenkin tilauksen, ihan siltä varalta että taas sattuisi noin.. Se varatilaus (jota odottelen vielä saapuvaksi) on myös ilmainen, mutta sikäli erilainen, että siinä on suojat puhelimen molemmille puolille.. Taustasuojaahan en tarvitse, kun minulla on jo sellainen (aiempi ilmaiskuori Wish'ista), mutta toivottavasti sen tilauksen etusuoja nyt toimisi.. Puhelimen etulasissa kun on ollut jo joitakin kuukausia hiushalkeama, ja sen takia haluaisin sille suojalasin..


Perjantaina olin taas Ardeen suunnalla, ja vietin toki aikaa Jack'in kanssa.. 😃


Muistin poimia kissanruokapakettini mukaan 😃

Kotona tein suklaakeksin, kun minulla on pyörinyt avattu Digestive-paketti ties kuinka kauan keittiössä, ja koitan syödä sen pois, ennenkuin päätyy roskiin.. Ei houkuttanut paljaaltaan, niin sivelin ei-nutellaa pintaan! En ole keksi-ihmisiä - paitsi jos keksit ovat kettu-jaffakeksejä.. Niiden syömistä ei voi lopettaa, ennenkuin paketti on tyhjä.. Tai kyllä joskus tykkään muistakin kekseistä, mutta minulle sopisivat sellaiset keksipaketit, joiden koko olisi n. neljäsosa normikeksipaketeista. Usein kun avaan paketin, syön muutaman keksin, ja sitten loput keräävät pölyä, kunnes kippaan ne aikanaan roskiin..


Pe-la-yö oli todella viileä! Ulkona vain 7 astetta.. Brrrrr..


Snapchat-kuvia..



Lauantaiaamupala - kreikkalaisjogurttia vadelmahillon kera..

Otin taas hiukan puutarhapäivityskuvia..


Kompostiylläreitä..


Papuja..


Herneitä.. Kukkapuska.. (Unohdin jo, googletinko French Hollyhock'in suomeksi - en jaksa tarkistaa..)


Tomaattia..





Jättipapuja..


Päivän papusato oli melko tarkalleen 500 grammaa 😃 Pilkoin ja pakastin tuoreeltaan..


Kävin läpi lisää laatikoita, ja löysin yhden kaulakorun, jota olinkin hiljattain ajatellut.. Ostin muistaakseni vitosella intialaisen veistospuiston kaupasta..


Suihkutin isommankin korin.. Korit ovat ihania, mutta keräävät hirmu paljon pölyä ja kissankarvoja..

Sky News
Seurasin paavin visiitin ekaa päivää telkkarista.. Piti seurata Sky News'in puolelta (brittikanava), kun RTÉ:lla oli niin ärsyttäviä selostajia - en kestä sellaisia imelän holhoavia ääniä ollenkaan.

Tuossa paavi oli juuri saapumassa Capuchin Day Centre'iin (juttu englanniksi), missä hän tapasi Dublinin kodittomia.. Kuvassa vasemmalla veli Kevin, joka on aivan legendaarinen kodittomien ja muiden apua tarvitsevien auttaja

RTÉ2
Illemmalla, paavi osallistui Festival of Families -tapahtumaan Croke Park -stadionilla - alla video;



Tuolla oli 12-vuotias traveller-tyttö, joka oli yksi heistä jotka pääsivät tervehtimään paavia henkilökohtaisesti - hän kysyi reippaasti paavilta, saisiko ottaa hänen kanssaan selfien, ja sehän sopi paaville! 😃 Sille näkyy olevan oma nimikin: Pelfie 😂 (Juttu englanniksi)

FB feed

Kys. tyttö oli muuten tavannut paavin jo kerran aiemminkin, Roomassa!


Oli niin viileää, että piti aamuyöstä kaivaa jo neulotut irtohihat esiin..

FB feed
Sunnuntaiaamuna piipahdin LIDLissa, ja ehdin juuri sopivasti takaisin, seuraamaan paavin pitämää messua Phoenix Park'ista. Alla video;


Olisi ollut ihanaa olla itse paikan päällä, mutta olisi pitänyt mennä julkisilla, mikä on hankalaa nykymaisemistani.. Sitten olisi ollut vielä patikointia messualueelle, en oikein kestä isoja ihmisjoukkoja, jo ajatus em. ihmisjoukkojen vessajonoista on aika hurja, ja sääkin oli melko sateinen ja tuulinen, joten kotisohvalla pysyi kuivana.

FB feed
Ihan kiitettävästi porukkaa kuitenkin paikalla, sateesta huolimatta!


Kinkkuvoikkoja värikkäiden minitomaattien kera.. LIDLissa oli noita kivoja tomaatteja tarjouksessa


LIDLissa oli myös valikoima, mistä sai valita mitkä tahansa kolme tuotetta, yhteishintaan 9 euroa. Ostin 1,6kg kanan, puoli kiloa naudanjauhelihaa, ja kaksi lohikimpaletta 😃

Kana oli sellainen, jonka sai laittaa uuniin ihan omassa pakkauspussissaan, johon laitettiin vain pieni reikä.. Olisin tavallaan mieluummin maustanut kanan itse haluamallani tavalla, mutta olin utelias, ja päätin kokeilla ohjeen mukaan - senkin takia, että pystyin samalla seuraamaan sitä paavin messua telkkarista.. Tulos oli kyllä ihan kelpo!

Olin ehtinyt jo edellisiltana laittaa pari pakastettua jauhelihapihviä jääkaappiin sulamaan, joten viskasin nekin sinne uuniin, kun en voinut uudelleenpakastaa..


Söin sitten itse ensin ne jauhelihapihvit, broccoli-salaatin kera.. Maistoin vaan kanaa, totesin onnistuneeksi, ja annoin kissoille runsaasti herkkupaloja..


Cara oli taas yrittänyt leikkiä Cuddlesin kanssa, ja nenässä on pari tuoretta naarmua..


Laitoin pari taulua seinälle..


Hännätön tyttökissa piipahti patiolla - hänellä on vissiin koti lähistöllä, kun käy vain harvakseltaan, eikä ole kovin nälkäinen, joskin syö, jos ulkolautasilla on ruokaa..


2 kommenttia:

  1. Mä seurasin paavin vierailua Tallinnassa eilen netistä Viron yleisradion sivuilta suorana. Heräsin jotenkin liian myöhään siihen, että olisin voinut mennä paikan päällekin. Mutta toisaalta olin ja olen kipeenä, flunssa. Katsotaan onnistuuko kommentointi, Blogger ei anna mun kirjautua tililläni, vaan vaatii kirjoittamaan nickin ja urlin plus tunnistamaan erilaisia kuvia. Argh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, onnistui - en vaan ihan heti saanut julkaistua, kun oli vieraita (tai tuttuja kyllä, heh).. Oli tarkoitus itsekin hiukan vilkaista paavin Eesti-visiittiä netitse, mutta oli tosiaan koko viikko yhtä menoa, niin en ehtinyt useimpina päivinä edes koskea laptopiin!

      Poista

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.