keskiviikko 25. syyskuuta 2019

Vapaapäivä, Hill of Tara, yms..


Pyhä Patrick tähän alkuun.. 🍀 (Pah.. Valikossa oli vain neliapila..)


Eilen illalla ei ollut kiire nukkumaan, kun tänään oli vapaapäivä..

Ostin LIDLista tuollaisia halpakeksejä, vaikka en ole yleensä keksi-ihmisiä.. Olivatkin tosi hyviä! Hiukan vastaavia kuin ne yksittäispakatut, joita monessa kahvilassa saa ilmaiseksi kahvin oheen..


Reissumiestä ja kylmäsavulohta + tilliä


Tänään oli tarkoitus nukkua pitkään, mutta heräsinkin jo melko aikaisin, eikä enää väsyttänyt, joten nousin sitten ruokkimaan kissoja..

Poimin vielä viimeisiä herneitä 😃


Olen liottanut neljää avocadon siementä jo monta kuukautta, mutta vasta nyt yksi oli valmis istutettavaksi!


Aiemmat avocado-kaksoset ovat tuossa vasemmanpuoleisessa lattiapurkissa..


Aamupalan jälkeen vegetoin tovin sohvalla - sää vaihteli aurinkoisen ja rankkasateisen välillä..

Piti kuitenkin käydä tankkaamassa, kun aamulla en ehtisi, ja sade oli siihen mennessä tauonnut, niin ajelin sitten Hill of Taralle..

Punaisen pakun riemuidioottikuski istui pakussaan, vieden kaksi paikkaa (tuohon oikealle olisi mahtunut auto, mutta ovea ei olisi mahtunut avaamaan..), eikä vaivautunut siirtymään, vaikka näki että hain paikkaa, eikä siinä ollut mitään muuta paikkaa vapaana, missä en olisi blokannut jonkun toisen poispääsyä..

Piti sitten ajaa kauempana olevalle parkkikselle, missä oli onneksi tilaa, mutta toivon julkisesti tuolle kusipääkuskille kroonista persmätää.. Ihmiset, jotka vievät yhdellä autolla useamman parkkipaikan, ovat aivan saatanallisia..


Sää pysyi ihan mukavana
Rakastan tuota avointa tilaa, näkymiä joka suuntaan, ja varsinkin tänään oli ihanaa, kun saatoin katsoa mihin suuntaan tahansa, enkä nähnyt pitkään aikaan ketään muuta


Huppu lepatti leudossa tuulessa - valitettavasti lepatuksen ääni ei tullut videolle.. Vain tuulen ääni kuuluu..Lammaksia (hih..) tuolla kaukana..Lehmiä tuolla kaukana..
Tuolta kumpareen takaa juuri tulossa ilmeisesti brasilialainen nuoripari, jotka pyysivät aiemmin ottamaan kuvan itsestään (omalla luurillaan, toki), ja olivat sitten ilahtuneita hyvästä kuvasta 😃
Videolla ei näy, mutta kuuluu, että tuo puu on aina täynnä variksia.. Olin sattumalta vastikään katsonut "Linnut" ties kuinka monetta kertaa.. 🐦🐦🐦Menin kahville, ja herkuttelin valkosuklaajuustokakulla..


Siinä ikkunan toisella puolella oli pullea punarinta, joka tuntui hakevan katsekontaktia.. Se lennähti siihen ihan kuin silmiin katsoen, aivan kohti, ja istahti pitkäksi aikaa ulkotuolille.. Siitä hyppeli sitten toiselle tuolille, ja koko ajan katseltiin toisiamme.. Ihana

Kiva fiilis, että sain vihdoin mentyä tuonne - se on niin lähellä, mutta duunin jälkeen ei oikein jaksa, ja vapaapäivinä on aina joko sadetta tai laiskuutta.. (Esteri ripuloi taas, eli kävi tuuri, kun sain tehdä koko reissun ilman sadetta!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.