tiistai 11. joulukuuta 2018

Rengasrikko #2, miniloma, Pushy hoidossa, yms..


Aloitan Pushy-kuvalla - aiheesta lisää alempana..


Satunnainen olohuoneräpsy, itsenäisyyspäivän aamuna - kys. päivänä olin taas jaetulla vuorolla duunissa, eli en ehtinyt ollenkaan seurata kolttubilekuvia Suomesta, tms..

 

 

Huomasin juuri itsenäisyyspäivän aamuna, duuniin lähtiessä, että aiemman rengasrikon puoleinen takarengas oli melko litteänä (joskaan ei täysin), ja mietin että sekin oli varmaan hiukan vaurioitunut sen rengasrikon yhteydessä, kun rengasrikon aiheutti nimenomaan joku tiellä ollut puunhake tai oksanpätkä, tms..

Ei ollut aikaa vaihtaa vararengasta tilalle, joten täytin kompressorilla renkaan, ja soitin sitten aamulla duunista luottokorjaamolle, josko ehtisivät korjata slow puncturen (vuotava rengas?) joko sinä päivänä tai seuraavana, aamu- ja iltavuorojeni välillä. Heille sopi seuraava päivä, eli sovittiin aika perjantaiksi n. klo 12.

Mutta.. Palatessani illalla kotiin, rengas sitten paukahtikin ihan kunnolla rikki - samalla tiellä kuin se eka rengasrikko, kolme päivää aiemmin.....

Taas odottelin AA:ta, reilun tunnin verran.. (Onneksi olin jo korjauttanut sen ekana hajonneen renkaan, niin oli sentään vararengas taas vapaana!)

Kotoa laitoin korjaamolle emailia, että tarvitsisin seuraavana päivänä uuden renkaan, kun se vuotava rengas ehtikin hajota täysin.. Huoh..


Perjantaiaamun räpsy..

 

 
 
Perjantaina ajoin aamuvuoroon ja takaisin todella varovasti, kun oli vararengas alla, ja ne duunipaikan alueella olevat tiet ovat aivan järkyttävässä kunnossa.. (Kaikenlaista rojua teiden varsilla ja teilläkin - puuhaketta, oksia, yms.. Vuosien varrella moneen kertaan paikattuja tienpintoja, joista alkuperäistä tietä ei enää näy ollenkaan, ja hyvilläkin renkailla tuntuu kuin ajaisi pesukoneella..)


Ehdin sitten sovittuun aikaan korjaamolle, ja heillä oli jo uusi rengas valmiina odottamassa - ostin SuperValun buffetista ruokaa, ja söin lounasta siinä korjaamoa vastapäätä..


Kun sain kalan ja perunat syötyä, rengas olikin jo vaihdettu, ja sain vielä "paljousalennustakin", kun M totesi, että mulla oli ollut niin paljon huonoa tuuria


Perjantai-iltana pääsin onneksi kotiin ilman enempiä rengasrikkoja, ja edessä olikin sitten vapaa viikonloppu ♥♥♥♥♥ Lojuttiin Caran kanssa sohvalla..
Lauantaiaamuna nousin kuitenkin melko aikaisin ylös, kun halusin joulupaketin postiin ajoissa - olin toivonut saavani sen postitettua jo kuluneella viikolla, mutta auto-ongelmat aiheuttivat kaikenlaista ajanhukkaa ja unenpuutetta, mutta onneksi lauantaina onnistui

Kävin samalla myös tekemässä viikon ruokaostokset LIDLissa..

 

 
 

Ostin LIDLista myös kympin jouluvalot olohuoneen piristykseksi, kun en muista missä omat vanhat valosarjani ovat.. (Saatan ostaa toisetkin, kun valkoisen lyhtyni sisällä olevat valot ovat hajonneet..)


Joulusiivoilin hiukan, kun en sitten lähempänä joulua varmaan ehdi/jaksa siivota, kun duunissa tulee olemaan niin kiireistä..


Olen ihastunut LIDLin kana-broccoli-paistokseen.. Todella herkullista, ja siitä saa 2-3 ateriaa.. Kolme, jos norminälkä, kaksi, jos on fyysisen duunin aiheuttama supernälkä 😃


Otin joulukuusenkin esille telkkarin takaa..


Joulutunnelmavalaistusta..


Yövalot..

 

 
 

Sunnuntai-iltapäivänä, herra narsisti toi Pushyn tänne n. viikoksi, kun menee itse tuulettamaan reikireikäänsä ulkomaille.

Ihanaa, kun kaikki omat kissani ovat kerrankin saman katon alla


Pushy ja Cuddles ovat melko ilmaa toisilleen, mutta Cara sähisee Pushylle aina kun Pushy tulee liian lähelle


Laitoin Pushyn oman (uuden) kopan sohvan taakse - sen pehmusteena on herra narsistin kovin tupakanhajuinen fleece, niin on Pushylle tuttu haju.. Ihan aluksi Pushy vetäytyikin sinne muutamaan otteeseen, mutta on sittemmin siirtynyt enimmäkseen pienelle sohvalle..


Lasagne..


Ostin taannoin alennusmyynnistä sen uuden hienon kissavessan, jota kukaan ei ole käyttänyt, mutta nyt tuli sillekin asiakas, kun otin oviläpän pois, ja laitoin vessan olohuoneen nurkkaan - Pushy otti sen heti käyttöön, ja on kyllä käynyt eteisen kissavessassakin..

Hassua, kun Pushy saa vapaasti ulkoilla Bray'ssa, mutta ei ole kertaakaan osoittanut mitään kiinnostusta mennä ulos täällä! (En tietty päästäisikään, kun on hänelle tuntematon ja vaarallinen ympäristö, mutta ei siis edes osoita kiinnostusta ulkoiluun..)


Laitoin hänelle omat ruuat ja vedet olohuoneen puolelle, kun eristän kissat toisistaan ollessani itse poissa kotoa.. Pushy saa siis itselleen olohuoneen, ja Cara ja Cuddles loput tilat..

Ovat kyllä ruokailleet toistensa kupeista - samat muonat.. Pushykin on tykännyt Royal Canin Urinary -kuivaruuasta, jota ei ollut aiemmin kokeillut..


Tuossa hän seurasi yövalaistuksessa Caran toimia keittiössä..


Maanantaina olin taas jaetulla vuorolla duunissa, mutta vapaan viikonlopun jälkeen oli vain yksi duunipäivä, ja sitten kolmen päivän vapaa (ti-to), mikä tuntuu ihan minilomalta! Todella ihana ajoitus, niin ehdin viettää aikaa Pushyn kanssa, kun hän on täällä..


Tässä olin maanantaivuorojen välissä kotona.. En tällä kertaa ottanut ruuan jälkeen nokosia, kun oli vain yksi duunipäivä, mutta lojuin sohvalla ja katsoin yhden jouluelokuvan 😃

 

 


Maanantai-illan kuvia.. Cuddles istui lavuaarissa.. (Tiskiallas ei ole likainen, vaan tuo on kovan veden aiheuttamaa kestotahraa..)


Cara istui keittiön lattialla..


Pushy tutkiskeli paikkoja..


Nautin äidin tekemiä pipareita kahvin kanssa..


Pushy on ollut ihan rentona, mutta jos Cara tulee vilkuilemaan, niin sitten hän muuttuu varautuneeksi, kun Cara sähisee..


Esimerkkitilanne - Pushy oli lojunut tuossa ihan rauhassa, mutta Cara pysähtyi toviksi katsomaan, ja Pushy odotti sähinää.....


Mama heitteli leluja..Pushy seurasi Caran leluntapposessiota..


Päiväunelmia..


Tässä katseltiin pation lintuja..


 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.