sunnuntai 20. lokakuuta 2019

Lokakuun kolmas viikko


Alkuun viidakko-Pushy.. ūüėÉ


Maanantaina sain Wish-postia.. Olin tilannut ilmaisia koirajuttuja, eli tuollaisen lemmikkiturvavyön..


Ja pari slip lead -remmiä (joita minulla oli jo yksi)..

En siis suunnittele koiran adoptoimista, mutta kun tuli käytyä se koirien ensiapukurssi, ja autossa on pari ensiapupakkausta, niin ajattelin että olisi ihan kiva olla myös muutama remmi ja turvavyö, JOS joskus vaikka sattuu kohdalle loukkaantunut eläin, joka pitäisi kuskata johonkin klinikalle, tms..

Pitäisi hommata myös uusi autoviltti, kun se aiempi on nyt vakiintunut beanbagille, kissojen torkkuviltiksi.. (Se oli siis ennen autovilttinä, ja olikin tarpeen kun löysin Caran loukkaantuneena tieltä - siis ennenkuin Carasta tuli oma kissani.. Nostin hänet tieltä viltille, ja kannoin autoon - vilttikin tuli hiukan veriseksi, mutta Brayvet-klinikalla jopa pesivät sen ennenkuin hain kissan ja viltin kotiin!)


Yläkuvassa, ihan keskellä näkyy uuden avocado-vauvan ensimmäisiä lehtiä.. Nyt olisi pari uuttakin siementä siinä vaiheessa, että voisi jo istuttaa multaan..


Kirsikkatomaatti kasvoi lopulta niin korkeaksi, että oli pakko pätkäistä latvoista reilut puoli metriä, kun en enää ylettynyt lisäämään sille tukea..


Siihen on jopa ilmestynyt yksi tomaatti!!!


Joka-aamuinen vitamiinivalikoima! (Paitsi nuo pari Panadolia, joita siis vain toisinaan, kun kroppaa särkee.) Kalaöljyä, rautaa, magnesiumia, hajutonta valkosipulia, yms.. LIDLista saa onneksi tosi halvalla koko satsin! Apteekkihinnat ovat moninkertaisia..


Keskiviikkona oli vapaap√§iv√§, joten menin Bray'hin katsomaan Pushya - kun herra narsisti nyt ei mill√§√§n vaivautunut tuomaan Pushya maman luokse lomalle.. En ollutkaan k√§ynyt Bray'ssa reiluun vuoteen! Tuli samalla ajettua ekaa kertaa ikin√§ laillisesti motarilla ūüėÉ


Pushy käy digi-boxin päällä lämmittelemässä..


My√∂s Patchy tuli moikkaamaan Oli laihtunut (oltuaan aiemmin hyvin ylipainoinen), ja tosi hyv√§ss√§ kunnossa ūüėÉ


Lihapataa ja muussia ūüėÉ


Pushy jäi nokosille, kun lähdin alkuillasta kotia kohti - seuraavana aamuna kun oli taas duunia..

Olisi pitänyt lähteä myöhemmin, kun M50 oli vielä ruuhkainen, ja ajoittain piti pysähdellä, sitten nytkähtää hiukan eteenpäin, ja sama uudelleen....... (Siis maan suurin motari..)


Poikkesin kotimatkalla LIDLiin, kun tarvitsin hiukan eväsmateriaalia seuraavaksi päiväksi, yms..


Olin ajatellut mahd. tuoda hiukan kamojani Bray'sta, mutta toin vain kahvipannun, ja sain huonekasvin mukaan.. Pitää joskus hakea kamaa pois, niin että seuraavakin päivä on vapaata, että jaksan roudata kotona ne kamat vielä autosta sisälle..


Sushia iltapalaksi..


Ja LIDLin pitkä hamppari.. Tuo chili-juusto oli aika valjun makuinen.. (Huomasin muuten kuvahaun kautta sattumalta, että tuollaiset maksavat Suomen LIDLissa 2,79 euroa. Irlannin LIDLissa 1,99 euroa.)


Hobo-valikoiman syysmallistoa 2019.. ūüėāūüėāūüėā Eli naparetkivarustus nukkumaan menness√§.. On kyll√§ l√§mmitys p√§√§ll√§, mutta olen pit√§nyt sellaista 17-19 asteen l√§mp√∂√§, ettei tulisi k√§ytetty√§ kaikkea kerosiinia jo ennen varsinaista talvea..


Torstaina sain munaa, ha ha.. Eli duunikaverilla on kotonaan kanoja, ja kehotti ottamaan taukohuoneeseen j√§tt√§m√§ns√§ munapaketit mukaan, kun h√§n ei itse ehdi k√§ytt√§√§ kaikkia ūüėÉ


Tein sitten iltapalaksi neljän munan munakkaan, johon tuli ruohosipulia, vihreää paprikaa, kahta erilaista cheddaria, pepperonia, merisuolaa, mustapippuria, ja wasabi-seesami-maustetta


Midnight on viimein rohkaistunut tulemaan esille piilostaan

Perjantai-iltana hän oli menossa tutkimaan keittiötä - ja Cara murisi ovella..


Midnight katsoi sillä kertaa parhaaksi palata piilopaikkaan - tuossa kuvan oikeassa laidassa hän on menossa sohvan taakse.. Cara luuraa ovella..


Hän uskaltaa hillua myös avoimesti ihan vierelläni..


Perjantai-iltana mikrotin LIDLin BBQ ribs, jotka olivat muuten hyviä, mutta kastike oli ihan liian voimakas, ja maultaan jo hiukan pistävä..


Lauantaiaamuna oli sateista, ja TabTab ja Little Mami söivät aamupalaa suojassa tulisijan alla..

Minulla on melkein lomafiilikset, kun oli koko viikonloppu vapaana, ja maanantaina on duunipäivä, mutta sitten alkavan viikon "viikonloppu" onkin jo tiistaina ja keskiviikkona, kun menen lauantaina ja sunnuntaina illaksi duuniin!

Melkein toivon, ettei ensi lauantainakaan tarvitsisi mennä pikkukenneliin, koska iltavuoro isossa kennelissä olisi sen jälkeen aika rankka - tosin menen, jos tarvitsevat..


Munasalaattia ja Reissumiestä


Midnight lauantaina


Hän on käyttänyt LIDLin kissamajaa!!!


Cara murisi taas keittiön ovelta..


Lauantain DIY-sessio ūüėāūüĒß Eli vessaistuin on ollut jo pitk√§√§n heiluvaa sorttia, kun toisen puolen ruuvi on ollut l√∂ys√§ll√§.. Nyt kuitenkin toisenkin puolen metalliosa ruostui ja mureni, niin ett√§ istuin ei oikeastaan ollut en√§√§ ollenkaan kiinni..


Teippasin talouspaperirullan hylsystä kokomittarin, jonka avulla piirsin muovimaiselle pakkausmateriaalille rinkulat..


Leikkasin sitten tuollaiset läpyskät..


Vanhoja ja uusia osia..


Korvasin ruostuneet ja murentuneet metalliosat läpysköillä..


Tuli ihan toimiva korjaus, mikä nyt ei varmaan kestä kovin pitkään, mutta toimii toistaiseksi..


Ta-daa!


Olen juonut taudintorjuntateetä, missä siis teepussin lisäksi sitruunaa, inkivääriä ja hunajaa.. Kuvan hunaja on tuosta naapurista, eli ne mehiläiset pörräsivät kukkapuskassani koko kesän


Tuo maistuu hyvältä, ja sitruunat ja inkiväärit voi käyttää monta kertaa uudelleen, kunhan laittaa vaan uuden teepussin ja lisää hunajaa.. Hyvää myös huoneenlämpöisenä


Texas-versio LIDLin pitkistä hamppareista on paljon parempi kuin se chili-juusto..


Korkkasin Kouvolan lakupussinkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.