torstai 20. joulukuuta 2018

Joulukakka, Pushy, kävelyä, roiskeyrjöt, uusia vaatteita..


Pirteä joulukakka heti alkuun - ostin tuon pipon kyllä itselleni, mutta se sopi niin hyvin kakkatyynylle, niin hän sai sen..


Viime perjantain joulukalenteriluukut..


 
 

Pushyn oli alunperin tarkoitus palata Bray'hin jo perjantaina, mutta säätilanteen ja duunivuorojeni takia, saatiin jatkoaikaa maanantaihin asti 😃


Pikkusohva oli hänen suosikkinokostelupaikkansa


Lauantaina myrskysi, ja kotimatka muistutti enemmän veneilyä kuin autoilua.. Kotona korkkasin Stockan joulukakun


Pushy loikoili matolla.. Ovat Caran kanssa hyvin samanlaisia - molemmat esim. rakastavat vatsan hierontaa ja kutittelua 😃
Lauantain kalenteriluukut..


 
 

Joulukortteja Suomesta


Wish-tunika saapui, ja oli jopa kauniimpi kuin odotin Se on hiukan liian iso, mutta ei haittaa ollenkaan. Tosi mukava yllä.


Sunnuntaivuoro alkoi vasta 13:30, joten ehdin aamulla katsella telkkaria, yms..


Sunnuntailuukut..


 


Illalla olisin periaatteessa voinut valvoa myöhään, kun maanantai ja tiistai olivat vapaata, mutta piti mennä maanantaiaamuna heti 8:30 korjaamolle, kun olin buukannut Esmeraldan sinne pakollisia korjauksia varten, että menisi läpi katsastuksesta..


Snapchat-kuvia..

 
 

Kuvan oikeassa ylänurkassa Esmeralda, korjaamon pihalla.. Itse en ollut ehtinyt/jaksanut kotona syödä aamupalaa, joten vetäisin SuperValu'ssa pika-aamiaisen, ennenkuin kävelin kotiin..


Tällä kertaa olin pukeutunut kunnolla kävelyä varten - paksuin talvitakkini, ja iso kaulahuivi..


Myöhemmin, soittivat korjaamolta, että heidän osuutensa oli tehty, mutta odottelivat vielä kuulevansa hepusta, joka tekisi ne runkokorjaukset, joita he eivät tee korjaamolla..

Kävelin siis takaisin hakemaan autoani, mutta kun olin siellä, niin se heppu sitten ilmoittikin voivansa puuhata autoni parissa myöhemmin samana päivänä, eli auto piti edelleen jättää sinne..

Olin jo kävellyt 4,5km duunin muussaamin jaloin, ja mietin että jos kävelen tuon välimatkan vielä kolmannen kerran samana päivänä, en kykene keskiviikkona duuniin.. Yksi korjaamon hepuista antoi sitten kyydin kotiin


Olin silloin aamulla ohimennen piipahtanut entiseen Tara News -newsagentsiin, joka on nyt SuperValun omistuksessa, ja ovat rempanneet sen tosi hienoksi.. Hiukan haikeaa, kun Tara News oli sellainen perinteinen newsagents, eli hyvin arkiset hyllyt, eikä mitään hienouksia, mutta toisaalta, kiva että se on edelleen olemassa, ja valikoima on kuitenkin yhä jokseenkin newsagents-henkinen, eli on lehtiä ja vihkoja ja kyniä, yms..


Oli ihan pakko ostaa Wonka Bar (Harmitti tosin, kun muistin vasta kotona tarkistaa, että tuossakin oli palmuöljyä - olisi saanut jäädä ostamatta..)


Jouluista..


Maanantailuukut..


 
 

Iltapäivällä, herra narsisti haki Pushyn - harmi, kun olivat juuri alkaneet hiukan tutustua Caran kanssa.. Mutta nyt kun tiedän, että kissat tulevat toimeen keskenään (uskalsin yhdeksi työpäiväksi jättää heidät vapaasti samoihin tiloihin, eikä kenelläkään ollut naarmuja nenässä!), niin Pushy voi tulla toiseen kotiinsa useamminkin

Pushy siirtyi samalla uudelle ruokavaliolle, kun tykkäsi myös Royal Canin Urinary -kuivaruuasta, jota Cara ja Cuddles syövät nykyisin vakituisesti (ja satunnaisesti ohella jotain märkäruokaa). Pakkasin pienen pussin mukaan, ennenkuin herra narsisti ehtisi itse ruokaostoksille, ja viestitteli jo samana iltana, ettei Pushylle ollut kelvannut enää aiemmat ruokansa, vaan oli ahminut innolla sitä uutta ruokaa 😃


Facebookista löytyi kysely, millainen olo oli juuri sillä hetkellä kissa-asteikolla..


Vastasin #5 - kuvassa todisteet.. 😂 Ei ollut kaljapulloa, mutta miniviinipullo löytyi..


Tunikakuva 😃


Tiistailuukut..


 
 

Tiistaina puoliltapäivin hain autoni, joka on nyt valmis uusintakatsastusta varten, mutta en ole vielä varannut aikaa sitä varten..

Illalla iski huono olo, ja tuskailin jo, josko pitäisi rimpaista duunikaverille ja pilata hänen viimeinen vapaansa ennen joulua, ellen itse pääsisi seuraavana päivänä duuniin..

Onneksi kuitenkin vointi parani melkein normaaliksi, parin roiskeyrjösession jälkeen, ja kykenin aamulla duuniin..


Tunikan selkäsauma ei ollut kovin vahva.. Korjasin sen jo.


Keskiviikkoluukut..


 
 

Olin keskiviikkona syönyt tosi varovaisen aamupalan (maustamatonta kreikkalaisjogurttia, vaaleaa leipää ja juustoa), kun edellisiltana tuli tyhjennettyä koko systeemi, mutta oli silti pakko syödä jotain, että jaksaisin duunissa..

Duunissa söin pari voikkoa lounaaksi, ja kotona viskasin sitten kana-broccoli-paistoksen uuniin.. Yleensä tuosta LIDLin versiosta saa 2-3 ateriaa, ja olin ajatellut säästää puolet seuraavaksi päiväksi, mutta ekan lautasellisen jälkeen, kroppa huusi lisää ruokaa, ja lopulta söin koko satsin 😶


Olin vielä torstaiaamunakin neutraalilinjalla, ihan varmuuden vuoksi, mutta onneksi olo on nyt ollut ihan normaali.


Torstailuukut..


 
 

Cosplay-tyyppinen Wish-mekko saapui.. Se on hiukan liian lyhyt, eikä selässä olevaa vetoketjua saisi kiinni ilman rintojen poistoa, mutta voin muokata sitä itse sellaiseksi, että sitä voi pitää, joten en pyydä rahoja takaisin..


 Muistuttaa joitakin rooliasuja, joita oli ammoin extra-vuosina, lähinnä Tudoreissa ja Camelotissa


Joulukortti 😃

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.