sunnuntai 13. lokakuuta 2019

Lokakuun toinen viikko


Alkuun (paremmalla kameralla otettu) tunnelmakuva patiolta..


Tiistaina oli pizza-ilta.. Pesin myös hiukset, ja paketoin itseni nukkumaan - Cara tulee nykyisin aina ensin olalleni, ja siirtyy jossain vaiheessa viereeni nukkumaan


Keskiviikkona oli vapaapäivä, ja heräsin myöhemmin aamulla.. Midnight yllätti tulemalla syömään aamiaista heti kun olin saanut sen lautaselle! (Häntä näkyy tuolla lattialla, sohvien välillä..)


Hän jäi vielä kurkkimaan sieltä, kun oli syönyt

On sittemmin rohkaistunut tulemaan moneen kertaan päivässä esille, joskus vain lyhyesti, joskus hiukan pidemmäksi aikaa.. En ikinä tee asiasta numeroa, vaan tervehdin vaan ja juttelen ihan tavallisesti ohimennen..


Nenä ja silmät vuotivat keskiviikkoaamuna, mutta ei kuitenkaan (onneksi) ollut mitään nuhaa tms..


Pastapäivä, pitkästä aikaa.. Laitoin sekaan punaista pestoa ja purkkimakrillia, sekä hiukan juustoraastetta.. Nam.. Pasta kuitenkin väsytti, ja nukuin pitkät päiväunet sohvalla, siirtyen sitten melkein suoraan nukkumaan!


Torstaina lounastauolla löysin koiraperunalastun 😂 (Staffin pää, oikealta puolelta..)


Piti viedä palkkashekki postiin, joten kävin samalla Supervalussa, joka on siinä vierellä.. Ostin crack-kokaiini-minidonitseja.. 😃


Ostin myös puolivalmiin aterian, perunagratiinin, ja kananrinnan valkosipuli-yrttitäytteellä..


Ei tarvinut kuin viskata uuniin


Illalla oli upea auringonlasku, mutta puhelinkamera sai sen vaikuttamaan valjulta..


Perjantai-iltana oli vielä hienompi taivas, mutta puhelinkamera taas..



Kaivoin sitten paremman kameran esille






Sain perjantaina myös selviytymispaketin ♥♥♥♥♥






Pitää tehdä joko pannukakkua tai vohveleita.. Ehkä ensi viikonloppuna..


Tuo super-tumma Reissumies on ihanaa - toki tavisversiokin on!


Etanoita riittää.. Tämä kävi tarkistamassa lämpötilan..


Myöhään perjantai-iltana otettu kauhukuva - mulla on muutenkin krooniset pussit silmien alla, niin kattovalo ja varjot vielä tehostivat.. 😂


Olin istunut perjantai-iltaa sohvalla, ja kun olin menossa nukkumaan, Midnight siirtyi nauttimaan lämpimästä paikasta Ei edes piiloutunut, kun näki minut keittiössä, ja sain ottaa kuviakin! (Oli seuraavana aamuna edelleen tuossa, awwww..)


Lauantai-aamuna poltin hiukan pahvia yms., ja toivoin saavani viimein poltettua nuo puutarharisut, jotka ovat kastuneet jo moneen kertaan, mutta olivat edelleen sen verran kosteita, että vain osa paloi..




Himotti ahmia ruisleipää, mutta piti ensin syödä aiempia leipiä pois, ennenkuin happanisivat..


Kun sattui koko viikonloppu vapaaksi, niin puuhailin sitten kotihommia, kuten nukkasihdin puhdistus pesukoneesta - edelleen hilpeimmän muotoinen nukkasihti ikinä.. 😂


Vessa oli alkanut vetää hitaasti, joten lykkäsin "putkimiehen käärmeen" niin pitkälle kuin mahtui, ja rassasin (kokeiltuani ensin etikka-sooda-huuhteluita ja useampaa ämpärillistä vettä), mutta ongelma ei poistunut..

Vuokraisäntä kävi myöhemmin pumppaamassa, ja testasi ulkopuolelta em. työkalulla, mutta vesi vaikuttaa kuitenkin kulkevan ihan normaalisti, eli ei tukosta, eikä keksitty mitään syytä oudon hitaalle huuhtelulle! Seuraan siis asiaa, ja huutelen hänelle, jos tulee ongelmia. Huuhtelu onneksi kuitenkin toimii, vaikka onkin hidas, ja vesi nousee huuhtelun aikana melko korkealle..


Olen taas ruokkinut ystäväperheen kissoja Dunshaughlinissa, ja lauantaina kävin menomatkalla ensin tankkaamassa, ja kotimatkalla LIDLissa..


Ostan yleensä Nespresso-masiinaan LIDLin mustia ristretto-podeja, kun ne ovat edullisia, ja suosikkejani muutamasta eri vaihtoehdosta.. Nyt kuitenkin oli tuollaisia erikois-podeja (samaan hintaan), niin ostin yhden paketin jokaista..

Olen testannut vasta Monsoon Malabaria, joka ei hirmuisesti poikennut normikahvistani, joskin oli hiukan miedompi, sekä Costa Rica Tarrazúa, joka oli ihan miellyttävä kuuma juoma, josta kuitenkin tuskin aisti kahvin makua ollenkaan.. (Nautin kaiken lattena..)


Söin lauantailounaaksi patonginjämän ohuina viipaleina, joille ripottelin oliiviöljyä, sitten tomaattia, merisuolaa, mustapippuria, basilikaa, mini-mozzarellaa, ja lopuksi vielä wasabi-seesaminsiemenseosta..


Sadetta ja aurinkoa lauantain alkuillasta..


Huomasin ohimennen LIDLin joulu(!!!)hyllyillä Mozart-kuulia, ja ostin paketillisen ihan uteliaisuuttani.. Ihan hyviä


Ajattelin ennakoida ja juoda flunssantappoteetä jo ennenkuin mahd. tauti iskee.. Ostin "inkiväärihevosen" (paljon isompi pala kuin mitä tarvitsen, mutta kun se oli esihistoriallinen hevonen.. heh..), mutta unohdin ostaa sitruunaa!


Kahvia


Illemmalla lasagnea


Kirsikkatomaattini on kasvanut jo reilusti yli kaksimetriseksi, enkä todellakaan odottanut sen tekevän tomaatteja tähän aikaan vuodesta, mutta tänään huomasin pienen tomaatin!!! 😃


Huppari 😃

Huomenna taas duuniin..

Kuluneella viikolla oli kaikenlaista.. Mm. hyvin pienen, mutta valtavasti verta vuotaneen korvalehtihaavan sidontaa (ja "murhapaikan" siivoamista, jokaisen sidontakerran lopuksi).. Pari ihanaa ranskanbulldoggin pentua ♥♥♥♥♥ yms.. Perjantaina ei ollut kovin kiireistä, joten ehdin jopa leikkiä tovin em. pentujen kanssa - siis ei nyt tietenkään ihan pieniä, mutta sellaisia muutaman kuukauden ikäisiä.. Todella suloisia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.