maanantai 7. lokakuuta 2019

Syyskuun viimeiset kuvat


Hups - aika rientää, enkä ole ehtinyt/muistanut/jaksanut blogittaa toviin!

Tässä nyt vielä muutama kuva syyskuun lopusta.. Aluksi peukalo, jossa minimustelma.. Kennelin lukuisten porttien lukkosysteemit aiheuttavat jatkuvasti pieniä ruhjeita, kun jää nahka väliin, tms.. Sellaisesta tuokin!


Lauantaina 28/9 kävin taas LIDLissa..


Jaoin Facebookissa(kin) kuvan kanelipullasta, ja joku tietty totesi, että siinä on tissi! Vastasin, että joo - bukkake-bileiden jälkeen.. Trollasin ainakin muutaman kissaryhmätutun googlettamaan mikä on bukkake.. Hehe.. 😂


Cara nokosilla


Pizza-ilta..


Ja herkku-latte.. ☕


Sunnuntaina 29/9 oli aurinkoista..

Pitäisi blogittaa useammin - arkiset jutut, joita olisi kiva blogittaa, unohtuvat, kun aikaa kuluu..


Spottasin LIDLin esitteestä tuollaista patterin taakse laitettavaa heijastusjuttua - itselläni on ollut käytössä sellainen kotitekoinen versio, jossa alumiinifoliota pahvilevyjen ympärillä, mutta päätin ostaa tuollaista, kun se toimii paremmin.. Jämäpalat voin laittaa vaikka kissamajan talvivuoraukseen..


Pation tulisijasta on tullut järvi, mutta ulkokissat ovat sateensuojassa sen alla


Wishista tilatut farkut saapuivat, mutta olivat ihan eri malliset kuin mitä tilasin, ja tuntui ihan kotitekoiselta makkaralta - vetskarikaan ei mahtunut kiinni.. Sain jo rahat takaisin (Heiltä saa aina helposti ja pikaisesti rahat postikuluineen takaisin, kunhan perustelee/todistaa, että siihen on oikeasti aihetta. Ainakin siis jos maksaa Paypalin kautta, kuten itse teen aina..)


Maanantaina (30/9) piti siirtää kirsikkatomaatti pikkuhyllykön eteen, ja sitoa se hyllykköön, ettei kaadu.. Se on jo reilusti yli 2m korkea, ja jatkaa kasvamista! Ei siihen ole tomaatteja tulossa, mutta pidän ihan uteliaisuuttani huonekasvina.. Pakko kyllä kohta trimmata sitä, kun en ylety sitomaan enää jatkoa bambutukikepeille..


Caran kanssa nukkumaan.. (Midnightin jatkaessa piilotteluaan kirjahyllyn alla, kun olen kotona ja hereillä..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.