maanantai 2. syyskuuta 2019

Viimeisen reilun viikon kuvia - kesästä syksyyn..


Alkuun kesäisiä kukkia omasta mininiitystä (lauantaina 24/8).. 🌺🌿Ja Snapchat-kuvia taas.. Nyt en voi ottaa uusia, kunnes saan uuden puhelimen, kun nykyluurin sisäiseen muistiin ei mahdu paljon mitään.. Ei siis ole tällä hetkellä Snapchatia ollenkaan.
View this post on Instagram

A post shared by Stella Stenroos (@st_stello) on
Sunnuntaiaamu 25/8 oli utuinen.. (Piti hakea näitä kuvia Facebookista, kun puhelimen muistikortilla olleet ovat ehkä mennyttä - en ole vielä löytänyt kortinlukijaa, mutta puhelin ei ainakaan enää lue kys. korttia, nillittää sen olevan viallinen, haluaa formatoida, jne..)Sunnuntai-sushit Ihanaa, kun LIDLista saa nykyisin kohtuuhintaista sushia.. Samaa kamaa kuin Supervalussa (Oishii Sushi), mutta hiukan erilainen valikoima, ja huomattavasti halvemmat hinnat.. Tuossa on kaksi paketillista..


Avocado ei oikein viihtynyt yläkerrassa - varmaan liian pienten ikkunoiden takia.. Toin sen alakertaan saamaan enemmän valoa..Hedelmä-marja-kermavaahto-herkku..


Viikko sitten maanantaina sain vihdoin ajokorttini - tulikin laittomasti ajeltua harjoittelijakortilla seitsemän vuoden ajan......... (Sillä ei siis saisi ajaa yksin, vaan mukana olisi oltava joku jolla on ollut täysi ajokortti vähintään kahden vuoden ajan.. Lisäksi, olisi oltava L-tarrat auton ikkunoissa, eikä motareilla saisi ajaa ollenkaan.. Huristelin siis 7v yksin, 6v motareilla, ja viimeisen vuoden ajan ilman niitä L-tarroja, kun ne olisivat kiinnittäneet huomiota, yksin ajaessa..) Varsinkin ennen oli todella yleistä ajaa vuosikausia - jopa vuosikymmeniä - harjoittelijakortilla, ja motaritkin olivat täynnä L-tarraisia autoja, mutta joskus 1-2 vuotta sitten, kiristivät systeemiä huomattavasti, niin että kiinni jäädessä, auto saattoi tulla paikan päällä takavarikoiduksi, yms.. Oli siis aina kylmä hiki, kun näki sinisiä valoja jossain, mutta onneksi ei tarvitse enää stressata asiasta 😃


Sain myös yhden Wish-ostokseni, eli ihanan ohut musta huppari..


Tiistaiaamiainen - kreikkalaisjogurttia ja marjoja.. Ja lounas - kanasalaatti..


Hassuun kohtaan osunut telkkaripaussi - joku mainos..

Toisessa kuvassa SuperValun "crack-kokaiini-minidonitseja" 😂😂😂 Haastan kenet tahansa syömään vain yhden..


Kahvia ja CaraUnkarilaisystäväni toi unkarilaista salamia


Keskiviikon sohvanäkymiä.. (Huomaa kuvan alalaidassa Little Mami..)


Kirsikkatomaatti, joka kasvoi vain hirmu korkeaksi.. (Ne ulos siirretyt kuolivat, kun oli niin kylmä alkukesä..)


Olohuoneviidakko..

Toisessa kuvassa taas yksi Wish-ostos (saapui torstaina), eli vihreä huppari, jossa tuollaiset nyörit sivuissa..


Tässä sitten kiiruhdin perjantaina kauppojen kautta kotiin vastaanottamaan Midnight-kissaa..

Ensin Ashbournen Equipet, josta uusi kannellinen vessalaatikko (jota kukaan ei käytä), pari uutta vesikulhoa (ostin metallisia, joissa kumipohjat - edellinen on keraaminen, ja hiushalkeama vuotaa hitaasti aluslautaselle..), pari Grumpy Cat -banaanilelua, lintujenruokaa, ja kissanminttu-spray..Sitten Dunshaughlinin LIDL..


Hirmu kiireellä haalin pakollisia kamoja kärryyn, kun olivat kissan kanssa jo melkein perillä..


Löysin edullisesti uuden leivänpaahtimenkin, kun edellinen kupsahti.. Tässä on taas sulatusvaihtoehtokin, joka on kätevä, kun pakastan suomalaista leipää..


Hiukan toistoa, kun ehdinkin jo blogittaa Midnight-kissan saapumisesta..


Turvanurkkaus, ja toisessa kuvassa kissanminttu-spray, ja banaanilelu..


LIDLista myös pari vauvavilttiä kissojen iloksi.. Toisella puolella on Snoopy-kuva, ja toisessa Nalle Puh ja Nasu..


Tuossa ekassa kuvassa se uusin kissavessa, joka siis ei kelpaa.. Ja toisessa kuvassa yksi uusista vesikupeista.. Olen tykästynyt noihin kennelissä..


Hiukan epäkäytännöllinen makuuhuone..


Midnight, perjantai-iltana
Ja lauantaina.. Sittemmin en olekaan nähnyt häntä ollenkaan.. Piilottelee ison sohvan sisällä..Kesän viimeinen herkku.. Siis elokuun vikan päivän iltana..


Siivosin viimein pienen sohvan, joka oli ollut hiukan ns. varastona, ja sen vilttikin oli ihan kissankarvainen..Minivoikkoja unkarilaisen salamin, ja kurkkuviipaleiden kera.. Toisessa kuvassa kasviskevätrullia..


Cara


Kyllä on ollut ihanaa saada taas paahtoleipää Varsinkin LIDLin kolmen juuston leipä on Aivan Ihanaa paahdettuna


Turvanurkan menu.. Pussiruokaa ja Dreamies-namuja, kuivaruokaa, vettä, koristevessa......


Maman sunnuntaiateria - kanaburgereita ja salaattia.


Ja taas uusi duuniviikko.. Meillä on parhaillaan pari hyvin pienikokoista vakioasiakasta, ja kolmannenkin piti tulla tänään, muttei tullut ainakaan aamulla, eli saa huomenna nähdä, tuliko illalla, vai muuttuivatko heidän suunnitelmansa.. Yksi niistä vakkareista - se pienempi - oli todella huvittava.. Hänellä on omat valjaat mukanaan, ja yleensä siinä tapauksessa ne valjaat otetaan aina pois, ja laitetaan vasta sitten takaisin, kun tulevat hakemaan kotiin.. Normaalisti, valjaat ovat joko pyykkipojalla kiinni kys. koiran oman tilan ovessa tai toimistolla.. Tämän pikkuneidin valjaita ei kuitenkaan voi laittaa oveensa kiinni, kun hän alkaa kurottaa niitä kohti hyvin omistushaluisesti, ja räkyttää sitten närkästyneenä, jos ei saa valjaitaan 😂 Vein ne valjaat toimistolle, ja sitten piti nostaa koiraa useaan otteeseen tutkimaan oveaan, että ne valjaat nyt eivät tosiaan enää roiku siinä.. Silti yritti kurottaa katsomaan, että mihin (|)un ne valjaat menivät! 😂 Ja koira on siis sellainen kämmenelle mahtuva tapaus.. Ne valjaat ovat punaiset, ja voisivat ihan hyvin sopia jollekin Barbie-hevoselle..

Kävin kotimatkalla ruokaostoksilla, ja ostin herkun..


Iltapalaksi LIDL-sushia


Nauroin Little Mami'lle, kun hän istui tuossa hennolla aidalla, ja jahtasi jotain näkymätöntä, sekä omaa häntäänsä

Nyt nukkumaan - toivottavasti Midnight nyt tulee edes yön aikana esille sohvasta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.