keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Hups - aika lentää! Loput marraskuun kuvat..


On pitänyt monta kertaa blogittaa, mutta aina olisi mennyt liian myöhään illalla, tai ei muuten vaan ole ollut energiaa.. Duunipäivät alkavat aina klo 7 aamulla (puolen tunnin ajomatkan päässä kotoa), eli jos seuraavana päivänä on duunia, pyrin menemään klo 20-21 aikoihin nukkumaan..

Ekat kuvat siis suunnilleen marraskuun puolivälistä - yllä suosikkikoirani


Fox's -keksivalikoima, joka ei ollut yhtä hyvä kuin McVitie's, mutta ihan kelpo silti..


Vaatekaappi, ja taas yksi einesateria.. (Nimim. en ehdi/jaksa kokata paljon mitään nykyisin..)


Cara


Oli kivat värit, jotka tosin räpsin talteen vain puhelinkameralla..


Wish-ostoksia.. Lisää täytettäviä kahvi-podeja (toimivat hyvin, mutta pitää hommata sopiva purkki, missä voi pitää kahvin, ja mikä on tarpeeksi leveä, että voin täyttää podit sen yllä, ja ripotella ylimääräiset kahvit takaisin purkkiin..), ja teleskooppivartinen pölyhuiska..


Hauskat kaapinovikoukut..


LIDLissa oli hauskoja pehmoleluja.. Otin kuvia, kun pari tuttua keräilee yksisarvisia ja flamingoja..


Duuniaamun aamiaistankkaus.. Ei hotsittaisi ahtaa heti aamusta niin paljoa muonaa napaan, mutta pakko, että jaksaa duunissa.. Pyrin ottamaan mahd. harvoin paracetamolia, mutta toisinaan jalat ovat niin muussina, että pitää helpottaa hetkeksi.. Itse duuni on enimmäkseen todella mukavaa, mutta edelleen fyysisesti tosi raskasta.


Satuin yhden duunipäivän jälkeen muistamaan, että oli Black Friday, ja kun tarvitsin joka tapauksessa omille kissoille erikoiskuivaruokaa (Royal Canin Urinary), niin poikkesin ensin Ashbournen Equipet'iin, missä oli kaikki 20% alennuksella.. Valitettavasti, kys. ruokaa oli vain yksi pussi, jonka tietty ostin, mutta ostin sitten myös tuollaisen katolla ja luukulla varustetun kissavessan, ja halpaversiota pehmeämpää kissanhiekkaa, josko Cuddles'ille kelpaisi (ei kelvannut..), ja pari uutta lintujenruokintatuubia, sekä niihin täytettä..


Sitten poikkesin myös naapurin Argos'iin, mistä ostin Brita-vedensuodatinkannun, ja siihen vuodeksi filttereitä.. Se oli todella loistava hankinta! Ei tarvitse enää roudata vettä muualta, kissoja ja keittimiä varten.. Kotihanoista tuleva vesi on niin kovaa, että kaikkeen jää heti kalkkikerros, jos ottaa veden suoraan hanasta.. Mutta nyt ei jää, kun suodattaa sen ensin


Nyt on kolme lintujenruokintatuubia, joista kahdessa tavissiemensekoitusta, ja yhdessä nigersiemeniä.. Viimeksi mainittu ei ole saanut asiakkaita, jostain syystä! Tuubin reiät olivat todella pienet, joten suurensin niitä hiukan, mutta silti ei ole ollut menekkiä.. Outoa, kun Dunshaughlinissa asuvan ystävän pihassa noita siemeniä menee eniten, ja omalla patiollanikin on ollut samoja lintuja.. Ehkä tuubi roikkuu liian ahtaasti - aidassa ei oikein ole sopivaa koloa..


 Little Mami


Snapchat-räpsyjä........... 😂

 
 
 


Tämä oli jotenkin timburtonmainen filtteri


TabTabilla oli kai joku vatsapöpö, kun ei pariin päivään oikein syönyt, ja oli muutenkin hiukan poissa tolaltaan..


Ei ollut mitään näkyviä vammoja, saati myrkytysoireita, joten otin yöksi kylppäriin seurantaan, josko olisi mentävä lekurille seuraavana aamuna..


Aamuyöllä vointi oli jo paranemaan päin..


Kun sitten heräsin (vapaapäiväni) aamulla, tulin alakertaan, nähtyäni ensin Cuddlesin makuuhuoneessa, ja Caran portaiden alapäädyssä - joku hyppäsi alas keittiön työtasolta....... TabTab oli onnistunut murtautumaan ulos kylppäristä, ja tekemään olonsa kotoisaksi.. 😂

Ei onneksi tarvinut mennä lekurille, ja parin päivän ajan annoin parempaa ruokaa (vrt. yleensä ostan ulkokissoille halvempaa, kun ei vaan ole varaa ostaa erikoisruokavaliota kaikille..), jonka muussasin ja sekoitin lämpimän veden kanssa - sittemmin on palattu takaisin normiruokavalioon..


Ne aiemmin mainitsemani koukut käytössä..


Cuddles

 


Cuddles

 
 

Little MamiSohvapesä

 

Miniviini LIDLista, ja pari juustoa.. Tuo pienempi, aprikoosijuusto, ei ollut hyvää.. Camembert oli

 


 

Olisin halunnut sushia, mutta SuperValun sushi ei ollut ihan tuoretta, joten ostin sen sijaan ruskeaa leipää ja kylmäsavulohta..


Ripustin joulukalenterit (7) kirjahyllyyn..


Plarasin joululehteä, mutta olin niin väsynyt, etten muista mitään - voin siis nauttia siitä uudelleen tulevana viikonloppuna, kun olen vapaalla 😃


Scones


Aivan ihana kana-broccoli-paistos, josta riitti kolmeen ateriaan


Katsoin jokavuotisen TV-kärsimyksen - The Late Late Toy Show, jossa lapset esittelevät vuoden suosituimpia joululeluja, pelejä, kirjoja, yms.. Lapset ovat yleensä hauskoja, mutta ohjelman juontaja on niin ahterista.......


Cara merkkasi kylpytakkini hihan karvoillaan.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.