keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Joulukuun alkua.. Rengasrikko, yms..


Alkuun Hill of Tara -kuva, mutta siitä lisää myöhemmin...


Joulukuun ensimmäinen päivä oli lauantai, ja olin silloin vapaalla..

Heräsin, kun linnut metelöivät katolla, ja Cara kiipeili ihmettelemässä miten saisi lintuja katon läpi.. 😂 Cuddles lojui vierelläni sängyssä


Ennenkuin korkkasin joulukalenterit, otin jokaisesta kuvan - vasemmalla koko kalenteri, oikealla eka luukku.. Kaksi ekaa kalenteria LIDLista, loput Suomesta..


Tässäkin oli samanlainen geneerinen suklaa kuin ekassa, mutta popsin sen ennen kuvaamista..


Tämä ajatelmakalenteri on kiva


Osa kuvista on ihan puuroa, kun kalenterit roikkuvat niin hankalassa paikassa kuvata puhelimella..


Tässä oli nettiosoitekin - ei sellaisia ehdi aamulla tarkistaa, mutta tätä naputellessa ehdin vilkaista..


Nämä Oikeat joulukalenterit ovat kyllä parhaita

 

Mikroateria, ja keksejä..


McVitie's

 

 
 

Väsymys näkyy..

 

 

Maanantaina oli jaettu vuoro, eli 4h duunissa, 4h vapaalla, ja taas 4h duunissa..

Tiistaina oli vapaapäivä, joten olin suunnitellut hiukan jouluostoksia maanantai-illaksi (esim. Ashbournen Tesco'ssa tai Dunnes'issa), jotta saisin tiistaina vaan levätä kotona ja katsoa joululeffoja..

No.. Ei mennyt ihan suunnitelmien mukaisesti..

Lähdin hyvillä mielin kotia (ts. kauppoja) kohti, hiukan ennen iltakahdeksaa.. Joku asiakas oli tuonut pomolle muutaman pullon viinipakkauksen joululahjaksi, ja pomo jakoi sen, niin että saimme kaikki oman pullon 😃 Lisäksi, sain yhdeltä asiakkaalta tipin

En ehtinyt kovin montaa kilometriä ajaa, kun (mutkittelevalla ja valaisemattomalla) maalaistiellä oli jotain, joka puhkaisi matkustajanpuolen eturenkaan..

Huoh..

Siinä sitten odottelin AA:ta n. tunnin verran - en edes ajatellut vaihtavani rengasta itse, kun tien laidassa ei ollut pahemmin tilaa, valaistusta ei siis ollut, ja itselläni mustat vaatteet.. Monta autoa ajoi ohi, vain kaksi pysähtyi kysymään olenko OK, tai tarvitsisinko apua.. Siinä vaiheessa AA oli jo lähellä, joten odottelin heitä, kun en halunnut vaarantaa sivullisten henkiä!

AA-heppu vaihtoi vararenkaan supernopeasti ja pääsin jatkamaan matkaa.. Oli kuitenkin liian myöhäistä mennä ostoksille, paitsi koti-LIDLiin, jonne onneksi ehdin ennen sulkemisaikaa, kun ulkokissojen ruokavarasto oli melkein lopussa.. Ja omakin..


Muistin vilkaista leluvalikoimaa, kun suomalaisessa nukkekotiryhmässä oli puhuttu Lundbyyn sopivista kalusteseteistä.. Sellaisia olikin tarjolla, ja Suomen hintoja hiukan halvemmalla, joten ostin ne kivoimmat, josko tuunaisin omaan Lundbyyni.. Varsinkin kylppärisetti on ihana Mutta keittiösetti jäi kauppaan, kun se oli liian lelumainen..


Cuddles ja Cara


Kotona olin niin nälkäinen ja väsynyt, että huomasin vasta nukkumaan mennessä sään menneen pikaisesti tosi kylmäksi.. Ajastettu lämmitykseni oli laitettu leudompaa ilmaa varten, joten talossa oli vain 16 astetta.. Laitoin siis paljon vaatetta päälle, kun menin nukkumaan..

Olisin niin halunnut nukkua vapaapäivänä pitkään, mutta oli pakko korjauttaa se rengas, ja luottokorjaamoni on niin kiireinen, että sinne on mentävä heti aamusta, jos haluaa jotain pikaista korjausta..

Rengas oli niin pahasti rikki, että piti hommata uusi, ja sen hakemiseen meni aikaa - olin tietty unohtanut puhelimenkin kotiin, eli eivät voisi soittaa minulle kun voisin hakea autoni, ja oli sitten vaan käveltävä kotiin, se yli 2km.. (Ei muuten pahempi matka, mutta kun jalat ovat jo muussina duunista, ja muutenkin väsyttää.....) Takki oli myös liian ohut pakkasaamuun, eli palelin aika urakalla kotiin talsiessa, mutta paluumatkalle laitoin sitten kunnon talvitakin - eli taas yli 2km kävelyä..

Mutta tulipa hoidettua, ja hintakin oli ihan kohtuullinen (ja vein taas Fazerin suklaata, heh..)


Päätin tehdä rengasrikkotuuban jälkeen jotain kivaa, joten ajoin Hill of Tara'lle..


Cappuccino..


...ja suklaakakku..


He lämmittävät sen kakkupalan, niin että kakku on lämmin ja suklaa ihanan löysää.. Oheen saa sitten kermavaahtoa ja/tai jäätelöä - itse otin vain kermavaahtoa.. Todella ihanaa


Näkymä pöydästäni.. Yksi niistä kissoistakin oli taas tuolla pihalla ♥

Kävin oheisessa kaupassa, mutta sadeviitat ja keittiöpyyhkeet olivat loppuneet (olisin hommannut äidille), joskin uskoisin niitä tulevan taas keväällä..

 

 
 

Korkkasin ne huonekalupakkaukset, ihan vaan uteliaisuuttani, ja pakkasin sitten uudelleen, kun ei nyt ole aikaa eikä energiaa tuunailla moisia.. Ekoissa kuvissa olohuonesetti..


Sitten lastenhuonesetti..


Makuuhuonesetti..


Ja se ihana kylppärisetti


Paketoin hiukan lahjoja..


Tietty kierrätin kuplamuovit, kun niitä olisi tarvinut.. No, jos tungen tuonne vaikka lahjapaperia palloina..


Snow Queen.. 😂


Tuota... 😂😂😂😂😂 (Juu, menen nurkkaan häpeämään...)

 

 

Duunissa oli onneksi kevyt päivä - 7h putkeen, joskin edellisen vapaapäivän levon puute tuntui, ja edessä on vielä kaksi päivää raskaita jaettuja vuoroja (huomenna kaiken lisäksi yksin), että lasken tässä minuutteja vapaaseen viikonloppuun..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.